Valentin_2006

Mesebeli szerelmek

Elképzelted már, hogy egyszer csak szembe jön veled az utcán valamelyik hollywoodi szépfiú, rád néz, és rögtön beléd szeret? Hogy mindez nemcsak tündérmese, azt összeállításunkban be is bizonyítjuk.





Nem jött be a díva

A legújabb Batman egy forgatáson botlott bele élete asszonyába. Jó pár évvel ezelőtt a sármos színész a Kisasszonyokban tűnt fel Wynona Ryder oldalán. Ám a romantikus mozi készítésekor Christian Bale nem neves partnernőjébe, hanem annak személyi asszisztensébe zúgott bele. Menthetelenül.

Ám Sibi Blazic nem adta be könnyen a derekát, csakis a film befejezte után randizott Bale-lel. Szerelmük azóta is tart, 2000-ben házasodtak össze, tavaly nyáron pedig megszületett a kislányuk.


Renoválásnak indult, esküvő lett belőle

Matt egy időben híres volt sztárbarátnőiről. Együtt járt Claire Dainesszel, Minnie Driverrel és Wynona Ryderral is. Az oltár elé múlt év végén mégis egy ismeretlen lányt vezetett. Lucianát közel két évvel ezelőtt ismerte meg a színész, amikor is felkérte őt házának felújítására, a hölgy ugyanis lakberendezőként dolgozik. És ahogy az meg van írva, Miss Barroso belépett az ajtón, és Matt Damon rögtön beleszeretett. Az sem zavarta, hogy kedvesének már van egy hatéves kislánya az előző házasságából.






A titkosügynök és az újságírónő

Minden idők legjobb 007-es ügynökének nem volt mindig szerencséje a szerelemben. Első feleségét 21 év együttélés után vesztette el. Az imádott nő halála után Brosnannak jó ideig nem volt komoly kapcsolata. Aztán egy interjú során szemet vetett az újságírónőre. Keely Shaye Smith szakterülete a környezetvédelem volt, élete álma pedig egy beszélgetés Mr. Brosnannal.

Keely volt a legjobban meglepődve, amikor bálványa a cikk után hatalmas virágcsokorral és vacsorameghívással jelentkezett. Szerelmükből két gyermek született, a lagzit csak ezután ülték meg. Pierce máig csodálattal beszél feleségéről, és dicséri mások által túl teltnek vélt idomait.




Két félénkből egy pár

Amikor elkezdődött a Vészhelyzet, a többség George Clooneyért rajongott. Nem kell megijedni, azért az ifjú Carter doktornak is voltak csodálói, például a sorozat egyik sminkese, Tracy Warbin. A fiatal lány sokáig nem merte kimutatni érdeklődését a jóképű színész iránt, és valahogy így volt ezzel Noah Wyle is.






Már az ötödik szériánál tartottak, mire a félénk doki vette a bátorságot, és meghívta egy kávéra a lányt. 1999-ig nem jutottak tovább a szemezésnél, utána gyorsan bepótolták az elvesztegetett időt. Egy évre rá már egybe is keltek, azóta két gyermekük született, és Tracy már csak magát sminkeli, hiszen főállású anya lett.






Tálcán kínált szerelem

Nicolas Cage-t egy Los Angeles-i szusibárban érte utol a végzete. Betért egy könnyű halvacsorára, és rögtön beleszeretett a 21 éves pincérnőbe, Alice Kimbe.

Cage éppen akkor vált el előző feleségétől, Lisa Marie Presleytől, két hónap múltán pedig oltár elé vezette Kimet. Az esküvő után alig telt el hét hónap, és a boldog pár bejelentette, hogy gyermeket vár. Kal-el Coppola Cage tavaly októberben jött világra, a szülei pedig boldogan élnek annak ellenére, hogy senki nem jósolt nagy jövőt a kapcsoltuknak.

A teljes cikket a Maxima 6. számában olvashatjátok el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top