Vizes VB

Vizes VB 2017: rendőrök kísérték a magyar férfi pólósokat

Fontos meccset játszik ma Olaszország ellen a férfi vízilabda-válogatott, éppen ezért erre a mérkőzésre fokozottan készülnek - rendőri kísérettel érkeztek a Margitszigetre.

Különös fotókat osztott meg a közösségi oldalán Nagy Viktor, a magyar férfi vízilabda-válogatott kapusa. A vizes világbajnokság sztárjainak csapatbuszát motoros rendőrök kísérték a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába, hogy elkerüljék a dugót és időben megérkezzenek az edzésre. 

Rendőri felvezetést kaptak
Rendőri felvezetést kaptak

A fiúk nincsenek hozzászokva ehhez, ezt Viktor is megjegyezte. ,,Köszönjük a motoros rendőröknek a segítséget, volt egy kis dugó… De így időben odaértünk a Margitszigetre! (nagy volt az öröm, mert nem vagyunk ehhez hozzászokva)” – írta Nagy Viktor, akit már több kontinenstornán is legjobb kapusnak választottak

Nem csak a vízilabdázóknak volt azonban kalandja a rendőrökkel: tegnap Hosszú Katinkát is feltartották egy időre. Nem követett el semmilyen szabálytalanságot, csupán fotózkodni akartak a háromszoros olimpiai bajnok úszónővel. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top