valentin2011

Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-napon

Játékos Valentin-napi horoszkópunkból megtudhatod, milyen a pasid a szerelemben és azt is, hogy milyen a hozzáállása a piros szívecskés ünnephez!

KOS
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponA Kos férfi már messziről megismerszik erejéről, bátorságáról, energiájáról és önbizalmáról. Egy Kos mellett az élet csupa izgalom: mindig kitalál valamilyen programot és mindig teremt alkalmat arra, hogy megmutassa a párjának, miért is ő a legcsodálatosabb férfi. Izgalmas randik és heves éjszakák várnak rád mellette, de vigyázat, ha nem tartod fent az érdeklődését, hamar kihunyhat a szenvedélye!
A Kos férfi és a Valentin-nap: Tőle kapod életed legjobb Valentin-ajándékát. Még akkor is, ha elfelejtené az ünnepet, mert akkor semmi perc alatt előteremti.
Mit adj neki? Egy piros csipkés, szexis fehérneműt magadon – a szívecskés üzenetek neki túl romantikusak!

Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-napon
Valentin-napi giccsparádé

BIKA
Romantikus, érzéki és megfontolt. Ha Bika férfi párja vagy, biztos lehetsz benne, hogy szexistennő vagy az ágyban, ők ugyanis csak olyan kapcsolatban maradnak meg huzamosabb ideig, amelyikben elég sok erotikát kapnak. Kissé hajlamos a féltékenységre és a garasoskodásra is, de ennyi hiba igazán megbocsátható bársonyos hangjáért és temperamentumos udvarlásáért.
A Bika férfi és a Valentin-nap: Ez a nap egy újabb alkalom, amikor kifejezheti irántad (és a szerelem érzése iránt) érzett rajongását. Ha te elfelejtenéd, óriási féltékenységi jelenetet csinálna!
Mit adj neki? Igazából mindegy, mivel leped meg. Legyen piros, szíves, romantikus és kissé drága, de persze ne túl drága, mert akkor meg az lesz a baj, hogy szórod a pénzt!

IKREK
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponAz Ikrek pasik igazi beszélőgépek, valószínűleg téged is a dumájával és a humorával hódított meg egy buliban, hiszen igazi társasági lény. Épp ezért el kell fogadnod, hogy néha még a romantikus programjaitokra is barátokat hív, és a legszívesebben sohasem lenne egyedül. Két dologtól fél: a magánytól és a csendtől. A szexben találékony és kísérletező, de nem túl heves.
Az Ikrek férfi és a Valentin-nap: „Ez is csak a virágárusok ünnepe!” – legyint, és aztán persze minden ismerősének elektronikus képeslapot vagy vacsorameghívást küld.
Mit adj neki? Váltsd valóra egy gyerekkori álmát, vagy szervezd meg te a Valentin-napi házibulit. A nyálas plüssállatokat nem kedveli!

RÁK
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponA megbízható, stabil kapcsolatok és a „régimódi” viszonyok híve a Rák férfi, aki a leginkább egy múlt századból itt felejtett gavallérra emlékeztet. Egy kapcsolatban képes mindent megadni a szerelmének, néha ezért erején felül is költekezik. Számára a legfontosabb a biztos családi fészek, ő az, aki már az első randin a közös gyerekekről álmodozik – még ha ezt sohasem vallaná is be!
A Rák férfi és a Valentin-nap: Már előre készül rá, és pontosan emlékszik arra, hogy mit csináltatok tavaly ilyenkor. Valószínűleg megint az lesz a program, hagyományteremtési szándékkal.
Mit adj neki? Ne lepd meg teljesen váratlan ötletekkel és spontán programokkal. Egy romantikus fényképalbum a közös fotókból vagy egy szívecskés párna a kedvenc foteljához ideális választás!

OROSZLÁN
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponAz Oroszlán férfi nem tudja elképzelni az életét szerelem nélkül. Imádja, ha szeretik, és az is boldoggá teszi, ha ő szerethet! Persze azért a másiktól mindig egy kicsit több kényeztetésre van szüksége, ezért őt nem lehet eléggé szeretni. Az udvarlásnak megadja a módját, habár néha kissé színpadiasan teszi a szépet. Ha valakibe beleszeret, azt azonnal tudatja az egész világgal.
Az Oroszlán férfi és a Valentin-nap: Készülj fel egy színpadias gesztusra, mert bizony az ajándékod, amit tőle kapsz, az ilyen lesz. A szerelmesek napja egy újabb helyzet, amelyben bizonyíthatja érzéseit.
Mit adj neki? Látványos ajándékokban gondolkodj! Ha a hálószobát felszórod rózsaszirmokkal, piros lufikat eregetsz a plafonra és száz gyertyát gyújtasz, akkor kezdesz a kedvében járni. (Bár valószínűleg ő is ezzel készül…)

Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-napon
Segítünk szerelmes levelet írni

SZŰZ
A felszínes szemlélőnek kissé érthetetlen lehet a Szűz férfi és a szerelem viszonya. Az e jegyben született férfiak agya ugyanis hatványozottan a racionalitásra és az elemzésre koncentrál. Kamaszként a szerelmet is megpróbálta elemezni, többnyire sikertelenül, ezért felnőttként kissé fenntartásokkal viseltetik az érzelmek iránt. Lángolásával és heves vágyával nem nagyon tud mit kezdeni, emiatt hathat olykor bizonytalannak, máskor szenvedélyesnek.
A Szűz férfi és a Valentin-nap: Ez végre a szerelem egy megmérhető, elemezhető darabja. A kérdés csak az, hogy mi a vizsgálat végeredménye? Badarság? Vagy egy lehetőség arra, hogy kockázatmentesen kimutathassa az érzéseit?
Mit adj neki? Valami praktikus kedvesség a legjobb. Egy színházjegy vagy egy könyv… olyasmi, ami nem hangsúlyozza túl a szerelmet.

MÉRLEG
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponIgazi kihívás veszekedést szítani a Mérleg férfiakkal. Ők azok, akik pontosan ismerik a női-férfi viszonyok játékszabályait, és a párkapcsolatot úgy fogják föl, mint egy diplomáciai küldetést: ők a Mars Vénuszra küldött nagykövetei. ennek megfelelően tapintatosan és figyelmesen viselkednek, sőt ha csak lehet, a tenyerükön hordozzák a párjukat, és minden vágyuk, hogy a barátnők között „az ideális férfiként” hivatkozzanak rájuk.
A Mérleg férfi és a Valentin-nap: Az ideális férfi pontosan érti ennek a napnak a fontosságát és (a médiának hála), sohasem felejti el, hogy piros szívecskés bohósággal kell meglepnie kedvesét.
Mit adj neki? Mindennek örül – látszólag is és valójában is. Tudod mit, az idén ne sablon ajándékkal tudd le a projektet, hanem keress neki egy igazán trendi pulóvert vagy cipőt!

SKORPIÓ
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponKözhely, de igaz, a Skorpió férfinak elmondhatod minden erotikus fantáziádat, és ő szívesen meg is valósítja azokat. Egyébként is az a vágy motiválja, hogy megküzdjön minden elődje vélt vagy valós árnyékával, ezért inkább ne mesélj az exekről! Szereti, ha párja kicsit rejtélyes, titokzatos marad előtte, ezzel a trükkel szinte örökre fenntarthatod az érdeklődését.
A Skorpió férfi és a Valentin-nap: Az egyik évben elfelejti, a másikban a csillagokat is lehozza az égről (már jó előre). Mint mindenben, ebben is követhetetlenül végletes.
Mit adj neki? Ha igazán meg akarod lepni, egy erotikus üzletből hozol neki ajándékot, és ha tényleg bevállalós vagy, te is onnan kérsz valamit!

NYILAS
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponA Nyilas kalandor, akivel kaland és kacagás az élet. Mindig tervez valami nagyszabásút, és sokkal inkább egy elképzelt boldog párkapcsolati jövőben él, mint a jelenben. Ha probléma adódik a kapcsolatban, az is többnyire emiatt van. Nagyvonalúságával, habzsoló életszeretetével azonban mindig újra elkápráztatja szerelmét. Szeretni való személyiségét csak fokozza, hogy minden világmegváltó ügyet támogat.
A Nyilas férfi és a Valentin-nap: Már hónapok óta tervezi a világ legnagyobb szabású Valentin-meglepetését. Mondjuk, lehet, hogy amire megvalósítja, csak egy szívecskés üdvözlőlap lesz, de szerinte úgyis a szándék a fontos.
Mit adj neki? Egy szívecskés üdvözlőlapot, amire gyorsan egy saját mesét írsz önmagáról és a szerelmetekről. A legjobb, ha a mese a közös jövőtökről szól, és fel is olvasod neki.

BAK
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponFiatalon kedves, szeleburdi és kiforratlan, aztán ahogy elkezd megérni, egyre vonzóbb és egyre férfiasabb lesz. Sajnos egy idő után átmegy morcos macsóba. Persze ez nagyon vonzóvá tudja tenni egy párkapcsolatban, hiszen ki ne vágyna otthon egy szűkszavú, férfias partnerra? Azért nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy a csacsogás és a felszínesség sohasem lesz jellemző rá, tehát ne kísérletezz az átnevelésével. Cserébe a kapcsolatot is nagyon komolyan gondolja!
A Bak férfi és a Valentin-nap: Hülyeségnek tartja és kategorikusan elutasítja. De azért ha a kollégái és a haverok közül elég sokan vesznek virágcsokrot, ő se akar majd kimaradni…
Mit adj neki? Tilos a piros, a tollas, a szőrös és a gejl. Az ideális ajándék épp csak emlékezteti a Valentinra, és inkább kettőtök kapcsolatának komolyságát szimbolizálja. Talán egy „szerelem”-kristállyal megpróbálkozhatsz.

VÍZÖNTŐ
Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponA Vízöntő oldalán minden nap új élmény, minden ünnep szokatlan kaland és minden pillanat meglepetésbe fordulhat. Persze ha te nem vagy ilyen kalandos, akkor elég nagy szabadságot kell adnod neki, hogy ne érezze bezárva magát. Ne aggódj, a Vízöntő nem csalja meg azt, akit igazán szeret. Számára a párkapcsolat inkább egy intellektuális kaland, olyasmi, mint a barátság. A legfontosabb, hogy minden nap találjon benned valami felfedezni valót!
A Vízöntő férfi és a Valentin-nap: „Nocsak, itt egy újabb ok egy extrém sport kipróbálására!” – kiáltja, és befizet mindkettőtöket egy sziklaugró tanfolyamra, ha az már megvolt, bázisugrásra. Jó, lehet, hogy csak egy csokor virágot köttet a legritkább trópusi csodákból.
Mit adj neki? Sziklaugró tanfolyam? Bázisugrás? Váltsd valóra a legvadabb álmát, és egy évig emlegetni fogja!

HALAK

Erre számíthatsz a pasidtól Valentin-naponÉrzelmek, érzelmek és érzelmek! – Ez a három dolog, amire egy Halak pasinak szüksége van a párkapcsolatban. Persze az sem baj, ha világmegváltó beszélgetéseket folytattok és minden pillanatban biztosítod arról, hogy ő a legjobb és a legszebb. (Mások szerinte ugyanis nem értik meg…) Ha kicsit rosszabb napja van, hagyd, hogy önmaga dolgozza fel a rosszkedvét, semmi esetre se akard beszédre bírni ilyenkor! Egyébként meg úgyis többet beszél, mint te, ha belelendül!
A Halak férfi és a Valentin-nap: Romantikus elképzeléseit képes szinte percek alatt megvalósítani. Ha eszébe jut, hogy meglepjen valamivel, az egészen biztosan olyasmi lesz, amitől örömkönnyekre fakadsz. Sajnos néha annyira elvarázsolódik, hogy csak április végén jut eszébe a Valentin-nap.
Mit adj neki? Kiskutya minden mennyiségben jöhet. Akár élő, akár plüss. Bár az igazit neked kell majd etetned és sétáltatnod, ezt gondold át, mielőtt választasz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top