Vizes VB

FINA 2017: új álompár született a vizes vb-n – Kiss Szofi és Ligárt Ábel összejöttek

Még egy hét sem telt el a budapesti vizes világbajnokságból, máris megvan a versenysorozat első álompárja! Kiss Szofi szinkronúszó és Ligárt Ábel műugró a közösségi oldalukon jelentették be, hogy egy párt alkotnak.

A víz tényleg összeköt – alig telt el öt nap a vizes vb-ből, de máris egy új szerelmespárt köszönthetünk: Kiss Szofi és Ligárt Ábel ma jelentették be, hogy egy ideje együtt járnak. A világbajnokságon szereplő Ligárt Ábel hétfőn kilátogatott a szinkronúszó versenyre a Városligetbe, hogy megtekintse az egyéni technikai selejtezőt. Kedden kiderült, hogy a 19 éves műugró nemcsak azért volt ott, mert rajong a szinkronúszásért, hanem mert egy párt alkot a 22 éves, hétfőn is versenyző Kiss Szofival. 

Tegnap jelentették be, hogy együtt járnak
Tegnap jelentették be, hogy együtt járnak

Bár ők az elsők, akik a VB ideje alatt jöttek össze, más szerelmes párok is vízbe ugranak: Kapás Bogi tavaly jött össze párjával, a szintén úszó Telegdy Ádámmal, Kenderesi Tamás pedig most ünnepelte első évfordulóját szerelmével, Sebestyén Dalmával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top