valentin2011

A 4 legviccesebb eljegyzési videó

Beledobni a gyűrűt a pezsgőspohárba már rég nem számít elég menőnek. Egy modern hősszerelmesnek nem elég bátornak lenni, egy kis kreativitás sem árt.
A 4 legviccesebb eljegyzési videó
Az afrodiziákum átverés?

Eljegyzés a szerencsekerékben

A recept egyszerű, jelentkezz egy televíziós játékba, hozd el a főnyereményt, ja és vegyél magadhoz egy gyémántgyűrűt. Na ugye, hogy menni fog!? Az persze nem derült ki, hogy menyecske a pénznyereménynek a vagy lánykérésnek örült ennyire.

Lufival a semmibe

Az elgondolás persze nem rossz, venni egy szép héliumos lufit, rákötni a vagyonokat érő családi brillt, aztán odaadni az ajándékot a kiválasztott kezébe. Azzal azonban nem árt számolni, hogy a „Légy a feleségem!” kérés olyan hatással lesz a nőre, hogy elengedi a méregdrága lufit.

Kikosarazás a meccsen

Az ötlet persze viccesen, sőt romantikusan is elsülhetett volna, ha a leendő vőlegény a nagy tett előtt kicsit feltérképezi barátnője hozzáállását a házassághoz. Ennek hiányában azonban fennállhat a kikosarazás esélye, ami többezres tömeg előtt kicsivel több, mint ciki. Azért reméljük, hogy a kosaras srácok elrángatták egy búfeletejtésre a csalódott hősszerelmest.

Csak erős idegzetűeknek

Undorító zöld trutyit önteni a kedvesünk nyakába, és ezzel majdnem szívinfarktust okozni inkább gonosz, mint kreatív. Nem csoda, hogy a leányzó az első fél percben nem hiszi el, hogy az apró tokban valódi eljegyzési gyűrű lapul. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top