Vizes VB

Kenderesi Tamás: Rióban is ilyen volt a hangulat, csak akkor Phelpsnek szurkoltak

Kenderesi Tamástól már megszokhattuk, hogy a nyilatkozatai közben a hasunkat fogjuk a nevetéstől. Most már próbálja komolyabbra venni a figurát, de a mai interjúban is volt egy vicces kijelentése.

Kenderesi Tamás a vizes világbajnokság egyik legjobban várt szereplője, aki ma kezdte meg az a versenysorozatot, méghozzá egyből egy futamgyőzelemmel. Az úszónak az egész családja és még a barátnője is a helyszínen szurkol, hiszen Sebestyén Dalma szintén kijutott a vb-re. Tamás a mai futam után egyből, és az öltözőből kijövet is nyilatkozott, szokásához híven, mindkétszer megmosolyogtatta a rajongókat.

,,Arra jöttem rá, hogy Rióban is ilyen volt a hangulat, csak akkor nem nekem szurkoltak, hanem Phelpsnek” – mondta mosolyogva Kenderesi, aki a középdöntőben még jobb eredményt vár magától. A verseny után arról kérdezték, hogy minek szólt a végén az a bizonyos kézmozdulat. ,,Hogy mindenki nyugodjon le. Okos úszás volt, bár egy ilyen ritmusváltás köztudottan nem egy pihentető dolog, de muszáj volt.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top