valentin 2012

A nagy ajándékteszt: nálad legyőzi az okostelefon a virágcsokrot?

A nőket ma már állítólag jobban érdeklik a különféle kütyük a szentimentális ajándékoknál. Döntsd el te, melyiket választanád!

A rózsacsokor és a szív alakú desszert helyett inkább okostelefont, laptopot vagy e-könyv-olvasót érdemes adni Valentin-napra a nőknek. Legalábbis ezt sugallja az a felmérés, amit az amerikai elektronikai ipart összefogó szervezet készített.

Ezek szerint egyre erősebben foglalkoztatják a nőket a kütyük, már tízből nyolcan mondják, hogy érdekli őket a téma. Abban sincs nagy különbség, hogy ki mennyit költ ezekre, a férfiak már csak 13 ezer forintnak megfelelő összeggel vernek el többet elektronikai eszközökre egy év alatt, mint a nők.

Nem kell a rózsaszín?

Az sem igaz, hogy a lányoknak rózsaszín laptop kellene és Hello Kitty-s vagy virágmintás okostelefon. Nem a csajos külsőre megyünk többnyire, hanem arra, hogy az adott tárgy vékony legyen és kicsi, hogy elférjen a kezünkben, táskánkban.

A magyar nők sikkes telefonok helyett viszont inkább kávéfőzőre és más háztartási cikkekre vagy parfümökre számíthatnak. Legalábbis ez derült ki az Olcsóbbat.hu gyors kutatásából. A kisebb és nagyobb értékű háztartási eszközök egyaránt igen kelendőek voltak, így sütők, kenyérsütő gépek, mikrohullámú sütők, konyhai robotgépek, gyümölcsprések és -centrifugák.

Hogy kiderüljön, mi az, amire a magyar nők igazán vágynak, a Nők Lapja Café olvasóinak kezébe adjuk a döntést. Sok-sok csábító vagy vicces kütyüt állítottunk szembe egy káprázatos csokorral. Válassz, hogy te melyikért cserébe mondanál le a romantikus virágesőről, ha a pénz kivételesen nem számítana!

 
Virágesőt vagy okostelefont kérnél Valentinra?
 
Virágesőt vagy okostelefont kérnél Valentinra?

 

Melyiket választanád? »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top