Vizes VB

Vizes VB 2017: nekik szurkolhatunk ma

A keddi napon is lesz kinek drukkolni a magyar sportolók közül a 2017-es vizes VB főbb helyszínein. A napot kezdjük délelőtt női szinkronműugrással, este pedig a női vízilabda-válogatottnak szurkoljunk.

A hétfő délelőtti női szinkronműugrás 17. helyezése után Kormos Villő egyéniben javíthat: 10 órától a tízméteres toronyugrás selejtezőjében szerepel a Duna Arénában. A Városligetben délelőtt 11 órától a műúszók közül a Kiss Szofi-Schwartz Anett páros (tartalék: Dávid Janka) mutatják be szabadgyakorlatukat.

Szintén délelőtt tíz órás kezdéssel, a 2017-es FINA másik városában, Balatonfüreden bizonyíthatnak nyílt vízi úszóink: Rasovszky Kristóf a szombati, öt kilométeres versenyében elért hetedik helyezése után ezúttal 10 kilométeren indul, ahogy Székelyi Dániel is.

A napot a magyarok közül a női vízilabda-válogatott zárja, a hazaiak a C-csoport negyedik helyén álló franciákkal mérkőznek meg 20 óra 10 perctől.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top