Védd magad – Családi védelem

Kvíz: Te milyen társ vagy? Teszteld!

Függsz a partneredtől, vagy a párkapcsolatodban is képes vagy megőrizni a függetlenségedet? Ha kitöltöd kvízünket, megtudhatod, milyen társ vagy.

A párkapcsolatok olyanok, akár a hópihék. Messziről nézve egészen hasonlóak, ha viszont alaposan megszemléljük őket, kiderül, hogy nincs két egyforma. Hogyan is lehetne, hiszen az emberek, akik alkotják, mind eltérő személyiségek, és mást gondolnak a társas kapcsolatok mibenlétéről, másképp is viselkednek partnerként. Én piszok szerencsésnek mondhatom magam, mert a párom remekül érzi minden rezdülésemet, és nincsenek valóságtól elrugaszkodott vagy éppen idejét múlt elképzelések a fejében a férfi és női szerepekről. Természetes mindkettőnk számára, hogy egyenrangú társak vagyunk – a párkapcsolatunban is. Szeretjük a kiszámíthatóságot, és bár a szövetségünk nagyon erős, nem függünk egymástól. Esetünkben a hasonló a hasonlónak örül elv csodálatosan működik.

Ha kíváncsi vagy rá, te milyen társ vagy, akkor most hoztunk neked egy kvízt, amivel kiderítheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top