- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

nemreg ertem haza Bfuredrol. Most autoval voltam a Josziekkal. Kozben megszemleltem a varhato unoka uh kepet. 8 cm-es, latszanak a vonalai. Hogy mi lesz, az egy kesobbi mese. Ok 22-en repulnek Eilatra, egy kis latogatasra. Joszinak ott el az anyukaja es a kozelben az egyik testvere.
Panni meg nem kapott semmilyen valaszt az orvostol, csak annyit, hogy valoszinuleg allapotos, de meg nincs akkora, hogy merheto legyen. Ok holnap mennek autoval Ferraraba, mert van egy Erasmusos valami, ahol ott akar lenni a lany, es ha mar megy es lehet, akkor viszi a Gabort is, legalabb kicsit korulneznek arrafele.
David kozepszarul van, ami nem tudom, hogy mit jelent igazan, mert nagyon lefogyott, gyenge, de az ertekei jok, nincs semmi merheto baja, a fogyas miatt nagyon ingadozo cukran kivul. Remelem, hogy rendezodik minden hamarosan, mert mar kezdem felelni az idegeimet.
Petiek megnyertek a kutatasi palyazatot Mexikoba es varhatoan az osszel el is utaznak legalabb egy evre.
Nagyon sok ez a sorozat nekem. Jo lenne, ha egy kicsit nyugisabb lehetne az eletem.
Holnap a Petiekkel megyek Furedre, de elotte, reggel elmegyek uszni egy kicsit, mert mar nagyon vagyom ra. Ha az ember elkezdi, akkor nehez lemondani rola. Nekem ez a mozgas fajta a kedvencem. Biztosan nagyon atavisztikus a dolog, de vallalom.
Meleg es fulledt az este. Megyek aludni, hogy reggel fitten, fiatalosan ebredjek es usszak egy nagyot. Vagy legalabb egy kicsit.
Nagyon helyes, hogy lemondaták a mérkőzését!
"Magyarorszagon minden gond nelkul fellephet ez a... ez a... ez a.."
Sajnos ez Magyarország.
Na, ez a csótány, csak a bőrétől megszabadulva tudna embernek látszani.
azert az erdekes es nem semmi, hogy Magyarorszagon minden gond nelkul fellephet ez a... ez a... ez a....valami.
Amikor a magyar nagykövet átnyújtotta az USA-nak szóló hadüzenetet, az amerikai hadügyminiszter megkérdezte tőle:
- Ön a Magyar Királyság hadüzenetét hozza. Ezek szerint Magyarország királyság?
- Igen.
- És ha szabad érdeklődnöm, ki a királyuk?
- Nincs királyunk. Az államfő Vitéz Nagybányai Horthy Miklós tengernagy.
- Tengernagy? Ezek szerint Magyarországnak van tengere?
- Nem, Magyarországnak nincs tengere.
- Értem. Vannak Önöknek területi követelései az Egyesült Államokkal vagy Nagy-Britanniával szemben?
- Nincsenek.
- Másokkal szemben vannak?
- Igen. Szlovákiával, Jugoszláviával, Romániával és Ausztriával szemben vannak területi követeléseink.
- És nekik is hadat üzentek?
- Nem. Ők a szövetségeseink.
imadom ezt a videot.

mar regi, de ismet felbukkant.
fuszeres paradicsompure, kukorica, csipos olajbogyo, felvagott, nyers fustolt lazac,
sima sajt, fustolt sajt. persze nem egy helyen mind, hanem teruletekre osztva. David csinalta a pizza tesztat.
Az én válaszaim sem publikusak ennyi finom kaja láttán...
Csodállak, hogy ilyen rengeteg palacsintát megsütöttél!
nah, hetagra sut a Nap...ilyen ejszakai-hajnali zuhikat el tudnek viselni nehanyat...
elkeszult az ebed, mar meg is ettuk. David es Regi otthon megcsinaltak a pizza tesztat. nalam nyujtottak es tettek ra a mindenfele foldi jot. 2 nagy gaztepsi meretu pizza lett.
nekem vegul pont 50 palacsinta jott ki...30 kakaos es 20 lekvaros.
vegul is nem tortuk meg nagyon a dietat. a pizza teljes kiorlesu lisztbol keszult. na, igen, a palacsintak feher lisztbol es hat a toltelekuk volt edes.
mindenbol meg maradt is, na persze nem sok. /es gondolom nem sokaig marad igy a helyzet
/
Adamnak kuldozgettunk fenykepeket...a valaszok nem publikusak..
jo reggelt!
nahat..meg illllyyeeet! arra ebredtem, hogy sut a szemembe a Nap es kozben dorog az eg de veszettul. valahogy nem stimmelt a dolog.
na jo, azota mar nem sut a Nap de meg nem esik az eso.
teljesen furcsa ez az idojaras. nem is emlekszem, hogy lett volna ilyen, amiota itt vagyunk. ezen az unnepen mar altalaban igazi nyar van.
mar tegnapelott este lekzdte. orszagszerte hatalmas zuhek voltak. nalunk kicsi musorozott az eg. esett 12 csepp eso es vege is volt. de eszakon es Jeruzsalemben, sot, tolunk delebbre is nagy esok voltak.
ilyen volt az eg.
most mar esik, de egyelore csendesen.
Néha én is ennék kuszkuszt, de ezek itt nem szeretik. Igaz, lehet egy adagot is csinálni, de arra lusta vagyok.
izé...a 100-ból te hányat eszel? Azért az nagyon soknak tűnik...
mar megint zoldseges kuszkuszt ettunk a lannyal. teljesen ra vagyunk kattanva...
na megyek olvasni. ugyse jar erre senki...
nekem meg ott van 42 kiolvasatlan konyv...es mind ram varnak!
vagy nem..te csak ne vihogj ennyire.... miert is nem csinalok?????
100-nal kevesebbet nem csinalhatok.
Mennyi, 30..? Najó, talán 40 elég lesz.
Vagy nem?
kellemes savuotot annak, aki tartja!
holnap unnepnap van. ezen az unnepen csak tejes dolgokat szabad enni.
jott David es Regi..csak ugy beugrottak.
azt mondja Regi: tulajdonkeppen holnap ebedre csinalhatnal palacsintakat. /nem volt rola szo, hogy meghivom oket..../
mert az nem is olyan nagy dolog neked. lattam am mar, hogy siman megcsinalod...
ez volt az elso eset tobb mint 2 ev alatt amiota egyutt vannak, hogy "szemtelenkedett" velem.
na basszus...allhatok neki holnap palacsintat sutni. csak Adam meg ne tudja, mert akkor megol engem. honapok ota konyorog...
Davidek meg otthon keszitenek hazi pizzat es athozzak, itt majd teszunk ra mindenfeleket es megsutjuk.
ne mar, hogy szabadnapom legyen...
Itt a nagymama üzenetrögzítője beszél:
- Jó napot kívánok, jelenleg nem vagyok elérhető. Kérem, közöljék üzenetüket a sípszó
után:
Bíííp!
- Ha egyike a gyerekeimnek lennél, akkor nyomd meg az 1-es vagy a 2-es gombot (attól függően, hogy melyik
gyerekem vagy) és használd fel a következő lehetőségeket:
- Ha napközben nálam akarod hagyni a gyerekeid, nyomd meg a 3-as gombot.
- Ha mosni és vasalni való ruhád lenne, nyomd meg a 4-es gombot.
- Ha éjszakára akarod a gyerekeket nálam hagyni, nyomd meg a 5-ös gombot.
- Ha az iskolába kell a gyerekek után menni, nyomd meg az 6-os gombot.
- Ha ennivalót kellene hazavinni hozzátok, nyomd meg a 7-es gombot.
- Ha nálam akarsz enni, nyomd meg a 8-as gombot.
- Ha pénzre van szükséged, nyomd meg a 9-es gombot.
- Ha meg akarsz hívni vacsorára, vagy a színházba, akkor egyszerűen csak beszélj, mert itt vagyok.
nem lattam a kerdest...
igen van panzio. de elore be vagyok..sz...va, mi lesz vele. nem eleg, hogy mindenki el fog tunni az eletebol, most eloszor lesz a hazbol is kirakva...
ez meg soha nem fordult elo vele. a szivem szakad meg.
de azt tervezem, hogy felhivom a panziosokat es esetleg meg utazas elott beadjuk parszor, mondjuk pentektol szombat delutanig. hogy szokja a helyet, megismerje a dolgozokat es foleg lassa, hogy erte megyunk... aaaah...sikitani tudnek.
tudod, hogy toled csak 103 kilometerre leszunk?
remelem, jo idonk lesz!
ide megyunk.
aztan mi 5-en, meg maradunk egy kicsit csaladozni es csavarogni.
Tibi, Lici, en, Regi, David.
Adam, Jarona, Linoy es Geri utaznak haza a nyaralas utan rogton.
mind a 9-en!!!
5-en delutan erkezunk, ez pentek. szombaton Siofokra utazunk. anyam ott berelt egy nyaralot. ott leszunk 13-an szombatig. meg aznap a csapat egyresze egyenesen hazautazik. mi, a csapat masik fele 16-an indulunk vissza Pestrol.
jo kis buli lesz...
nalunk az az ujsag van, hogy vegleges fix, hogy utazunk MO-ra julius 5-en.
hahahaha! mert neked jol nevelt lanyodek vannak, akik nem hiszik azt, hogy hatalmas kajalast kell csapniuk....mint ugye, az en kolkocskeim.
nem kis melo, nem kis penz. de az az igazsag, ha panaszkodom is, azert meg szeretem csinalni.
szeretem, amikor elegedetten allnak fel az asztaltol.
Kati!Hogy tudod ezt csinálni, hogy ahányszor a gyerekeid beteszik a lábukat, mndig főtt kajával várod Őket?Én is sütivel, fagyival kinálom őket,
de főtt ételt csak ünnepi alkalmakkor készítek.Mindennap főzök kettőnknek, de a lányomék a két gyerekkel vasárnap délután jönnek, akkor csak az előbb említett édességek vannak.Valahogy most lustának és ügyetlennek érzem magam. Mesélj!!!!
Gyurival múlt héten cardiológiai kivizsgáláson voltunk, volt egy egy órás rosszuulléte, de az itthoni gyógyszerekkel rendbe lehetett hozni.Nem akarom elmesélni az SzTK-s kalandjaimat, végül a Nyírő kórház cardiológiai ambulanciáján teljes kivizsgálás volt és rendben van.
Sziasztok!
Könyvtáros barátnőim, tudtok tanácsot adni, milyen könyvek valók a Marci korosztályának?
Majd később írok bővebben is, bocsi...
Ezutan majd meg inkabb megosztom veletek a csaladi szolastarban szereplo Arany Nyelv dijra felterjesztheto szolasokat, szolashasonlatokat, egyebet!
Nekem nem volt kerdeses, hogy itt nem egy egyertelmu dicseretrol volt szo, (mivel a szolasban szereplok kozul kettot ismertem) ugyhogy nem feszegettem a harmadik identitasat. De most majd beindulok, csak elobb meg elmegyek a kongresszusunkra, egy forumra, meg egy ertekezletre, aztan valahol kell szereznem Davidnak olyan turotortat, amilyet elkepzelt es valami kenocsot, hogy a felfekvese hamosodjon, tovabba epret, ami kibirja az utazast, aztan meg kene pucolni a meg hatramaradt ablakot, agyat kene huzni....
Egyszeruen nem is ertem, mit csinaltam a het vegen?
ulmiak=ulmi
meg koran van nagyon....
en is rakerestem!
nekem csak annyi jott ki, hogy az ulmiak parasztok olyan butak voltak, hogy amikor az okor szarva egyenesen nem ment at az istallo ajtajan, kibontottak az ajtot, hogy beferjen.
Ma megnéztem németül, de csak az Ulmi Aranyökröt ismeri....
"nem tud a padlora kuldeni a kis nyamvadek. "
Jó megaszontad!
en olyan fenetudjamilyen janyka voltam. Altalaban egyke, de mivel tobb parban voltak szuleim, igy aztan adodott sok variacio.
Edeapamnal - bar volt mas gyereke - egyertelmuen egyke voltam. O soha nem simfelt engem, neki minden, amit csinaltam, ugy volt tokeletes. Ha esetleg megsem, akkor hosszas beszelgetesek kovetkeztek.
Bela apu volt az, aki - egyreszt viccbol, masreszt epito jelleggel - kritizalt. Erre biztos emlekeztek, hiszen sokat panaszkodtam annak idejen. Most kiegyeznek a macerajaval, ha meg elne. Vagy barmelyik a szuleim kozul. A legkisebb batyam meg en allandoan kekeckedtunk egymassal. Ezt a jo gyakorlatot ma is vegezzuk, csak mar nem vagyok bakfis, tehat van onertekelesem, nem tud a padlora kuldeni a kis nyamvadek.
modern, mostani szoval elve, apad is, testvered is igazi trollok voltak...
en egyszem lanykaja voltam apamnak, szemefenye... ilyen meg veletlenul se mondott soha.
igaz, amikor kamasz voltam akkor mindig azt mondogatta: kislanyom, neked az a nagy szerencsed, hogy mielott kamasz lettel, volt eleg idonk megszeretni...
mit mondhatnek...igaza volt...remes egy kamasz voltam.
Sziasztok,megjöttem. Net nélküli életem érdekesen zajlott, sokkal több időm maradt, végre olvastam nyugodtan, meg rengeteg keresztrejtvényt fejtettem, persze minden reggel ültetés, kert. Nagyon szépen kikelt minden , persze az nem tesz jót neki, hogy most ott hagytam .
Madkat fontos....Vahtang stent műtétje után szintén meglepő dühkitörései voltak, szóltam az orvosának, aki azt mondta az egyik ilyenkor adandó gyógyszer okozhatja, azonnal leállították, kapott mást és a helyzet sokkal jobb lett. Ezt Dávidnál is okozhatja valamelyik gyógyszere.
A pasik különben is nehezebb betegek.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket és a gyönyörű virágokat. A nyaram érdekesen alakul, megyek unokázni 2 hétre Madridba mert azt mondták idén semmiképp nem jönnek, erre jönnek egy hónapra, na mindegy azért ezt megspórolhattam volna, bár szeretek kint lenni . Júliusban Gyuri diploma átadó ceremónia, persze megyünk, csak még gőzöm sincs honnan lesz minderre pénzünk.Mindenesetre ma lottóztam egyet .
Én úgy nőttem fel, hogy ronda vagyok, szürke kisegér, ezért eszembe sem jutott ilyesmi..)))
Azért az jót jelent, ha Dávid már ilyent mond..és még sétálni is elment.
ma jo napom volt, de az 5 perc a hab a tortan...
https://www.facebook.com/photo.php?v=570211483022918&set=vb.100001022134660&type=2&theater
en nagyon szep akartam lenni az eskuvomon es sikerult is. Ahhoz ragaszkodtam, hogy egyszeru, egyenes vonalu ruham legyen, de nagyon szep volt. Ritka alkalom, de szinte kiralylanynak ereztem magam. Meg egyszer az eletben szepnek, amikor meg apu sem mondott olyat, hogy 3. lennek a szepsegversenyen, ha az elso az Ulmi okor, a masodik a Notre Dame-i toronyor es en a harmadik, meg meg a hulye batyam sem morgott hulyesegeket, hogy engem nem a szepsegemert es nem az eszemert, hanem a ritka jo csaladomert vesznek el felesegul.
Nagyon jo volt az a nap, jol emlekszem az egeszre. Kar, hogy a huseg nyilatkozatnak gyorsan lejart a szavatossaga. Bar nem baj, mert a ket kolyok igazolja, hogy erdemes volt. Meg az azota is megmaradt baratsag az exszel.
David a lehetosegek menten jol van. O mindig azt mondja, hogy szarul es buszken, de ebbol azert mar merek gyokot vonni. Ma mar egyedul is elment setalni, kavezni aztan elfaradt, de ez meg benne van a pakliban. Jovo heten is megyek le hozza valszeg kedden, hogy kapjon turos tortat savuot alkalmabol, aztan meg a het vegen a ket gyerekekkel ketszer is megyek, egyszer a Petiekkel, egyszer a Josziekkal. Panniek penteken mennek Ferraraba, ugyhogy ok kihagyjak a csaladi zarandoklatot.
nekem nincs is hetvegem. Csak csinalom a dolgomat, ahogy szoktam. Tegnap estere persze beallitottak a gyerekek, miutan elmondtam, hogy nem fozok vacsorat. Petiek kozoltek, hogy akkor ok hoznak oldalast es majd jol megsutjuk. Ezt nem akartam, mert akkor csak ejfelre lett volna vacsora, ugyhogy mondtam, hogy fozok valamit. Csinaltam gombalevest, amit nem lehet, ha David itthon van es toltott paprikat, amit mind szeretunk. Meg sutottem egy kis mindent bele sutemenyt. Ma van a muzeumok majalisa, ugyhogy Petiek a Termeszettudomanyi Muzeumban vannak, bemutatjak a projektjeiket, valamilyen vipera, meg heja (-nasz?).
Mint kiderult, az eskuvot egyre egyszerubben akarjak, szinte csak a ket tanu, aztan semmi. Az anyagi resz miatt megertem, de nekem fura, hogy egy olyan szep lanyka, mint Oxi, nem akar pl. menyasszonyi ruhat. De nyilvan nem pofazom bele, mert ha nem fizetem, akkor nem rendelek. A munka utan jonnek egy kicsit beszelgetni, tehat csinalok rakott kaposztat.
A lányommal lomizáskor mentünk ki egy párat.
Így találtam egy több mint 100 éves bibliát.
Valami olyasminél volt kinyítva, hogy a zabi gyereket ki kell írtani. Valami hasonló. Becsuktam, és úgy maradt.
Ugyanis nekem is un. zabi gyerekeim vannak?
Mitől zabi? Házasságon kívüli?
Sajnos a húgom lenyúlta,mikor kölcsönadtam neki,mert a suliban kellett a lányának.
Így most nem olvastam bele sem.
Ateista vagyok, de elolvasom amelyiket tudom.
Megvettem a koránt, na, azt nem lehet elolvasni.
Én legalább is nem tudom.
Piszok fárasztó volt már az első oldalon is.
Ömlengés a köbön.
kepzeljetek el....tegnap Panni -anyuci34 telefonalt, hogy felszamoltak egy magyar irodat vagy mifenet es a konytarukat elajandekozzak. ma delutan a bevandorlasi kozpontban lehetett megnezni, kinek mi kell. legalabb 500 konyv volt. en 42-vel lettem gazdagabb. meg szivesen nezegettem volna, de kozben megerkezett Davidom, hogy hazaszallitson a konyveimmel...es tilosban parkolt le. muszaj voltam elszakadni az asztaltol....
remeltem, hogy elsok kozott erek oda, de sajna mar voltak ott mas guberalok is. Panni szorgalmasan ertesitett mindenkit telefonon.
na, joooo...igy is lesz mit olvassak. azt azert majd megkerdem tole, mi lett a megmaradt konyvekkel. ha netan nem kellenek senkinek...izeee...keresnek nekik itthon meg egy kis helyet.
Kata, az a lenyeg, hogy tulvan a muteten es mar jo helyen pihentetik.
azzal ne torodj, hogy morog...pasibol van. bar Eda is ilyesmit irt. de ki fogja birni.
Madkat, legalább már Füreden van Dávid, még akkor is, ha utálja, de biztosan jót fog tenni neki. Még akkor is, ha mérgelődik.
Egészségedre
a vörösborhoz.
Itt nincs semmi különös újság, folynak a napok, szombaton gyerekkori barátnőmnél voltam, megint szuper jót dumcsiztunk, szeretek nála lenni. Békesség és nyugalom van :))) Óbudán lakik már vagy 30 éve. Azon meditáltunk éppen, hogy nem találkoztunk egyszer sem, mikor még mi is ott laktunk, érthetetlen. Pedig ugyanarra a piacra és boltokba jártunk :)))) Fura, nem?
Sziasztok! David Balatonfureden van a laptopommal, en meg itt szerencsetlenkedek az o heber betus klaviaturajan. Nincs vele minden rendben (marmint Daviddal), mert - bar fizikailag jol rendezodik az allapota - allandoan hajlamos duhkitoresekre es hasonlo jo dolgokra. Fureden az volt az antreja, hogy maris jon vissza, mert o azt hitte, hogy gyogyszalloba megy, de ott kiderult neki hogy az egy korhaz. Szerintem mar mindenkivel osszeveszett, akivel csak lehet. Ma meg nem telefonalt, de felek a hirektol. Csutortokon megyek meglatogatni.
Mas ujsag nincs, a
t elvittek gaz gazdai, en meg egyedul alszom es nem ugrok ki az agybol az elso neszre. Ma elkezdem a felgyult elhanyagoltsag felszamolasat, takaritok egy kicsit, meg folytatom a nyari cuccok mosasat vasalasat.
Fozni nem fogok, mert most dobtam ki az egy hete keszitett fozeleket is. Csak levest eszem, az meg hamar megvan, nem igazi fozes.
Akartam uszni menni, meg lehet, hogy sikerul a korzeti orvos utan beiktatni. Aztan rendkivul bonyolult bank ugyleteimet intezem, majd estefele tarsashazi kozgyules lesz. Hurra!!!!!
Tegnap elkeszultek azok a masolt kristaly poharak, amik eredetijet (anyai orokseg) egy hazi balesetben tavaly eltortem. Szepek lettek. Este kinyitok egy uveg vorosbort, mert nincs szebb, mint amikor a gyertya fenyeben a vorosbor atcsillog a kristalypoharon.
Én is sorakozok boldog szülinapot kívánni!

Pite:hogy ez milyen igaz!...)))
en is! en is!
Katakata boldog szuletesnapot kivanok!
Facebookról "loptam" :) (Forrás: orrás: miezacirkuszmarmegint.blog.hu)
"Megmondom őszintén, én igazán nem értem, hogy az anyukák miért nem kapják meg a köztársasági elnöktől, vagy akár magától a miniszterelnöktől is automatikusan a következő végzettségeket igazoló papirokat, diplomákat és okleveleket legkésőbb a gyermekük 6 éves koráig:
-OKJ-s logisztikai ügyintéző oklevél: hiszen valószínűleg kismilliószor megszervezték a gyerekek napi programját, étkeztetéssel, szórakoztatással, rekreációval egybekötött wellness-szel, kezelték a reklamációkat, szállították a delikvenseket, stb.
-Általános gyógyítási és gyerekorvosi diploma: álmukból fölkeltve is (és ez legtöbbször szó szerint értendő) simán vágják fejből a megfelelő gyógymódokat hányásra, hasmenésre, fájós fülre, magas lázra, kruppos köhögésre, vénás vérzésre, bárányhimlőre, allergiás rohamra, stb.
-Rendőrtiszti főiskolai diploma büntetésvégrehajtási-, határrendészeti-, katasztrófavédelmi- és közrendvédelmi szakirányokból: kettő vagy több fiatalkorú otthoni pesztrálása simán kimeríti az említett feladatköröket.
-Rendezvényszervezői oklevél: valószínűleg akármikor összedobnak egy kisebb gyerekzsúrt (5-50 fő közötti vendéglétszámmal), akár rövid határidővel is.
-Dietetikusi diploma: hiszen kenik-vágják az összes tápanyag allergén-, kalória-, rost-, és vitaminértékét, a helyes táplálkozás negyvenhárom alappillérét, stb.
-Mérlegképes könyvelői diploma: a családi kassza hétköznapi szinten való professzionális kezeléséért, a gyerekek költséges tanfolyamainak, különóráinak, szórakozásainak, hobbijainak vesződséges kikalkulálása terén végzett munkájukért.
-Rendőrségi túsztárgyaló szakképesítés: egy dackorszakos/ hisztis/ kamaszodó/ kelletlen gyereket kidumálni az éppen aktuális rossz hangulatából nagyobb kihívások elé állítja őket nap, mint nap, mint pár vacak terrorista vagy mezei emberrabló.
-Védőnői szakképesítést igazoló oklevél: mindent tudnak a pelenkázásról, hozzátáplálásról, különféle fejlődési szakaszok kori sajátosságairól, stb.
-Egyszemélyes repülőcirkuszi igazolvány: csípőből lenyomják széles mosollyal az "Egy kis malac röff-röff-röff" bármelyik verzióját kis risza kíséretében a tömött Interspar kellős közepén, ha a gyermeknek esetleg lefelé találna görbülni a szája a sorban várakozva.
-Akkreditált life-coach diploma: a nap 24 órájában vigasztalnak, kibékítenek, álomfejtenek, motiválnak, lelkesítenek, stb.
Aztán meg, ha visszamennénk pár év gyes után dolgozni, a munkáltatók csak kételkedve néznek ránk, hogy ezek a begyöpösödött anyukák bizonyára semmihez sem értenek… Holott a legfőbb probléma az, hogy egész egyszerűen túlképzettek vagyunk! "
"izeee... a hangszorot bekapcsoltatok? en mar jartam ugy...

mert van hangja...
Hang nekem sincs!
Fogalmam sincs , hogy kell elővarázsolni.
Az éjszakai nyávogit meg kell szokni, aztán már nyugtat is, meg hiányzik, de addigra elviszik tőled...))) A holnapi napodból annyit értek, hogy csomagolnod kell, meg eljuttatni a cuccot, de biztosan van még valami is.
Rupcsi, nem néztem végig, mert kiváncsi lennék a hangra is, de nekem most valamiért nincs, meg kell rugdosnom a felszerelést...)) De amig láttam, nagyon szép képek.