Valentin_2006

Hold a Vízöntõben











Kossal:


Nagy szexuális felfedezőútra indulhattok édes kettesben, és még az is előfordulhat, hogy egy harmadik személyt is bevesztek a „buliba”. Persze nem titokban, hanem nyíltan, hiszen a találkozásotok is az eredetiség, a szokatlanságról szól, amely a viselkedésetekben egymás hatására nyilvánul meg. Egyébként Kosod téged egy nagy talánynak, a megfejthetetlen rejtvény tekint, amely pezsgővé teszi a viszonyt.







Bikával:

Ha valamilyen csoda folytán kapcsolat alakulna ki köztetek, akkor valószínűleg alacsonyan fognak repülni közöttetek a tányérok. A Bika egyszerűen idegesít, és a legrosszabbat hozhatja ki belőled. Az ellenállása, a rugalmatlansága fokozza a türelmetlenségedet, és egy idő után a nagy veszekedéseket már az ágyban sem lehet helyrehozni. Ha a kapcsolat megszakad, utána nem valószínű, hogy a Bikára kíváncsi leszel.







Ikrekkel:

Kölcsönös megbízhatatlanságon nyugszik a szerelmi kapcsolatotok, ami azt jelenti, hogy mindketten a szexuális kísérletezés hívei vagytok, és újabb élményekre vágyakoztok. Ez az oka annak, hogy időről időre megmártóztok kalandokba, és erről a partnernek szinte mindig tudomása van. Élvezed a tobzódást, de arra vigyázz, hogy ne menj bele olyan dolgokba, amelyek kibillenthetik a szervezetedet az egyensúlyából.







Rákkal:


A Rák mellett talán csillapodni fog a kalandvágyad, és a biztonságos otthon, a családias jellegű szerelmi kapcsolat lesz a fontos, amelyben ugyanúgy megtalálod a szabadságot, és az élvezetet, mint az egyik ágyból a másikba való vándorlás során. Egy Rákkal igazán különleges és intim világot teremthettek, amelyek teljesen mentesek mások gondolataitól, befolyásától, és ez jelenti számodra a fejlődést.







Oroszlánnal:


Gátlásoktól mentes, nyitott kapcsolatot alakíthatsz ki vele, és te hozod ki a viszonyból a maximumot. Oroszlánod bőkezű bánik veled, és megfelelő szabadságot ad neked. A bőkezűséget jól gondolod, de a szabadságot illetően ne legyenek illúzióid, mert csak éppen annyit kapsz, amennyit őfelsége megenged. És pontosan tudja, hogy milyen rugóra jársz, és mennyi elegendő neked!







Szűzzel:


A Szűznek te lehetsz a tanítómestere, és a szerelem, a szex rejtelmeibe vezetheted be. De nem biztos, hogy olyan nyitottan közelít a szexuális játékok felé, mint te, és nem biztos, hogy minden ki akar próbálni. Ha figyelsz rá, és türelmes vagy vele, akkor a szégyenérzetét csökkentheted, a bátorságát és a kapcsolat intenzitását egyaránt növelheted. Az igazi érzelmeket, ha elnyomjátok, nincs jövője a viszonynak.







Mérleggel:


Jelentős éleslátást nyernél abból, ha alaposabban meg akarnád ismerni a partnered személyiségét, és a motivációt. Az lenne a legjobb, ha tudnád a kapcsolatban kívülről szemlélni saját magad és az egész viszonyt, mert ebből tanulhatnál érzelmileg a legtöbbet. Rájöhetnél, hogy ugyan Mérleged egy kissé állhatatlan, és éppen azért választották egymást, mert te is ugyanilyen vagy.







Skorpióval:


Nagy kockázatot vállalsz, amikor egy Skorpióval létesítesz szerelmi kapcsolatot. A szexualitás titokzatos mélységei mellett megtapasztalhatod azt a pokoli nyomást, amit egy Skorpió gyakorol rád. Erre nem vagy felkészülve, nem tudod vállalni a kapcsolatért, kettőtökért, de talán még magadért sem a felelősséget, és megpróbálsz belőle szabadulni. Amivel életre szóló ellenséget szerzel magadnak.








Nyilassal:


A Nyilas ösztönzőleg hatnak rád, mert ezek nem hagyják, hogy az érzelmi és a szexuális energiáid eltunyuljanak. Az események újra felgyorsulnak az életedben, a Nyilas olyan neked, mint egy friss szél, amely felvidít. Akkor leszel boldog, ha Nyilasod kissé idősebb, vagy sokkal fiatalabb nálad. Akivel tiszta szerelmet élhetsz át, és akivel könnyen egy szinten tudod tartani hosszú időn keresztül a kapcsolatot.







Bakkal:


Nehéz kapcsolat, amelyben mind a ketten úgy érzik, hogy korlátoznak. Te előbb akarsz szabadulni, míg Bakod a megszokás, a rutin, vagy ha egyszer már elkötelezte magát, érzés, vagy tudat miatt. A kapcsolat elején még voltak kihívások, de gyorsan olyan lett a viszony, mint az állóvíz. Ráadásul a körülmények sem túl rózsásak, amelyek mind arra ösztönöznek, hogy ne húzd az időt, és lépj te.







Vízöntővel:


A kívülállók megpróbálnak beleszólni a viszonyotokba, és megpróbálnak változtatásra ösztönözni. Nem fogadják el, hogy ragaszkodtok a saját elképzeléseitekhez, a választásotokhoz, és ez egy idő után bizonytalanná tesz mindkettőtöket. Egyébként a kapcsolatban szikrázik a levegő, és mivel egyforma a habitusotok, jól kijöhettek egymással. Nem korlátozzátok egymást.







Halakkal:


A Halak, szeretne téged, de te annyira nem vagy oda érte. A Halak, szeretne hozzád hűséges lenni, idealizál téged, te, pedig ezt kihasználod, és leveszed őt a lábáról. Élvezed, hogy a figyelmének középpontjában állsz, hogy azt tehetsz vele, amit csak akarsz, mert a rajongása nem szűnik meg. Talán ez az oka annak, hogy nem számolod fel a másik kapcsolatodat, sőt, azt nevezed a tartósnak!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top