valentin 2012

Vallj szerelmet, és világgá kürtöljük!

Már csak egy nap van hátra, és kihirdetjük a Nők Lapja Café Valentin-játékának nyertes szerelmes üzenetét, ami február 14-én, a fővárosi Nyugati tér nagy óráján egész nap olvasható lesz.

Még van két napotok, hogy játsszatok és nyerjetek. A legszebb üzenet küldője a sárvári Spirit Hotelben tölthet el egy hosszú hétvégét – de hogy a fél ország is megtudja, hogyan kell igazán szerelmet vallani, a budapesti Nyugati tér nagy órájára is felkerül a szerelmes vallomás, ami február 14-én egész nap olvasható lesz. 

Valentin-üzenet a nyugati téri óránál

Ezzel azonban még nincs vége, a 14 nyertes napi üzenetet Peller Mariann, Kolovratnik Krisztián és Soma videoüzenetben is tolmácsolja. A napi nyereményekért és a fődíjért legkésőbb február 13-ig, este 18 óráig játszhattok. (A játék részleteit ITT találod). 

A Nők Lapja Café szerkesztősége eddig az alábbi üzeneteket válogatta be a legjobbak közé:

1. „Szeretett feleségemnek sok boldogságot kívánok! Bízom és reménykedem, hogy megérjük az 50. házassági évfordulót s újra feleségül vehetem!”

2. „Mikor a kisfiam majd azt kérdi, ki volt az első szerelmem, nem akarok régi fényképeket előszedni, csak Rád mutatni és azt mondani: itt áll előtted!”

3. „Amíg Te kint mosogatsz, elmondom itt, mennyire Szeretlek. Örülök,hogy egymásra találtunk – és ha befejezted a mosogatást, átölellek és elmondom Neked is.”

4. „Emlékszel? Régen arra kértél, hogy álmodjak szépet. Azóta csak veled álmodom, mert nálad szebb nincs a föld kerekén.”

5. „Nézz szemembe, szívembe látsz. Ölelj magadhoz, ne múljon a varázs. Fogd kezem, ne engedj el soha! Te és gyerekeink vagytok nekem a legnagyobb csoda.”

6. „Bukfencezik, nevet bennem a játék, s tudom az élet a legszebb ajándék, hisz játszótársra leltem benne, Benned. Szeretlek.”

7. „Ha most megkérdeznék, mit jelentesz nekem, én emelt fővel azt mondanám: Semmit, semmit, csak az EGÉSZ ÉLETEM!”

8. „Cukor?… Nem! Csoki?… Nem! Gondolkozzunk… Méz?… Hmm… A csudába! Egyszerűen nem jut eszembe semmi, ami olyan édes, mint Te.”

9. „Kell-e Ágnes feleségül, sütnék disznót eleségül. Vegyen gyűrűt, irány a Swarovszki, különben fészbukomból rakom ki.”

10. „Gyönyörűm! Imádom minden dekádat, centiméteredet. Olyannak imádlak, amilyen vagy. Soha ne változz meg. Nekem így vagy TÖKÉLETES!”

11. „Egy nap majd besétál valaki igazán különleges az életedbe, és akkor majd rádöbbensz, hogy miért nem működött soha a dolog mással. Te vagy nekem a VALAKI.”

12.  „Voltam a piacon, drága a hús és a zöldség. Tankoltam is, drága a benzin. Inkább hazajöttem, mert minden drága, de a legdrágább nekem mégis Te vagy.”

13. “Ha ezernyi tüske venne körül, átölelnélek, ha egy csókod az életembe kerülne, megcsókolnálak, és ha bűn téged szeretni, büntessen az egész világ!”

Ha 150 karakterben neked is megy a szerelmi vallomás, kattints IDE és játssz!   

Valentin-üzenet a nyugati téri óránál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top