Shine

Millió dolláros táska, amibe te is beleharapnál

Úgy tűnik, mintha precízen hajtogatott pármai sonka szeletekből készült volna a luxus táskák non plus ultrája, vagyis a Hermés Birkin – pedig

Úgy tűnik, mintha precízen hajtogatott pármai sonka szeletekből készült volna a luxus táskák non plus ultrája, vagyis a Hermés Birkin – pedig még ennél is meglepőbb anyag a felelős az étvágygerjesztő látványért.

Prosciutto helyett ugyanis ásványból faragta ki a táskát egy művész, jelesül Barbara Ségal, aki korábban állított már emléket Louis Vuitton és Chanel kézitáskáknak is, a Birkinek azonban úgy tűnik, igazán közel állnak a szívéhez.

A sonkás változat mellet – ami valójában narancssárga kalcitból készült – több más ásványból is kifaragta már az ikonikus kézitáskát: szodalitból, különféle márványból, és készült egy csodaszép smaragdzöld ónixból is.

Megnézem
Összes kép (5)

Alkotásai egyáltalán nem öncélúak, honlapja alapján bizony élénk a kereslet a luxus táskákat formáló szobrok iránt – és akkor arról még nem is szóltunk, hogy ruhákat, alsóneműket is előszeretettel farag ki a nemes anyagokból.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top