Zöld kávé

Kávézz vidáman!

A kávét a nap minden szakában fogyaszthatjuk, ahogyan ihatjuk egyedül relaxálva és a legkedvesebb barátaink társaságában is, a lényeg az, hogy megadjuk a módját, és ne csak testünket, hanem szellemünket is kényeztessük ezzel a rituáléval. Jöjjön pár vidám és praktikus ötlet kávézáshoz!

Termoszos koffein-utánpótlás a zöldben!

Kávézz vidáman!

 

A munkahelyi kávézással nehezen tudjuk megidézni az otthoni kávézás nyugalmát, de így is kihozhatjuk belőle a legtöbbet. Ha az időnk engedi, a kávészünetre mindenképp hagyjuk el az asztalunkat, mégpedig egy vidám vagy az egyéniségünket leginkább kifejező termosszal felszerelkezve. Spóroljunk időt a 3in1 (vagyis kávéból, krémesítőből és cukorból álló, három az egyben kávéval) és a praktikus, hőálló kávéstermoszunk segítségével irány egy közeli park, egy hangulatos tér, vagy akár a munkahelyünk udvara. Egy negyedóra a madárcsicsergéses zöldben a kedvenc kávénkkal, és szellemileg felfrissülve, tagjainkat kicsit átmozgatva ülhetünk ismét az íróasztalunk mellé.

 

Forró gondoskodás útközben

Kávézz vidáman!

 

A megszokott napi 2-3 csésze feketénkről szerencsére manapság a kocsiban sem kell lemondanunk, hiszen akadnak gyártók, akik kifejezetten autós utakra kínálnak kávéstermoszt. A mi kedvencünk ez a sikkes, zöld darab, amiben autós kábel segítségével melegen tarthatjuk az előre bekészített kávénkat, legyen az egy krémes latte, vagy egy adag, a termosz színéhez is passzoló, finom zöld kávé.

Kávézz vidáman!

 

 

Baráti és kávészeretet az utcán

Azoknak a kávérajongóknak, akik naponta többször fogyasztanak kávét, és az utcán is szívesen bedobnak egy finom, forró feketét, érdemes beruházniuk egy praktikus kis ujjvédőre. Gyakorlott elviteles kávéfogyasztók akár házi készítésű termékben is gondolkodhatnak, főleg ha már pontosan ismerik az általuk fogyasztott kávé pohárméretét. Ha igazán gondoskodó természetűek, akkor a leggyakrabban velük tartó barátnőnek, kolléganőnek is készíthetnek egyet!

Kávézz vidáman!

 

Egyéniségre szabott kávécsészék

A kávézásnak a legtöbben szeretjük megadni a módját, pláne ha otthonunkban látjuk vendégül barátainkat, ismerőseinket. Ilyenkor nem elég a legjobb kávénkat szervírozni számukra, hanem szeretjük őket szép, ízléses, vagy éppen vidám csészékkel is meglepni, hogy tényleg teljessé tegyük számukra a kávézás élményét. Érdemes a lakáshoz színben passzoló, és az ízlésünket is tükröző kávéscsészeszettet választani, amiben ugyanakkor van valami plusz, ami tovább emeli az együtt töltött percek fényét. Lehet bolondos a színe, a mintája, a formája, vagy belophatja a szívünkbe magát az ötletes kiegészítőknek hála is. Az alábbi, szokatlan formájú, modern, mégis kissé bohém szett különlegessége például nem más, mint az érdekes kivitelezésű kiskanalak.

 

Imádnivaló süti mellé imádnivaló szalvéta

Kávézz vidáman!

A kanapén hátradőlve, vagy a családi asztalunknál folytatott kötetlen beszélgetéssel párosított kávézás sokunknak azt jelenti, hogy a sok rohanás mellett végre időt szánunk magunkra és a számunkra fontos személyekre, miközben igyekszünk magunkat kényeztetni egy finom, aromadús kávéval. Miért ne fokoznánk az élvezeteket, és fogyasztanánk a csésze kávé mellé egy előre elkészített vagy megvásárolt finom süteményt, amihez kifejezetten kávés, vagy valamilyen emlékezetes mintájú vidám szalvétát készítünk ki vendégünknek?

Tükrözze a lakásod, hogy kávéimádó vagy!

Kávézz vidáman!

 

Azt, hogy igazán szereted a kávét, sokféleképpen tudtára adhatod vendégeidnek. Egy kitűnő kávéval, remek kávés kiegészítőkkel, de az otthonodban visszaköszönő, kávés témához kapcsolódó kiegészítőkkel, így faliórával, tányéralátétekkel, kávés képekkel, vagy akár kávé alakú konyhaszékekkel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top