2016. 08. 29. Beatrix, Erna

Keresés a fórumban

Topic toplista

Téma címe Indító Témaindító hozzászólás Értékelés
1csomót ma !! Torolt_felhasznalo_474846

 felejtek felejtek felejtek 

 felejtek felejtek felejtek 

   F E L J E G Y Z E M   

      

Kenyeret kell venni! 

fogorvos fél4-kor 

Szétverni a Lajost! 

Virágot Maminak 

253
Karácsonytól karácsonyig Szisszka

Eljött a szeptember és vagyunk jónéhányan, akiknek ez egyet jelent a karácsonyi készülődés kezdetével. 

 

Szeretjük a karácsonyt és szeretünk jóval előbb elkezdeni készülni az ünnepre (főleg, ha sk. ajándékokkal kedveskedünk).

 

Szeretjük a hagyományokat, szeretünk tervezni, szervezni, megvalósítani, cicomázni, dekorálni, de legfőképp örörmöt szerezni szeretteinknek!

Persze vannak, akik nem értik ezt az egészet, - hogy mire is ez a nagy felhajtás - de ez a topic nem is nekik szól!

 

Nem kötelező elkezdeni a karácsonyi készülődést szeptemberben, de nekünk jól esik! :) Ettől függetlenül decemberben is lehet hozzánk csatlakozni, mi mindenkit szivesen látunk! :)

 

Blog:

karacsonytolkaracsonyig.blogspot.hu

166
MENEDÉKHÁZ Középkortól .. Buriburi
Szervusztok régi és Új Barátaim, Ismerőseim!
Azt gondolom, hogy legalább egyszer az életében már mindenki érezte magát úgy, hogy szeretett volna elbújni egy kicsit a világ szeme elől.
Szeretett volna álmairól, titkairól beszélni valakivel, tanácsot kérni, vagy csak egyszerűen pihenésre vágyott.
Szeretett volna új emberekkel megismerkedni, segíteni másoknak, ha tud.
Szeretett volna mély fájdalmaira vígaszt találni, vagy valakitől jó szót, dicséretet, símogatás kapni.
A Menedékház befogad és oltalmaz Mindenkit, aki "jó szándékkal" érkezik. Az nem baj, ha valakinek más a véleménye! Itt, csak 1 szabály van: " nem szabad egymást megbántani!"
Sajnos a technika ördöge és a kelet-európai munkamorál megrtéfált, és a beígért időpontra nem tudtam kinyitni a HÁZ virtuális kapuját.
Így viszont több időm jutott a Vendégek fogadására! :)
Szépen feldíszítettem orgonával, violával és tulipánnal a házat, behűtöttem a pezsgőt, megsütöttem a krumplis pogácsát és a tortát, előkészítettem az esti gulyáspartihoz a bográcsot. Fát raktam a kandalló elé, ha kell, hát bedurrantunk! :)
Gondoltam az idősebbekre és a gyerekekre is, Nekik meleg takarót tettem a szobájukba.
A Menedékház ablakából messzire ellátni. A gyönyörű napsütésben mintha már látnék is valakiket felfelé kapaszkodni az eredei úton. Vajon kik ők? Rendszeres látogatók, vagy csak alkalmi kirándulók, akik eltévedtek? Netán egy "vihar" elől menekülő? Talán régi Barátok?
Akárkik is legyenek, szeretettel fogadom Őket! :))
A MENEDÉKHÁZ kapuja NYITVA áll!!
140
Kanadai vandorlelkek Bagoly Remelem, senkit nem tart vissza a baratsag fenntartasatol ez az uj forum-stilus. Minden csoda harom napig tart, majd ebbe is beleszokunk, csak talaljuk meg egymast! 104
Szépüljünk - cseréljünk! Torolt_felhasznalo_686442 Kedves Fórumozók!Nagyon sok topik nyílik azzal a céllal, hogy megunt parfümöket, szépítő szereket stb. el szeretnétek cserélni. A fórumon ezentúl ebben a topikban van erre lehetőség. Így könnyebben tudjuk majd szűrni a kereskedelmi céllal megjelenített tartalmakat. Az eladással kapcsolatos hozzászólások még burkoltan sem megengedettek,így ezek törlésre kerülnek, a felhasználó pedig 15 napos fórumtiltásban részesül.

A moderátorok
93
Vito P.M.D. vitopmd "Jelenleg, az ismert ezoterikusokhoz tartozom, és itt vagyok hogy beszélhessünk azokról a dolgokról, melyek izgatnak s nem tudod rá a választ vagy csak szeretnél beszélni róla! Ha van kedved írj róla és dumáljunk...." 71
Eszperente2007 Torolt_felhasznalo_878273

                     

ablak = keret - melyen kerek meleg beles 

Piroska = csepp gyerek , veres lebenyben , meseszerepben

agglegény = ember , mely nem lelt kedvest

bor = erjesztett hegyek leve

angyal = lelket s tetteket les melletted , Felettes rendeletre

Beteszel egy nevet , helyet , szerepet , cselekedetet ... s ezt kell lefestened...eszperente nyelven....

Kezdem : autó

 

71
60-on túl/70-en innen. kapucino

Szervusztok!

Nyissunk egy olyan új topicot, ahol hatvan körüli asszonyok beszéljük meg napi örömeinket,  ügyes-bajos dolgainkat,mivel töltjük a megérdemelt nyugdíjas napjainkat.

69
Kezdjuk ujra kriszmam

Nekem nagyok hianyzik a topikunk, hianyoznak a topiktarsak, a baratsagok es beszelgetesek. De ahova a kedvenc topikom (Izrael) jutott, abban nincs kedvem reszt venni.

Kerlek benneteket hogy kezdjuk ujra, teremtsuk meg a regi meghitt, bensoseges hangulatot. Beszelgessunk politikarol, oromeinkrol, banatainkrol, gyermekekrol, unokakrol es mindenrol, ami foglalkoztat bennunket. Nem fontos hogy mindenben egyetertsunk (nem vagyunk egyformak) de a sertegeteseket, meg es beszolasokat lehetoleg mellozzuk. Mindenkit idevarok, aki nem bomlaszto szandekkal akar kozenk jonni. Remelem sikerul ujra egymasra talalnunk.

68
Milyen parfümöt viselsz ma? Cirka MILYEN PARFÜMÖT VISELSZ MA? 68
Fórumszabályzat és moderáció NLC@fe

Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat

Kérjük, ezt a topikot kizárólag a moderációval kapcsolatos kérések beírására használjátok!Ha észrevételetek vagy kérdéseitek vannak a moderációval kapcsolatban, forduljatok bizalommal a Nők Lapja Cafe Közönségszolgálatához. Itt, a topikban nem áll módunkban a moderálást megvitatni.

* * * * *


A Pol. gumiszoba csatornába tartozó topikokról ide ne írjatok, mert innen törlünk minden pol. topikkal kapcsolatos hozzászólást. A Pol. gumi moderáció topikban tudtok ilyen ügyekkel kapcsolatban írni!

* * * * *

Fontos: a technikai problémákat ne a fórumra, hanem az Ügyfélkapunak írjátok meg!De levelet is írhattok közvetlenül az ugyfelkapu@nlcafe.hu címre.
66
Itt vagyunk régi barátok 2 *zsóka49*

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

63
Már tényleg jobban élek Reszka

AMIÓTA MEGTÖRTÉNT A 2010-ES VÁLASZTÁS MAGYARORSZÁGON,

 és hatalmas fölénnyel nyert a polgári oldal, 

 ÉN TÉNYLEG JOBBAN ÉLEK:

 minden reggel, mikor felébredek, jó kedvem van;

 akárha nyaralnék.

 - Jó kedvem van, mert megszűnik végre a modern rabszolgasorban való tartásunk,  kizsákmányolásunk;

 - Jó kedvem van, mert lehetek végre nyíltan, önmagamat felvállalva normális értékrendű, normális nemi identitású MAGYAR;

 - Jó kedvem van, mert végre nem köpnek ránk erdélyi testvéreink ; 

- Jó kedvem van, mert úgy gondolom, végre eltűnik a rádióból az "emeregykosutrádió" szöveg, és végre "Magyar Kossuth-rádió"  lesz a neve; 

- Jó kedvem van, mert végre negyvenévi szolgálat után elmehetek nyugdíjba, 57 évesen.......  

Szóval, jó kedvem van.  

Ha Nektek is jókedvetek van, és leírnátok, miért, ide várlak Titeket.    

62
Barátok közt DrGenya Hali!

Vajon egyedül vagyok-e azzal, hogy csípem a fent említett sorozatot, vagy esetleg van más is akivel jól kidumálhatnánk a történéseket stb...
61
Asztrológiai jegyek és karmák mamóka67

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

49
Sütik-képpel sunday

Sziasztok!!!

Szeretnék fincsi sütirecepteket kapni ha lehet képpel együtt!!! Én tegnap csináltam ezt az almatortát (a receptet Alchritól kaptam) ha érdekel valakit szívesen odaadom...Nagyon könnyű elkészíteni!!!

45
Koromreszelgeto... Prókátor13

Koromreszelgeto. 

Csak ulunk, reszelgetjuk a kormunket es mindent, mindenkit jol kibeszelunk. .

Vagy ki tudja...egy igazan eles korom neha egesz jol jon.

Tema? Kotetlen. Az asztal alatt hever, csak le kell erte hajolnunk.

Tagok? A regi NLC/s jatszotarsak, uj Facebookos ismerosok, egyebkent pedig barki, akinek mondanivaloja, velemenye van.

Szoval ki vele, ne tartsd veka alatt, mert lejar a szavatossaga.  

43
Gyűjtsük álmainkat! klára13

          Gyűjteni nagyon jó! És bármit lehet! Szabad hirtelen, meggondolatlanul határozni, és azonnal, mintegy varázsütésre gyűjtővé válni! Varázspálca sem kell hozzá. De ha úgy gondolod, mégis kell, azonnal csapj fel varázspálcagyűjtőnek!

          Tegnap még nem voltál gyűjtő, ma gyűjtő vagy! Gyűjtsünk együtt! Én mindenféle kacatot gyűjtök. Babákat. Bohócokat. Kőtojást. Kőgolyót. Amarilliszt. Csigát.  Kavicsot.

De legesleginkább álmaimat gyűjtöm. És emlékeimet. Mindent megőrzök, amihez szeretet fűz. Ezért aztán gyűjtök mosolyokat, tekinteteket, sőt gyűjtök hangsúlyokat is. És érintéseket, kézfogásokat.

           Gyere velem! Legyél gyűjtő te is! Gyűjtsünk együtt! Mondd el, gyűjteményednek mi a legújabb darabja. Mi a legrégebbi. Talán egy mese. Talán egy versidézet. Egy gondolat, ami nem hagy békén. Egy színes kavics az udvarodról. Egy tojás, melynek rendellenes a formája, ezért megőrizni érdemes. Hangkazetta vagy fénykép. Gyűjtsünk együtt, fejtegessük együtt az élet titkait. Oszd meg velünk gyűjteményed legféltettebb darabját, így még inkább tiéd lesz, örömünk megsokszorozza örömödet.  Ha örömöt gyűjtesz, mondd el azt. Ha embereket gyűjtesz, mondd el őket. Ha barátokat, róluk beszélj! Hozd el ide gyűjteményedet!

   talán nem is tudod,hogy gyűjtő vagy! Fedezd fel a gyűjtőt magadban! Gyere, gyűjtsél velem! Remélem: velünk!

 

 

40
Kérd és megadatik naju Sziasztok!

Olyan emberekkel szeretnék beszélgetni, akik olvasták vagy már hallottak a következő című könyvet:
Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik! (Bárki lehetsz, bármit megtehetsz, és bármire szert tehetsz!)
És van kedvük a tapasztalatokat megosztani egymással és velem.
Aki nem ismerné röviden leírom, mire számíthat, ha elolvassa. A vonzás törvényéről szól, amire gondolsz, azt vonzod be az életedbe. De ezen tudsz változtatni, ha akarsz és olyan dolgokat vonzol be, amire előtte nem is számítottál, avagy hogyan érjünk el bármit (bármit!), életünk bármely területén, élvezettel és könnyedén.
A könyvben nekem az tetszett a legjobban, hogy különböző gyakorlatokkal megmutatja, hogyan kell a föld fellett járni 5 cm-rel és boldognak lenni a cél eléréséig.
35
Egyedülálló nagymamák bodnar-jozsefne

 

 Szervusztok!

Egyedülálló nagymamákkal barátkoznék: gyerekekről, unokákról,

és a mindennapokról írnánk egymásnak. Várom a leveleteket: Eta

32
Orrplasztika felhőcske9 Sziasztok!

Tudom, hogy már indult egyszer egy ilyen topic, de én mégis várnám azok hozzászólását, akik csupán esztétikai okok miatt átestek már ilyen műtéten. Megéri csupán hiúsági okból kés alá feküdni?
Válaszotokat várom
30
Babatervezés :) Torolt_felhasznalo_289759

Tudom, hogy már számtalan ilyen és hasonló témájú topic indult, de egy összeszokott csapatba szinte lehetetlen bekerülni.

 

Szeretettel várok ide mindenkit, aki a közeljövőben babát szeretne, és már gőzerővel tervezget, vagy már bele is vágott a baba-projektbe!

30
Mit fözzek holnap? Torolt_felhasznalo_282287 Biztos vagyok abban, hogy sok nőtarsam felteszi ezt a kerdest,szinte naponta magában,vagy a családnak:mi legyen a holnapi ebed,vagy vacsora?!
Segitsünk könnyű és gyorsan elkeszithető ötletekkel egymásnak!
27
:o) Új játék!! Torolt_felhasznalo_208736

Három betű van adva : képezz velük egy szót.
Aztán adj három betűt a következő játékosnak ... aki képez velük egy szót és ad három betűt a következő játékosnak.... aki képez velük egy szót és ad három betűt a következő játékosnak.... aki képez velük egy szót és ad három betűt a következő játékosnak...... 

                          Hajrá ?

 

                           a  j  á

 

26
Izrael Torolt_felhasznalo_701519 Ami összeköt minket az az, hogy mindenkinek megvan valahol
az "Ígéret Földje". Vagy a valóságban, vagy a vágyaiban, de a szívébe
befogadott barátaiban mindenképpen megtalálja azt. Ha a szív nyitott,
és a szándék igaz, jól érzi majd magát, és virtuális otthonra lel minden
idelátogató.

(mydma)
24
Kezeket fel! Torolt_felhasznalo_878273

                     

Emberek!
ESZPERENTE
Ezzel sem lehetetlen nevetnetek!

Egyet beteszek , s betettemnek feneke lesz keresettnek eleje

.... ezt egy perce meglestem egy helyen...remek :  Egy ember nem lelve lelket sem , ezzel tett be rengeteget , ez megnevettetett

leltem
 megvert
 tetem
menyecske
eledel

23
:o(Nagyon nehéz(o: Torolt_felhasznalo_208736

szveög = szöveg

anlgaii = angliai

bteűk = betűk

mniedn= minden

 

  érthető nem ?  Megkeverjük egy szó betűit , de az első és utolsó betűt helyen hagyjuk !! 

 

 

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát,hneam a szót eszgébéen.

 

Hajrá ?  

 

Hajrááááá              jtéák

21
Barátságot keresel? - megh kata622

Köszöntünk nálunk!

 

Családos vagy? Magányos vagy? Hétköznapi témákról, sok mindenről beszélgethetünk, politikamentesen. 

Ha velünk szeretnél tartani írj bátran! 

18
Cicáink képeken... vorii

 

Sziasztok "Cicások"!!!

A Te, az én, az Ő - szóval a MI cicáink... Erről lesz - inkább több kép, mint szó  

Erősen gondolkodtam, hogy melyik "csatorná"-t válasszam, ez a téma épp úgy lehet a SZERESSÜNK, a SZÓRAKOZZUNK és amit megjelöltem, a TEREMTSÜNK OTTHONT topicja.

Szeretjük Őket, és Ők is minket, néha olyan szórakoztatóak, és persze Ők az otthonunk, életünk részei  

Biztosan van nektek is "néhány"   képetek a kedvencekről...

Javaslom, osszuk meg egymással!

Kezdeném is kis ízelítővel...

18
Észak-Amerika napjainkban hus

Azert nyitom, mert tudod miert nyitom Houstonkam.  Tekints el a haziasszonyi szerepemtol, ezt nem tudnam jol vegezni, ebben te vagy a nagyon jo.

 

Nagyon nagy szeretettel adom at neked, iranyitsd ezt a topikon kedved szerint.

 

 

Ez a topik is mint minden topik  szoljon a mindennapokrol, legyen benne egy kis ez, egy kis az, minden ami az itteni eletunkkel kapcsolatos.

18
Ötletbörze tanítóknak mokka69 Sziasztok!
Azért hoztam létre ezt a topicot, mert a saját tapasztalatomból tudom, hogy milyen sokrétű tájékozottság kell a tanítói munkához. Tudnunk kell tanítani, gyereket nevelni, kreatívnak kell lennünk, műsort kell betanítanunk, értékelnünk kell, dekorálni a tantermet, ajándékot készíteni, tanmenetet írni és még sorolhatnám!
Itt szabad a pálya, segítsünk egymásnak, mert így könnyebb lesz!


18
Mondat-játék Torolt_felhasznalo_878273

Adjunk egy betűt . A következő játékos mondatot szerkeszt : mondatának  minden szava kezdődjön ezzel a megadott betűvel. Például :

M

1--------Mari meggyet mos...........A

2--------Annuska almát aszal az abroszos asztalon.........Z

3--------Zsigulim zakatolása zergét zavart ............i

17
Betűcsere 2. anyszi

Sziasztok!Ezt a topicot azért nyitom,mert szerintem az előző Betűcsere már kicsit uncsi.Mindig csak körbejár.

A lényeg,hogy 1 betűt megváltoztatva írj egy újabb értelmes szót.A kettős betű 1-nek számít!

Mindenkinek jó játékot és remélem,hogy sikeres lesz ez a topic is.

Anyszi

17
Logo orru pajor Torolt_felhasznalo_814295

Visszaszamolok , zaroraig


csak

1 000 000

16
Szóláncfűrész :) zakuszka

Aki esetleg a szimpla asszociációs topicot és társait nem érezné megfelelő szintű szellemi kihívásnak, íme valami "komolyabb".  


A lényeg az, hogy 2 összetett szóból kell egy még összetettebb szót létrehozni; méghozzá úgy, hogy az első összetett szó második eleme legyen a második összetett szó első eleme. Egy snassz példával élve: fűnyíró+nyírógép=fűnyírógép, de azért érdemes ennél ennél kreatívabb szókapcsolatokat megálmodni. Pl: szólánc+láncfűrész -> szóláncfűrész; a következő hozzászólásban szerepelnie kell valamelyik elemnek, pl. óralánchíd, vagy fűrészbakkecske, esetleg szópárbaj (az sem olyan nagy baj, ha véletlenül értelmes, még mindig ki lehet hozni belőle azt a szót, hogy havibajkeverő, és utána meg sem állunk a hímvesszőparipáig. )

Tehát a megadott szókorcs három tagjából kell kiválasztani egy szimpit, és ahhoz hozzápasszítani két másikat. Hogy az előző hozzászólásból kiválasztott szó hol helyezkedik el az Általad létrehozott szókorcsban, az hót mindegy, lényeg, hogy bennelegyen.


Nyelvtani szempontból biztosan lesznek zűrösebb ügyek, pl. a padló, fűszer stb. nem feltétlenül tekintendő összetett szónak, de végül is belefér. 

14
Vajon ma mit dúdolsz??? GenEva lany es fiu egyutt setal test a testtol megoldast var. . . unnep oly szep gyertya ha eg. . . . 13
Eszperentesereg szemle Torolt_felhasznalo_878273

                           

tejfel
 jeleskedve
jegy
gyerek
kecsesen
cseresznye
szerecsen
retkes

Legyen Eszperente e seregszemle!
 Beteszel egy e-s nevet , cselekedetet , egyebet , s megjegyzed egy helyen!
 E megjegyzett jeggyel kell tenned egyet e seregbe !
Betetteket lesve Eszperente2007-hez szerzel kedvet s nyelvet!! 

 

Kezdem : teve ........  egyet keresek , melynek kezdete   v

12
Fejtörősdi Torolt_felhasznalo_878273

Ujdonságot ajánlok : jussunk el egy megadott , 3 betűs , értelmes magyar szótól egy megadott , 3 betűs , értelmes magyar szóig! A mini-szóláncban szavanként csak egy betűt változtassunk meg , a meglevő betűk helycseréje lehetséges.

Példák:        tél - nyár _____ tél - tál - tár - nyár

                    tök - rág _____ tök - köt - kör - kár - rák - rág

                    víg - sír  _____ g-vág-rág-ráz-zár-bár-bír-sír

INDUL!!!

                      kés -  nyel

12
Öreg/?/ csajok gyertek oldmutter Igaz hogy már van ilyen topik ahol kormbeli hölgyek dumcsiznak,de egyikbe se fértem be.Új internetező vagyok! Keresem a hasonló korú és hasonlóan bénán internetező ,vagány ,lelkiekben fiatal öregcsajokat akikkel lehet dumálni pasikról is és nem prűdek és nem csak főznek és vasalnak!!!!
Fiatalok ,TI IS JÖHETTEK!!!!!

Üdv:MUTYI/57/
11
Éden kert Timacs

Sziasztok!

 

Ide várok mindenkit aki szeret a kertben matatni.

Az első napsugarak megjelenésével én egyre többet gondolok a kertészkedésre.

Már elültettem a petúnia és az őszi rózsa magokat, és hamarosan a paprika és paradicsom is földbe kerül.

 

Ti miket csináltatok?

Miket fogtok ültetni?

10
Hepatitis "C" Nyusza21

Sziasztok!

Pár hete írtam már indítottam egy topicot hasonló címmel. Kedvesek és bíztatóak voltatok, ám sajnos "ránk jár a rúd".

Anyukámnál pár hónapja kiderült, hogy hepatitis C vírusa van. Hogy honnan kaphatta el? Senki sem tudja. Egy a lényeg, elkezdték a gyógyszeres, illetve az inyekciós kúrát. Sajnos ma volt orvosnál és most a 4. inyekció után azt mondta az orvos, hogy nem folytathatják a kezelést, mert a hemoglobin és a hematokrit szint vészesen zuhan és ha tovább szurkálná magát akkor komoly bajok keletkezhetnek. Így a kezelésnek vége.

Elsősorban olyanok írását illetve tanácsát várnám, akik hasonlón mentek keresztül és találtak esetleg más gyógymódot, vagy valamit amivel kezelik magukat. Egyáltalán nem tudjuk, hogy mitévők legyünk. Annyira szeretnék neki segíteni, de egyszerüen ötletem sincs, hogy mihez nyúljak.

Kérlek Titeket, segítsetek, ha tudtok!

Köszönjük szépen!

Nyusza21

10
Asszociáltál már ma?? Torolt_felhasznalo_128762 Én egyfolytában ezt teszem. Arra gondoltam, hogy együtt a gondolatfűzés is érdekesebb lehet. Az első szó amire gondoltam az ARC. Mi jut eszetekbe erről először? Gurítsátok bátran a gondolatotokat! :))) 8
Szeretokent elni.....
Piper*** Szeretőként élni...szabad?Vagy pedig hagyni kell az egészet és más "szabad "ember után nézni?Ha pedig már késő akkor mit lehet tenni?Ha már egymást annyira megszerették, hogy nem tudják feladni a kapcsolatot, de ott van egy feleség a háttérben, vagy egy férj.Kíváncsi lennék, mennyi az esélye egy válásnak egy ilyen esetben, vagy az illető ha jobban is szereti az új "partnert" inkább marad a férje/felesége mellett?Manapság egyre gyakoribbak az ilyen esetek.Egy statisztikán dolgozok és kiváncsi lennek minél több véleményre.Ha már voltatok, vagy ismertek olyat aki volt ilyen helyzetben, kérlek írjátok meg!Azoknak a véleményét is várom, akik nem ismernek ilyen helyzeteket, köszike! 8
Trofea 4000 Torolt_felhasznalo_339521

 

 Csata!!!!!!!!!

 

Nekem mar ketto van

 

8
Fogszabályozós felnőttek salsa Sziasztok!
Végigolvastam a fogszabályozós topicokat. Most azért indítottam új topicot e témában, mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Én 30 leszek, 14 évesen volt állandó fogszabályozóm, utána éjszakai is. Hordtam becsülettel, most ismét korrekcióra szorulnak a fogaim. A fogorvosom nem tanácsolja felnőtt korban, mert a csontok már megálltak a növésben és nem igazán lehet maradandóan korrigálni.
Azon kedves nlcafésok véleményére vagyok kíváncsi, akik szintén felnőtt korban estek át ezen és már letették az éjszakait is. Szépen a helyükön maradtak a fogaitok, vagy van, akinek már esetleg kezd a kiinduló állapotra visszaállni?
Megéri-e a sok 10e Ft-ot rászánni vagy ablakon kidobott pénz? A fogorvosok miért ajánlják? Tényleg végleges vagy ők is pénzből élnek?

Köszi mindenkinek.
8
:-))Folytasd!!((-: Torolt_felhasznalo_878273

                 

 

   Egy szomszéd fórumon találtam ezt a szójátékot.

  Az előző játékos utolsó szavának két utolsó betűjével
    kezdünk egy tetszés szerinti hosszúságú sorozatot

 

                  Aladár         termés        földieper
                  árvíz           ésszerű       erőkar
                  izgatott       rügyezik      aranyos
                  otthon         ikrek            ostor
                                                          orvos

          kellemes szórakozást!

6
Összetett szavak játéka Torolt_felhasznalo_567433

szénpor

        porszem

              szemüveg

van egy összetett szó és a "második szóval" kezd a következő összetett szót!

 

6
Forgács Intézet Torolt_felhasznalo_386118 Mit tudtok róla? Milyen tapasztalatotok van?
6
Igaz barátnő kereső larbia

Szívből kívánom mindenkinek, hogy itt igazi barátnőre leljen! Azok írjanak ebbe a topicba, akik elvesztették, vagy még nem találták meg.....Sok sikert!

5
Nagyik anutyi Mi nagyik már erre is ráérünk.Kivéve ha az unokák nincsennek nálunk.Főzzünk és süssünk finomat husvétra.Irjatok jó recepteket. ÜDV.Mindenkinek 5
Vissza a fórumnyitóra