TV-sztárok

Letolt gatyával parádézott Varga Viktor

Varga Viktor legszívesebben meztelenül ment volna Kasza Tibi műsorába, a műsorvezető kérésére ezt be is bizonyította – írja a Bors.

Kasza Tibor a SuperTv2-n futó műsorába hívta meg Varga Viktort, aki  műsor felvétele alatt könnyedén megszabadul nadrágjától – írja a Bors. “Arról kezdett el beszélni, hogy szíve szerint meztelenül érkezett volna a Kasza! show-ba, hiszen mindig meztelen, ha teheti, de sejtette, milyen lenne a fogadtatás. Ekkor jegyeztem meg neki, hogy én adok teret a törekvéseinek, legyen bátran önmaga, és legnagyobb megdöbbenésemre egy percig sem hezitált: letolta a gatyáját!” –mesélte Kasza Tibor.

“Nekem tényleg fontos ez a dolog, a meztelenség… Két üzenetem volt az akciómmal. Egy, hogy demokrácia van, így lehet mindenki fején korona, ahogyan én is azt viseltem. Kettő, hogy lássák, jól vagyok, alkotok, koronát, zenéket, mindent, amit lehet, el is adok” – mondta Varga Viktor.

Varga Viktor legénylakásáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top