Valentin_2006

Árulkodó pózok

A testbeszéd szakértõi szerint nappal bármit hazudhatsz, de alvás közben bizony elárulod magad. Az, ahogy együtt alszotok, mindent elárul a legbensõ érzéseitekrõl. Szóval vedd észre, mit üzen a pasid, amikor a legmélyebb álmát alussza!





Alvás közben téged ölel, vagy inkább a párnáját? Figyeld meg, hogy alszik a pasid, és megtudod, milyen személyiség is ő valójában.


A hátán, arccal felfelé

Aki így alszik, az biztonságban érzi magát, mi több, felettébb magabiztos. Ha a hátán fekszik, kezeit pedig maga mellé szorítja, akár egy katona, azt üzeni, hogy nem szereti a felhajtást, de nagy elvárásai vannak önmagával szemben.


Magzat-póz

Az ilyen pózban fekvő férfi érzékeny, ártatlan és bűnöktől mentes, akár egy kisgyerek. Érzékeny típus, aki megbízik partnerében, és hajlamos a világot jobbnak látni, mint amilyen. Az ilyen típus rengeteget ad önmagából, barátságos és érzékeny. A szakértők szerint, ha párnát is ölel, az azt jelenti, hogy rengeteg szeretetet és odafigyelést igényel. Azonban ha hirtelen vált pózt, az bizonytalanságra utalhat.


A sztár

A pasi, aki kezeit és lábait szétcsapva alszik, csillag alakban, hatalmas teret igényel, önhitt és optimista. Azok a feszültségek és problémák, amelyek másokat a földre terítenek, őt szinte meg sem legyintik. Tiszta a viselkedése: nem előre tervezős, de megbízható típus.


Kicsavart póz

Ha kicsavart- kifacsart pózban alszik, biztos lehetsz benne, hogy segítségre van szüksége, az így alvó pasit ugyanis valami nyugtalanítja, valamitől stresszes. Ez a póz azt fejezi ki, hogy folyamatosan nagy nyomás alatt van, és örökké attól tart, hogy hamarosan a mélybe zuhan, és a feszültség maga alá gyűri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top