Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Vizes VB

Vizes VB 2017: Hetedik lett a magyar nyíltvízi úszók váltója

Hetedik helyen végzett a magyar váltó a nyíltvízi úszók csütörtöki csapatversenyében a vizes világbajnokságon, Balatonfüreden.

Hetedik helyen végzett a magyar váltó a nyíltvízi úszók csütörtöki 5 km-es csapatversenyében a vizes világbajnokságon, Balatonfüreden.

A magyar négyes a Juhász Janka, Rasovszky Kristóf, Novoszáth Melinda, Gyurta Gergely összeállításban szerepelt. Juhász egyperces hátrányt kapott az első körben, amelyben több férfi versenyzővel kellett megküzdenie.

Az 5 kilométeres nyíltvízi úszás csapatversenyében hetedik helyen végzett magyar csapat tagjai, Novoszáth Melinda, Rasovszky Kristóf, Juhász Janka és Gyurta Gergely (b-j) a célba érkezés után Balatonf
Az 5 kilométeres nyíltvízi úszás csapatversenyében hetedik helyen végzett magyar csapat tagjai, Novoszáth Melinda, Rasovszky Kristóf, Juhász Janka és Gyurta Gergely (b-j) a célba érkezés után Balatonfüreden, 2017. július 20-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A 18. helyen váltott Rasovszkyval, aki 34 másodpercre csökkentette a különbséget, és a hetedik helyre jött fel. Novoszáth a 11. helyen, közel másfél perces lemaradással váltott, a záróember Gyurta Gergely pedig nagy hajrával hetediknek hozta be a csapatot.

Az aranyérmet a francia váltó szerezte meg az amerikaiak és az olaszok előtt.

Címlap

top