Vizes VB

Vizes VB 2017: a magyar-francia vízilabdameccset is a botránybíró vezeti

Ugyanaz a bíró fog a pénteki magyar-francia férfi vízilabdameccsen fújni, akinek a játékvezetői stílusa – miszerint előszeretettel fújt a magyar csapat ellen – közfelháborodást keltett a szurkolók és a hazai pólósok között is.

Az orosz Szergej Naumov lesz az egyik játékvezető a Franciaország-Magyarország férfi vízilabda-mérkőzésen a vizes vb pénteki napján. Ő az a bíró, aki a magyar-olasz (9-9) meccsen jó pár ítéletet hozott a mieink ellen, nem kis felháborodást okozva ezzel már a nézőtéren, de az interneten különösen.

A magyar férfi vízilabda-válogatott kapusa, Nagy Viktor rögtön a szerdai mérkőzés után ki is posztolta Facebookra: nem hiszi el, hogy hazai pályán megtörténhet, hogy ennyit fújnak a hazai csapat ellen.

Nem ő volt az egyetlen, aki kifogásolta Naumov és izraeli kollégájának a szereplését, voltak, akik kommentekben a két bíró azonnali hazaküldését is követelték. Nyilván túlzás lenne ezt megtenni Naumovval és Schwartzcal, ugyanakkor ilyenkor szokás “az illetéktelenül főszereplővé váló, a meccsbe jelentősen belerondító bírókat egy kicsit pihentetni” – írja a magyar férfi vízilabda-válogatott a Facebookon. 

Pihentetésről azonban szó sincs: Schwartz ma az USA-Oroszország mecset vezeti, Naumovot pedig rátették a magyar csapat következő, azaz a mai meccsére.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top