Keresés a fórumban

Topic toplista

Téma címe Indító Témaindító hozzászólás Értékelés
1csomót ma !! Torolt_felhasznalo_474846

 felejtek felejtek felejtek 

 felejtek felejtek felejtek 

   F E L J E G Y Z E M   

      

Kenyeret kell venni! 

fogorvos fél4-kor 

Szétverni a Lajost! 

Virágot Maminak 

253
Karácsonytól karácsonyig Szisszka

Eljött a szeptember és vagyunk jónéhányan, akiknek ez egyet jelent a karácsonyi készülődés kezdetével. 

 

Szeretjük a karácsonyt és szeretünk jóval előbb elkezdeni készülni az ünnepre (főleg, ha sk. ajándékokkal kedveskedünk).

 

Szeretjük a hagyományokat, szeretünk tervezni, szervezni, megvalósítani, cicomázni, dekorálni, de legfőképp örörmöt szerezni szeretteinknek!

Persze vannak, akik nem értik ezt az egészet, - hogy mire is ez a nagy felhajtás - de ez a topic nem is nekik szól!

 

Nem kötelező elkezdeni a karácsonyi készülődést szeptemberben, de nekünk jól esik! :) Ettől függetlenül decemberben is lehet hozzánk csatlakozni, mi mindenkit szivesen látunk! :)

 

Blog:

karacsonytolkaracsonyig.blogspot.hu

166
MENEDÉKHÁZ Középkortól .. Buriburi
Szervusztok régi és Új Barátaim, Ismerőseim!
Azt gondolom, hogy legalább egyszer az életében már mindenki érezte magát úgy, hogy szeretett volna elbújni egy kicsit a világ szeme elől.
Szeretett volna álmairól, titkairól beszélni valakivel, tanácsot kérni, vagy csak egyszerűen pihenésre vágyott.
Szeretett volna új emberekkel megismerkedni, segíteni másoknak, ha tud.
Szeretett volna mély fájdalmaira vígaszt találni, vagy valakitől jó szót, dicséretet, símogatás kapni.
A Menedékház befogad és oltalmaz Mindenkit, aki "jó szándékkal" érkezik. Az nem baj, ha valakinek más a véleménye! Itt, csak 1 szabály van: " nem szabad egymást megbántani!"
Sajnos a technika ördöge és a kelet-európai munkamorál megrtéfált, és a beígért időpontra nem tudtam kinyitni a HÁZ virtuális kapuját.
Így viszont több időm jutott a Vendégek fogadására! :)
Szépen feldíszítettem orgonával, violával és tulipánnal a házat, behűtöttem a pezsgőt, megsütöttem a krumplis pogácsát és a tortát, előkészítettem az esti gulyáspartihoz a bográcsot. Fát raktam a kandalló elé, ha kell, hát bedurrantunk! :)
Gondoltam az idősebbekre és a gyerekekre is, Nekik meleg takarót tettem a szobájukba.
A Menedékház ablakából messzire ellátni. A gyönyörű napsütésben mintha már látnék is valakiket felfelé kapaszkodni az eredei úton. Vajon kik ők? Rendszeres látogatók, vagy csak alkalmi kirándulók, akik eltévedtek? Netán egy "vihar" elől menekülő? Talán régi Barátok?
Akárkik is legyenek, szeretettel fogadom Őket! :))
A MENEDÉKHÁZ kapuja NYITVA áll!!
140
Kanadai vandorlelkek Bagoly Remelem, senkit nem tart vissza a baratsag fenntartasatol ez az uj forum-stilus. Minden csoda harom napig tart, majd ebbe is beleszokunk, csak talaljuk meg egymast! 104
Szépüljünk - cseréljünk! Torolt_felhasznalo_686442 Kedves Fórumozók!Nagyon sok topik nyílik azzal a céllal, hogy megunt parfümöket, szépítő szereket stb. el szeretnétek cserélni. A fórumon ezentúl ebben a topikban van erre lehetőség. Így könnyebben tudjuk majd szűrni a kereskedelmi céllal megjelenített tartalmakat. Az eladással kapcsolatos hozzászólások még burkoltan sem megengedettek,így ezek törlésre kerülnek, a felhasználó pedig 15 napos fórumtiltásban részesül.

A moderátorok
93
Eszperente2007 Torolt_felhasznalo_878273

                     

ablak = keret - melyen kerek meleg beles 

Piroska = csepp gyerek , veres lebenyben , meseszerepben

agglegény = ember , mely nem lelt kedvest

bor = erjesztett hegyek leve

angyal = lelket s tetteket les melletted , Felettes rendeletre

Beteszel egy nevet , helyet , szerepet , cselekedetet ... s ezt kell lefestened...eszperente nyelven....

Kezdem : autó

 

71
Vito P.M.D. vitopmd "Jelenleg, az ismert ezoterikusokhoz tartozom, és itt vagyok hogy beszélhessünk azokról a dolgokról, melyek izgatnak s nem tudod rá a választ vagy csak szeretnél beszélni róla! Ha van kedved írj róla és dumáljunk...." 71
60-on túl/70-en innen. kapucino

Szervusztok!

Nyissunk egy olyan új topicot, ahol hatvan körüli asszonyok beszéljük meg napi örömeinket,  ügyes-bajos dolgainkat,mivel töltjük a megérdemelt nyugdíjas napjainkat.

69
Kezdjuk ujra kriszmam

Nekem nagyok hianyzik a topikunk, hianyoznak a topiktarsak, a baratsagok es beszelgetesek. De ahova a kedvenc topikom (Izrael) jutott, abban nincs kedvem reszt venni.

Kerlek benneteket hogy kezdjuk ujra, teremtsuk meg a regi meghitt, bensoseges hangulatot. Beszelgessunk politikarol, oromeinkrol, banatainkrol, gyermekekrol, unokakrol es mindenrol, ami foglalkoztat bennunket. Nem fontos hogy mindenben egyetertsunk (nem vagyunk egyformak) de a sertegeteseket, meg es beszolasokat lehetoleg mellozzuk. Mindenkit idevarok, aki nem bomlaszto szandekkal akar kozenk jonni. Remelem sikerul ujra egymasra talalnunk.

68
Milyen parfümöt viselsz ma? Cirka MILYEN PARFÜMÖT VISELSZ MA? 68
Fórumszabályzat és moderáció NLC@fe Főmoderátor: Moderator_Cruz
Moderátorok:moderator_BB

Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat

Kérjük, ezt a topikot kizárólag a moderációval kapcsolatos kérések beírására használjátok!Ha észrevételetek vagy kérdéseitek vannak a moderációval kapcsolatban, forduljatok bizalommal a Nők Lapja Cafe Közönségszolgálatához. Itt, a topikban nem áll módunkban a moderálást megvitatni.

* * * * *


A Pol. gumiszoba csatornába tartozó topikokról ide ne írjatok, mert innen törlünk minden pol. topikkal kapcsolatos hozzászólást. A Pol. gumi moderáció topikban tudtok ilyen ügyekkel kapcsolatban írni!

* * * * *

Fontos: a technikai problémákat ne a fórumra, hanem az Ügyfélkapunak írjátok meg!De levelet is írhattok közvetlenül az ugyfelkapu@nlcafe.hu címre.
--------------------------------------
Aki ezen topikban, kihasználva azt, hogy hétvégén a moderáció szórványos:offol, veszekedik, azt fórumtiltásban részesítjük, melynek időtartama 1-3 nap.
66
Itt vagyunk régi barátok 2 *zsóka49*

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

63
Már tényleg jobban élek Reszka

AMIÓTA MEGTÖRTÉNT A 2010-ES VÁLASZTÁS MAGYARORSZÁGON,

 és hatalmas fölénnyel nyert a polgári oldal, 

 ÉN TÉNYLEG JOBBAN ÉLEK:

 minden reggel, mikor felébredek, jó kedvem van;

 akárha nyaralnék.

 - Jó kedvem van, mert megszűnik végre a modern rabszolgasorban való tartásunk,  kizsákmányolásunk;

 - Jó kedvem van, mert lehetek végre nyíltan, önmagamat felvállalva normális értékrendű, normális nemi identitású MAGYAR;

 - Jó kedvem van, mert végre nem köpnek ránk erdélyi testvéreink ; 

- Jó kedvem van, mert úgy gondolom, végre eltűnik a rádióból az "emeregykosutrádió" szöveg, és végre "Magyar Kossuth-rádió"  lesz a neve; 

- Jó kedvem van, mert végre negyvenévi szolgálat után elmehetek nyugdíjba, 57 évesen.......  

Szóval, jó kedvem van.  

Ha Nektek is jókedvetek van, és leírnátok, miért, ide várlak Titeket.    

62
Barátok közt DrGenya Hali!

Vajon egyedül vagyok-e azzal, hogy csípem a fent említett sorozatot, vagy esetleg van más is akivel jól kidumálhatnánk a történéseket stb...
61
Asztrológiai jegyek és karmák mamóka67

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

49
Sütik-képpel sunday

Sziasztok!!!

Szeretnék fincsi sütirecepteket kapni ha lehet képpel együtt!!! Én tegnap csináltam ezt az almatortát (a receptet Alchritól kaptam) ha érdekel valakit szívesen odaadom...Nagyon könnyű elkészíteni!!!

45
Koromreszelgeto... Prókátor13

Koromreszelgeto. 

Csak ulunk, reszelgetjuk a kormunket es mindent, mindenkit jol kibeszelunk. .

Vagy ki tudja...egy igazan eles korom neha egesz jol jon.

Tema? Kotetlen. Az asztal alatt hever, csak le kell erte hajolnunk.

Tagok? A regi NLC/s jatszotarsak, uj Facebookos ismerosok, egyebkent pedig barki, akinek mondanivaloja, velemenye van.

Szoval ki vele, ne tartsd veka alatt, mert lejar a szavatossaga.  

43
Gyűjtsük álmainkat! klára13

          Gyűjteni nagyon jó! És bármit lehet! Szabad hirtelen, meggondolatlanul határozni, és azonnal, mintegy varázsütésre gyűjtővé válni! Varázspálca sem kell hozzá. De ha úgy gondolod, mégis kell, azonnal csapj fel varázspálcagyűjtőnek!

          Tegnap még nem voltál gyűjtő, ma gyűjtő vagy! Gyűjtsünk együtt! Én mindenféle kacatot gyűjtök. Babákat. Bohócokat. Kőtojást. Kőgolyót. Amarilliszt. Csigát.  Kavicsot.

De legesleginkább álmaimat gyűjtöm. És emlékeimet. Mindent megőrzök, amihez szeretet fűz. Ezért aztán gyűjtök mosolyokat, tekinteteket, sőt gyűjtök hangsúlyokat is. És érintéseket, kézfogásokat.

           Gyere velem! Legyél gyűjtő te is! Gyűjtsünk együtt! Mondd el, gyűjteményednek mi a legújabb darabja. Mi a legrégebbi. Talán egy mese. Talán egy versidézet. Egy gondolat, ami nem hagy békén. Egy színes kavics az udvarodról. Egy tojás, melynek rendellenes a formája, ezért megőrizni érdemes. Hangkazetta vagy fénykép. Gyűjtsünk együtt, fejtegessük együtt az élet titkait. Oszd meg velünk gyűjteményed legféltettebb darabját, így még inkább tiéd lesz, örömünk megsokszorozza örömödet.  Ha örömöt gyűjtesz, mondd el azt. Ha embereket gyűjtesz, mondd el őket. Ha barátokat, róluk beszélj! Hozd el ide gyűjteményedet!

   talán nem is tudod,hogy gyűjtő vagy! Fedezd fel a gyűjtőt magadban! Gyere, gyűjtsél velem! Remélem: velünk!

 

 

40
Falun élők magdi47 Sziasztok falun élő társaim! A mi gondjaink eltérnek a városiak problémáitól.Mi nem a piacon látjuk csokorba a hóvirágot.Van a kertünkben is.Jó lenne ha sokan csatlakoznátok.Beszélgessünk! 38
Egyedülálló nagymamák bodnar-jozsefne

 

 Szervusztok!

Egyedülálló nagymamákkal barátkoznék: gyerekekről, unokákról,

és a mindennapokról írnánk egymásnak. Várom a leveleteket: Eta

32
Tetszőlegesbetűs Torolt_felhasznalo_231011

Az előző szóvégből elveszünk tetszőleges számú betűt és azzal kezdjük ...

 

tetszőleges

 

legeslegszebb

 

szebbik

 

iker

32
Kérlek szavazzatok veroni87

Sziasztok!

 

Szeretnélek megkérni bennetek, hogy szavazzatok a képemre. Beneveztem egy versenybe, melynek lényege, hogy egy szendvicset kellett készíteni (klasszikus vagy viccses témában). A verseny fodíja egy Kenwood mixer. Régi álmom egy ilyen gép, de sajnos onerobol nem tudom megvásárolni, anyagi okok miatt. 

Jelenleg Szlovákiában élek, ezért az oldal szlovák nyelven van. A szavazás nagyon egyszeru. A mellékelt linken megtaláljátok a fotómat, ott már csak a "HLASUJ" szócskára kell kattintani.

 

Elore is szeretném mindnekinek nagyon szépen megkoszonni aki szavaz a képemre Jelenleg sajnos elég sok szavazattal le vagyok maradva. 

 

 

http://partychlebicek.mecom.sk/chlebicek-detail-46

 

 

A topiknyitó engedélyével:Gazdik és kedvenceik szépségverseny - Ábrahám Lia és Sissi adatlapja 

 

Gazdik és kedvenceik szépségverseny - Hupfer Zsuzsanna és Dodó adatlapja

31
Babatervezés :) Torolt_felhasznalo_289759

Tudom, hogy már számtalan ilyen és hasonló témájú topic indult, de egy összeszokott csapatba szinte lehetetlen bekerülni.

 

Szeretettel várok ide mindenkit, aki a közeljövőben babát szeretne, és már gőzerővel tervezget, vagy már bele is vágott a baba-projektbe!

30
Orrplasztika felhőcske9 Sziasztok!

Tudom, hogy már indult egyszer egy ilyen topic, de én mégis várnám azok hozzászólását, akik csupán esztétikai okok miatt átestek már ilyen műtéten. Megéri csupán hiúsági okból kés alá feküdni?
Válaszotokat várom
30
Mit fözzek holnap? Torolt_felhasznalo_282287 Biztos vagyok abban, hogy sok nőtarsam felteszi ezt a kerdest,szinte naponta magában,vagy a családnak:mi legyen a holnapi ebed,vagy vacsora?!
Segitsünk könnyű és gyorsan elkeszithető ötletekkel egymásnak!
27
:o) Új játék!! Torolt_felhasznalo_208736

Három betű van adva : képezz velük egy szót.
Aztán adj három betűt a következő játékosnak ... aki képez velük egy szót és ad három betűt a következő játékosnak.... aki képez velük egy szót és ad három betűt a következő játékosnak.... aki képez velük egy szót és ad három betűt a következő játékosnak...... 

                          Hajrá ?

 

                           a  j  á

 

26
Kiutáltak.... :))) Torolt_felhasznalo_686238 Sziasztok... ugyan a csatorna cime Szeressünk, de engem kiutáltak :))) és még másokat is máshonnan.
Tehát aki ugy érzi, hogy máshol nem fogadták be, azt szeretettel várom :)))
Gyertek, sokasodjunk :))
25
Izrael Torolt_felhasznalo_701519 Ami összeköt minket az az, hogy mindenkinek megvan valahol
az "Ígéret Földje". Vagy a valóságban, vagy a vágyaiban, de a szívébe
befogadott barátaiban mindenképpen megtalálja azt. Ha a szív nyitott,
és a szándék igaz, jól érzi majd magát, és virtuális otthonra lel minden
idelátogató.

(mydma)
24
Változókor katusom Szeretném  ha elmondanátok ,hogy viseltétek a banyakórt.    24
Kezeket fel! Torolt_felhasznalo_878273

                     

Emberek!
ESZPERENTE
Ezzel sem lehetetlen nevetnetek!

Egyet beteszek , s betettemnek feneke lesz keresettnek eleje

.... ezt egy perce meglestem egy helyen...remek :  Egy ember nem lelve lelket sem , ezzel tett be rengeteget , ez megnevettetett

leltem
 megvert
 tetem
menyecske
eledel

23
Fogyi Club reloaded tsfmvk Sziasztok!
Elsősorban szeretnék elnézést kérni, akinek bele irkáltam a fórumába, de vészhelyzet volt.
Mi egy olyan csapat vagyunk, akit egy másik lapról száműztek...
Nem azért, mert rosszul viselkedtünk, hanem a lapot lehetetlenítették el.
Ez egy diétás kör, fogyózunk több.kevesebb sikerrel.
Mindenkit várunk, aki csatlakozni akar, és remélem a régi csapat is idetalál.
23
:o(Nagyon nehéz(o: Torolt_felhasznalo_208736

szveög = szöveg

anlgaii = angliai

bteűk = betűk

mniedn= minden

 

  érthető nem ?  Megkeverjük egy szó betűit , de az első és utolsó betűt helyen hagyjuk !! 

 

 

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát,hneam a szót eszgébéen.

 

Hajrá ?  

 

Hajrááááá              jtéák

21
Barátságot keresel? - megh kata622

Köszöntünk nálunk!

 

Családos vagy? Magányos vagy? Hétköznapi témákról, sok mindenről beszélgethetünk, politikamentesen. 

Ha velünk szeretnél tartani írj bátran! 

18
Észak-Amerika napjainkban hus

Azert nyitom, mert tudod miert nyitom Houstonkam.  Tekints el a haziasszonyi szerepemtol, ezt nem tudnam jol vegezni, ebben te vagy a nagyon jo.

 

Nagyon nagy szeretettel adom at neked, iranyitsd ezt a topikon kedved szerint.

 

 

Ez a topik is mint minden topik  szoljon a mindennapokrol, legyen benne egy kis ez, egy kis az, minden ami az itteni eletunkkel kapcsolatos.

18
Betűcsere 2. anyszi

Sziasztok!Ezt a topicot azért nyitom,mert szerintem az előző Betűcsere már kicsit uncsi.Mindig csak körbejár.

A lényeg,hogy 1 betűt megváltoztatva írj egy újabb értelmes szót.A kettős betű 1-nek számít!

Mindenkinek jó játékot és remélem,hogy sikeres lesz ez a topic is.

Anyszi

17
Mondat-játék Torolt_felhasznalo_878273

Adjunk egy betűt . A következő játékos mondatot szerkeszt : mondatának  minden szava kezdődjön ezzel a megadott betűvel. Például :

M

1--------Mari meggyet mos...........A

2--------Annuska almát aszal az abroszos asztalon.........Z

3--------Zsigulim zakatolása zergét zavart ............i

17
Logo orru pajor Torolt_felhasznalo_814295

Visszaszamolok , zaroraig


csak

1 000 000

16
Szóláncfűrész :) zakuszka

Aki esetleg a szimpla asszociációs topicot és társait nem érezné megfelelő szintű szellemi kihívásnak, íme valami "komolyabb".  


A lényeg az, hogy 2 összetett szóból kell egy még összetettebb szót létrehozni; méghozzá úgy, hogy az első összetett szó második eleme legyen a második összetett szó első eleme. Egy snassz példával élve: fűnyíró+nyírógép=fűnyírógép, de azért érdemes ennél ennél kreatívabb szókapcsolatokat megálmodni. Pl: szólánc+láncfűrész -> szóláncfűrész; a következő hozzászólásban szerepelnie kell valamelyik elemnek, pl. óralánchíd, vagy fűrészbakkecske, esetleg szópárbaj (az sem olyan nagy baj, ha véletlenül értelmes, még mindig ki lehet hozni belőle azt a szót, hogy havibajkeverő, és utána meg sem állunk a hímvesszőparipáig. )

Tehát a megadott szókorcs három tagjából kell kiválasztani egy szimpit, és ahhoz hozzápasszítani két másikat. Hogy az előző hozzászólásból kiválasztott szó hol helyezkedik el az Általad létrehozott szókorcsban, az hót mindegy, lényeg, hogy bennelegyen.


Nyelvtani szempontból biztosan lesznek zűrösebb ügyek, pl. a padló, fűszer stb. nem feltétlenül tekintendő összetett szónak, de végül is belefér. 

14
"A" betűs szól Torolt_felhasznalo_707422

Ha már van "e" betűs szólánc, legyen "a" betűs is!

Utolsó betűvel írj egy szót, amiben csak "a" magánhangzó lehet!

dagad

13
Eszperentesereg szemle Torolt_felhasznalo_878273

                           

tejfel
 jeleskedve
jegy
gyerek
kecsesen
cseresznye
szerecsen
retkes

Legyen Eszperente e seregszemle!
 Beteszel egy e-s nevet , cselekedetet , egyebet , s megjegyzed egy helyen!
 E megjegyzett jeggyel kell tenned egyet e seregbe !
Betetteket lesve Eszperente2007-hez szerzel kedvet s nyelvet!! 

 

Kezdem : teve ........  egyet keresek , melynek kezdete   v

12
Fejtörősdi Torolt_felhasznalo_878273

Ujdonságot ajánlok : jussunk el egy megadott , 3 betűs , értelmes magyar szótól egy megadott , 3 betűs , értelmes magyar szóig! A mini-szóláncban szavanként csak egy betűt változtassunk meg , a meglevő betűk helycseréje lehetséges.

Példák:        tél - nyár _____ tél - tál - tár - nyár

                    tök - rág _____ tök - köt - kör - kár - rák - rág

                    víg - sír  _____ g-vág-rág-ráz-zár-bár-bír-sír

INDUL!!!

                      kés -  nyel

12
Örökre egyedül??? Torolt_felhasznalo_164163

Sziasztok!

Van itt egy rendes nicknevem is, de nem merem azon megnyitni a topikot. Előre szólok, nem kamutopik.

Az a helyzet, hogy nagyon el vagyok keseredve. Megpróbálom röviden elmondani, miért.

Elmúltam 36 éves, és még soha nem volt igazi szerelmem. Félreértések elkerülése végett mondom, hogy rég nem vagyok már szűz, voltam már szerelmes, voltak már belém szerelmesek, azt sem mondhatom hogy soha nem volt senkim, mégis ez a helyzet. Valami sose stimmel. Legtöbbször én. Az elmúlt kb 10 év maga volt a csőd ezen a téren.

Rengeteg (főleg családi) problémával kellett szembesülnöm, amit most nem részleteznék, félig belehaltam, depresszió, stb, nagyon meghíztam, aztán a súlyfelesleg legnagyobb részét leadtam, ma már elég csinos vagyok, legalábbis ami az alakomat illeti (az arcom nem szép). Ezalatt a 10 év alatt kétszer voltam szerelmes. Az első szerelmem 2 hónap után elhagyott egy másik nőért. Ahogy ő mondta, azt hitte, hogy szeret, de kiderült, hogy nem.

Évek múlva szerelmes lettem újra, nem viszonozták, csak az ágyba kellettem. Persze ez nem így lett előttem megfogalmazva. És a meglepetés: itt is egy másik nő van a képben. És nem kellek én.

 

Komolyan mondom, nem tudom, mit csináljak. Ennyi idősen számolnom kell azzal, hogy örökre (egész életemre) egyedül maradok. Úgy érzem, hogy azt nem bírnám ki. Inkább ölöm meg magam. Érzem, hogy a magány (és annak hatásai) tönkretesznek és megaláznak. Nem lesz társam, nem lesz gyerekem, nem lesz családom, és ha megélem, távoli rokonok fognak meghívni magunkhoz karácsonyra kegyelemből. Ami rosszabb: nincs szerelem, nincs szex, simogatás, csók, nincs kinek csinosnak lenni, egyedül alszom. Beleőrülök. A nálam sokkal fiatalabb ismerőseim párra találtak, gyerekeket szültek, én meg minek születtem nőnek, ha se egyik, se másik nem jut nekem osztályrészül? Csődtömegnek érzem magam, félembernek és teljesen értelmét veszíti így minden.

 

Bízom benne, hogy az itt szokásos gúnyolódós hsz-eken kívül jönnek esetleg olyanok is, akik értik, és tapasztalták, miről írok.

10
Éden kert Timacs

Sziasztok!

 

Ide várok mindenkit aki szeret a kertben matatni.

Az első napsugarak megjelenésével én egyre többet gondolok a kertészkedésre.

Már elültettem a petúnia és az őszi rózsa magokat, és hamarosan a paprika és paradicsom is földbe kerül.

 

Ti miket csináltatok?

Miket fogtok ültetni?

10
A mássalhangzó MARAD! tudor08

Sziasztok!

Itt egy új szójáték, ha a régieket már kissé unalmasnak találjátok.

 

Az adott szó egy vagy több magánhangzóját cseréljük ki úgy, hogy egy másik értelmes szót kapjunk.

A mássalhangzók változtatás nélkül maradnak a helyükön, nem lehet elhagyni, sem szaporítani, sem felcserélni azokat.

(Csak értelmes, magyar nyelvben használt szavak lehetnek.)

 

Pl.: vadat - vádat - vidít...

vagy: tolat - tálat - telet...

         hagy - hegy

 

/Ahogy általában szokás, írjatok egy feladatot is a megfejtés után, de ha több válasz jut eszetekbe, leírhatjátok mindet./

 

Kezdésnek: vádol

Jó játékot, hasznos időtöltést!

 

10
Hepatitis "C" Nyusza21

Sziasztok!

Pár hete írtam már indítottam egy topicot hasonló címmel. Kedvesek és bíztatóak voltatok, ám sajnos "ránk jár a rúd".

Anyukámnál pár hónapja kiderült, hogy hepatitis C vírusa van. Hogy honnan kaphatta el? Senki sem tudja. Egy a lényeg, elkezdték a gyógyszeres, illetve az inyekciós kúrát. Sajnos ma volt orvosnál és most a 4. inyekció után azt mondta az orvos, hogy nem folytathatják a kezelést, mert a hemoglobin és a hematokrit szint vészesen zuhan és ha tovább szurkálná magát akkor komoly bajok keletkezhetnek. Így a kezelésnek vége.

Elsősorban olyanok írását illetve tanácsát várnám, akik hasonlón mentek keresztül és találtak esetleg más gyógymódot, vagy valamit amivel kezelik magukat. Egyáltalán nem tudjuk, hogy mitévők legyünk. Annyira szeretnék neki segíteni, de egyszerüen ötletem sincs, hogy mihez nyúljak.

Kérlek Titeket, segítsetek, ha tudtok!

Köszönjük szépen!

Nyusza21

10
Kóklerek reszkessetek! antironia

 Na végre odacsaptak egy áltudományos kókler bandára! 

 

 

http://homar.blog.hu/2013/05/07/bebukott_a_gvh-nal_az_energiaspiral

 

Ferenc felvette a harcot az ezoterikus kamutermékekkel, és bepanaszolta az energiaspirált. Az Echo Tv-n és a TV2-n is reklámozott mágikus energiaspirál a gyártó elmondása szerint mágneses piramisaival az asztmától a gerincproblémákon át a lábszárfekélyig a legkülönbözőbb betegségeken segít:

 

A GVH szerint viszont egyetlen állításukat sem tudják szóbeszéden kívül mással igazolni, ezért 12 millió forintos büntetés mellett a reklámozás beszüntetését ajánlotta nekik:

 

 

A GVH határozata itt olvasható.

10
Wertheim műtét cirmoskandúr

Sziasztok!

 

Keresem azokat a sorstársakat,akik wertheim szerinti műtéten estek át akár régebben,akár mostanában?

Érdekel,hogy kinek milyen mértékben változott meg az életvitele?

Talán ötleteket is adhatunk egymásnak?

Én úgy gondolom,hogy az életet továbbra is optimistán kell élnünk.

Várlak benneteket !

10
Szeretokent elni.....
Piper*** Szeretőként élni...szabad?Vagy pedig hagyni kell az egészet és más "szabad "ember után nézni?Ha pedig már késő akkor mit lehet tenni?Ha már egymást annyira megszerették, hogy nem tudják feladni a kapcsolatot, de ott van egy feleség a háttérben, vagy egy férj.Kíváncsi lennék, mennyi az esélye egy válásnak egy ilyen esetben, vagy az illető ha jobban is szereti az új "partnert" inkább marad a férje/felesége mellett?Manapság egyre gyakoribbak az ilyen esetek.Egy statisztikán dolgozok és kiváncsi lennek minél több véleményre.Ha már voltatok, vagy ismertek olyat aki volt ilyen helyzetben, kérlek írjátok meg!Azoknak a véleményét is várom, akik nem ismernek ilyen helyzeteket, köszike! 8
Trofea 4000 Torolt_felhasznalo_339521

 

 Csata!!!!!!!!!

 

Nekem mar ketto van

 

8
MIT FÖZZÜNK MA? gabi1971

Sziasztok!

 

 

4 evvel ezelött, ilyentajban indult egy topik ugyanezzel a cimmel, szereny szemelyem az egyik alapito tag volt.

Annyira jo kis csapat jött össze, tudtunk a fözesröl, a vilag es a Joisten dolgairol beszelni! 

 

Sajnos, az idö mulasaval elkopott, ellaposodott az egesz, egy csomoan eltüntek, többek között en is. 

Majd masfel evig nem jartam az NLC-n, s a topik gyakorlatilag megszünt.

 

Nos, en fel szeretnem frissiteni az egeszet, s remenykedem, hogy a tagok esetleg felfigyelnek a topikcimre, s ujra megjelennek.

Termeszetesen ujakat, fözni-sütni szeretö nöket ferfiakat is szeretettel varok a topikban!

 

Szoval, a teljesseg igenye nelkül, Netuddki, Ragica, Csokidara, Zsezse, Erdeipatak es Mindenki,

 

 

mit fözzünk ma? 

7
Vissza a fórumnyitóra