Valentin_2006

Hold az Ikrekben











Kossal:


Ötcsillagos kapcsolat, amelyben előfordul, hogy az Ikrek titokban lép félre, mert a Kossal nem tudja kiélni a szexuális fantáziáját, vagy a Kos nem elég nyitott arra, hogy különféle segédeszközöket használjon a szerelmeskedéskor. Az Ikrek ügyesen lép félre, mert előfordulhat, hogy a Kos sejt valamit, de nem tud meg konkrétumokat, így aztán a kapcsolat addig tart, míg a Kos másba nem lesz szerelmes.







Bikával:


A kapcsolat nem nevezhető ideálisnak. Mert az Ikrek gyorsan a tárgyra szeretne térni, míg a Bikának kis időbe telik, míg „bemelegszik” a szeretkezéshez. Aztán amikor bemelegszik, akkor szeretné az iramot diktálni, vagy elnyújtja a szerelmeskedés idejét, amiből az Ikreknek hamar elege lesz. Ráadásul a hálószobán kívül is annyira különböznek egymástól, hogy a kapcsolat hosszabb távon ritkán működik.







Ikrekkel:


Mindenben megértik egymást, kivéve a szexben. Olyanok, mint két testvér, akik jókat beszélgetnek, közös programokat szerveznek, tanulhatnak egymástól, akár még üzleti vállalkozásba is vághatnak, nagy közös vásárlásokat tarthatnak, de testileg nem kívánják egymást. Viszont remekül vitatkozhatnak, ez mindkettőjük számára szellemileg sokat jelent, hiszen fejlesztik egymást, és javítják a meggyőző képességüket.







Rákkal:

Rövid kapcsolat, tele van félreértésekkel, talán azért, mert mindkét embernek rendkívül színes a fantáziája. Nagy hatást gyakorolnak kezdetben egymásra, és a Rák képes gondolati úton üzeneteket küldözgetni az Ikreknek, akinek a legkülönfélébb helyzetekben a Rák jut az eszébe. A kapcsolatukban feszültséget jelent, hogy a Rák szeret otthon lenni, az Ikrek pedig társaságba, szórakozni, sportolni járni.







Oroszlánnal:


Igaz, őszinte és mély szerelem alakulhat ki a két ember között. Az Ikrek igyekszik az Oroszlán kedvében járni, elismeri a hatalmát, és aláveti magát az akaratának. Az Oroszlán óriási életkedve, az Ikrek változatosság iránti igénye találkozik, és izgalmas kapcsolat lesz belőle. Csillogó, villogó, varázslatos emberpárnak tartják őket, a környezetében szeretnének a fényükben sütkérezni, ezért megpróbálják elcsábítani őket egymástól.







Szűzzel:


Az ész játssza a kapcsolatukban a főszerepet, ezért meglepően sikeresek lehetnek, de csak addig, amíg nem merül fel, hogy ki tud valamit jobban. Ez ugyanis vetélkedéshez vezet, és előbb utóbb arra vágynak, hogy egymást legyőzzék. Az Ikrek költekezésre hajlamos, míg a Szűz inkább takarékos, a vásárlásai során nem az újdonságokat részesíti előnyben, hanem a praktikumot, amely szintén vitára adhat okot.







Mérleggel:


A társas lények találkoznak egymással, és jól megvannak. A Mérleg szeretné minél előbb elkötelezni magát, de az Ikrek húzza az időt, mert ugyan szeret, de fél attól, hogy elveszíti a szabadságát. Az Ikrek idomul az idők folyamán a Mérleghez, és ő is ugyanolyan kényelemszerető, kissé lusta lesz, mint a párja. Mindketten egy harmadik személlyel kapartatják ki maguknak a gesztenyét, és élnek magas életszínvonalon.







Skorpióval:


Túlságosan intenzív kapcsolat alakulhat ki közöttük, amelyből azonban hiányzik az együttérzés a másik ember iránt. A Skorpió a kapcsolatban az erősebb, ha kitűzött egy célt maga elé, akkor azt el fogja érni. Ehhez, ha csatlakozik az Ikrek, akkor jól járhat. Ha nem, akkor lehet, hogy a Skorpió nélküle folytathatja az útját. Az Ikrek hiába az állatöv legjobb kommunikátora, a Skorpióval a vitában semmi esélye a győzelemre.








Nyilassal:


Fantasztikus szerelemnek indul, amelyből az Ikrek aztán szeretne kihátrálni, a Nyilas pedig egyre jobban ragaszkodik. Annyi ellentét feszül bennük, hogy a kapcsolat nem tart ki életvégig. Az Ikreknek túl erős egyéniségnek tartja a Nyilast, és amint azt érzi, hogy irányítani akarja az ő életét, abban a pillanatban keresi a menekülési útvonalat. A Nyilas soha nem tudja elfelejteni az Ikreket, és olyan párt keres, mint egykori szerelme.







Bakkal:


A levegő és a föld találkozása. Az Ikrek sokoldalúsága, szárnyalása, a Bak egy dologra való koncentrálása, nehezen mozdulása nem valószínű, hogy vonzó lesz bármelyikük számára is. Ha mégis kialakul a kapcsolat, akkor hamar rájönnek arra, mennyire különbözőek. Ráadásul az Ikrek alapvetően optimista, a Bak pesszimista, amely szintén kibékíthetetlen ellentéte jelent. Viszont munkakapcsolatra a legideálisabb.







Vízöntővel:


Egymásban megtalálják a lelki társukat. Talán nemcsak ugyanúgy éreznek, gondolkodnak, hanem még azonos a szófordulatokat használnak, vagy ugyanolyan hangszínnel nevetnek. Egyikük sem kerülgeti a forró kását, nem ragaszkodnak a körülményes udvarláshoz, hanem rögtön a tárgyra térnek a szexben. Mindkettőjük egyformán szüksége van szellemi ösztönzésre, és függetlenségre, amit megadhatnak egymásnak.







Halakkal:


Az Ikrek nehezen érti meg a Halak érzékenységét, amelyet inkább érzelgősségnek tart. Ráadásul mindketten hajlamosak az őszintétlenségre, így aztán előfordulhat, hogy kölcsönösen becsapják, és mindketten csalódottnak érzik magukat. A kapcsolat, ha mégis kialakul, akkor úgy tűnik, mintha az Ikrek irányítana, de ez nem így van, mert a Halak a háttérben maradva, az érzelmi szálakat mozgatva uralja a viszonyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top