valentin2011

Teszteltük a Valentin-napi vágykeltőket

Ha máskor nem, hát Valentin alkalmával igyekszünk kitenni magukért, legalább ilyenkor kipróbálunk olyan dolgokat, amiket egyébként nem mernénk. Leteszteltünk néhány csábító vágykeltőt. Íme az eredmény!

Ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat és maradandó élményt nyújtsatok a másiknak, nem is kell feltétlenül kimozdulnotok otthonról. Főzzetek közösen egy jó vacsit, desszertként pedig kényeztessétek egymást gyertyafény mellett egy finom fürdővel vagy masszázzsal. Ehhez adunk néhány tippet!

Body Shop Body Love Etc.:
Jellegzetesen nőies jázminillata, kényeztető vaníliaillata a szantálfával és a pézsmával érzéki elegyet alkot. Ebben az illatban minden a szerelemről szól…

Lelőhely: www.netbodyshop.hu
Lelőhely: netbodyshop.hu

Mit tapasztaltunk?
Mindhárom illata nagyon kellemes, édeskés, egyáltalán nem tömény. A testápoló felkenése nagyon egyszerű, a krém lágy, nem ragad, azonnal beszívódik a bőrbe. Másnap reggel is érezni az illatát.  A tusolózseléből nem kell sok, hogy puha, lágy habot kapjunk. A parfüm befújva elsőre tömény, de pár óra múlva ez a sok(k)hatás elmúlik, és felváltja egy nagyon kellemes illatorgia. Ezt az elbűvölő illatot sokáig lehet érezni a bőrön. Ha ezzel szeretnél csábítani, akkor nem lőhetsz mellé: nálunk öt pontból öt.

Szerelemtea:
Többek között verbéna-, petrezselyem-, macskagyökér-, csombor-, napraforgó-virágzatot tartalmazó teakeverék, mely – ahogy a neve is sugallja – arra hivatott, hogy lángra lobbantsa az érzelmeket.

Lelőhely: www.zoldello.hu
Lelőhely: zoldello.hu

 

Mit tapasztaltunk?
Betartva az instrukciókat, 10 perc áztatás után kezdtük el inni. Kellemes íze van, a macskagyökér dominál benne. Vártuk a hatást, hogy történik valami, pasi a közelben, de… arra nem jöttünk rá, hogy mitől szerelemtea. Viszont nagyon finom. Ha pedig arra gondolunk, hogy a férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út, akkor bejöhet.

Logona mediterrán testápoló olaj
A sárgabarack-, olívaolaj, zsálya- és rozmaringkivonatok újjáélesztik a bőr rugalmasságát és feszességét. A bazsalikom, bergamott, ilang-ilang és vanília aromás árnyalatai lenyűgöző mediterrán illatkölteményt alkotnak.

Lelőhely: www.zoldello.hu
Lelőhely: zoldello.hu


Mit tapasztaltunk?

Egy fincsi masszázs mindig jól jön, pláne, ha a párunk csinálja. Ám ez az olaj testápolóként is funkcionál. De voltak kétségeink. Mégiscsak olajról van szó, amiről mindenkinek az jut eszébe, hogy csillog a bőrén és ragad. Na, ezt felejtsétek el! Bár nem olyan gyorsan szívja be a bőr, mint a testápolót, de az eredmény magáért beszél: finom, puha bőr, enyhe, kellemes illattal. És a legjobb az egészben, hogy másnap este is érzi az ember, hogy mennyivel bársonyosabb a bőre. Nálunk nagyon bevált. 

Stenders erotika és szenvedély illatgolyók
Erotika: Az afrodiziákumként is ismert ilang-ilang illóolajat a nyugat-indiai szantálfa érzéki illatával kevertük. A nyugtató és kiegyensúlyozó hatás elérése után a fürdőben feloldódó különleges keverék magával ragadja az érzékeket, keleties illata elűzi a stresszt, beindítja a fantáziát.
Szenvedély: A nyugat-indiai szantálfa érzéki illatát pacsuli illóolajjal kevertük. A fürdőben feloldódó különleges keverék beindítja a képzeletet, utat enged a legvadabb vágyaknak.

Lelőhely: www.stenders.hu
Lelőhely: stenders.hu

Mit tapasztaltunk?
Már a színük is meggyőző: halvány rózsaszín és pink, zölddel kombinálva. Édeskés illatú fürdőbombák, kellemesen hatnak az érzékekre és hosszan megőrzik illatukat a bőrön. Egy közös fürdőzés gyertyafényben és az egész fürdőszoba ebben a kellemes illatfelhőben úszik órákon keresztül. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki felejthetetlenné szeretné tenni a Valentin-napot!

Stenders – Eros masszázsgyertya
Különleges eszköz a kényeztetéshez az Eros masszázsgyertya. A kamilla-, jázmin-, körömvirág-, bergamott, elemi és vetiver illóolajok keveréke segítségével igazán érzéki élményben lehet részetek!

Lelőhely: www.stenders.hu
Lelőhely: stenders.hu

 

Mit tapasztaltunk?
Miközben a fürdőbombától illatos vízben ülünk, gyújtsuk meg a gyertyát. Tizenöt-húsz perc égetés után várjunk egy kicsit, majd a megolvadt viaszt csepegtessük rá a bőrünkre. Hihetetlen jó érzés, ahogy a meleg olaj végigcsorog a bőrön, az már csak egy plusz, ha megkérjük a párunkat, hogy masszírozza szét a testünkön. Az illata mámorító, a bőröd pedig selymesen puha lesz utána. Aztán persze cseréljetek!

Oliviaszappan – Ilang-ilang szappan
Finom nőies, érzéki illatú ilangolajat tartalmazó szappan, amely minden bőrtípusra ajánlott.

www.oliviaszappan.hu
Lelőhely: oliviaszappan.hu


Mit tapasztaltunk?

Úgy néz ki, mint a kedvenc szőlős jégkrémünk, így kedvünk támadt beleharapni. Szintén előnyére válik, hogy habja sűrű és krémes, a bőrt pedig nem szárítja ki. Az illata viszont az érzékeny orrnak tolakodó, már-már irritáló, túlságosan intenzív és erős.

Oliviaszappan – Geránium – szívecske formájú fürdőgolyó
Rózsára emlékeztető illatú, igazi luxusfürdő rendkívüli bőrápoló hatással.

Lelőhely: www.oliviaszappan.hu
Lelőhely: oliviaszappan.hu

 

Mit tapasztaltunk?
Első pillanatra – főleg az édes kis dobozában – talán túlságosan émelyítőnek tűnik ez a rózsaillatú luxusfürdő golyó. Persze szükség is van erre az illatkoncentrációra, hiszen egészen apró méretű szívecskékbe kellett belesűríteni a különféle hatóanyagokat. A vízben feloldódva kellemes, finom, fürdőolajos hatással kényeztet, arra viszont készülj fel, hogy nemcsak a bőröd lesz olajos tapintású, de a fürdőkádat is suvickolhatod utána. Rózsaszirmokból pont annyi van benne, ami még nem zavaró, és viszonylag könnyen kihalászhatod őket a vízből, ha nem akarod eldugítani a lefolyót. Ezt az apró kellemetlenséget leszámítva remek bőrápoló hatású, és igazán cuki Valentin-napi ajándék.

„Rózsás Angyalok” natúrszappan
A német Zartgefühl „Rózsás Angyalok” natúrszappanja (Rosen Engel) azon kívül, hogy szépen, organzába van csomagolva, egy csókolózó angyalpár motívumot visel a csomagoláson. Rózsaillatú és természetes összetevőket tartalmaz.

Lelőhely: www.kozmetikanatura.hu
Lelőhely: kozmetikanatura.hu

Mit tapasztaltunk?
A furcsa alakja kicsit megnehezítette a fogást és fürdést vele, de ha hozzászokunk, akkor elégedettek leszünk a választással. Egy kicsit tartottunk a csomagolásból kiáradó erős illat miatt, de kellemesen csalódtunk: használat közben finom rózsaillatot árasztott és a bőrön hosszú időn keresztül megmaradt.

Fürdőpraliné-készlet
A német Zartgefühl gyártó kihozott egy ezüstszínű tölcsérbe csomagolt fürdőpraliné-készletet. A három „praliné” rózsa-, vanília- és levendulaillatú, egyenként egy-egy fürdéshez elegendőek. Szintén natúrtermék.

Lelőhely: www.kozmetikanatura.hu
Lelőhely: kozmetikanatura.hu

 

Mit tapasztaltunk?
Már a kinézet meggyőző: színes bonbondarabok lapulnak az ezüstszínű tölcsérben, és minden egyes darab praliné papírban. Az illatuk nagyon finom, kimondottan kellemes, és szinte „etetik” magukat. Ha el akarjátok csábítani a párotokat, egy pezsdítő, krémes és érzéki fürdővel könnyen lehet.

L’Occitane – Szilvavirágparfüm
A tavasz elöljárójaként és hírnökeként dobta piacra a L’Occitane a „Szilvavirág” illatát. Ez a limitált újdonság magában ötvözi a szilva virágának púderes és a gyümölcsnek édeskés, ennivaló illatát.

Lelőhely: loccitane.hu
Lelőhely: loccitane.hu

Mit tapasztaltunk?
Elsőre töménynek tűnik, de rövid idő elteltével finom, diszkrét édeskés illatot áraszt a bőröd, ráadásul sokáig megmarad az illata a bőrön. Egészen feldobja az ember hangulatát, szerintünk ezzel megfűzheted a párod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top