valentin2011

Segítünk szerelmes levelet írni!

A te tarsolyodban is lapul egy elküldésre szánt, félkész szerelmes levél? Ha szeretnéd tökéletesíteni, hogy végre eljuthasson a címzetthez, küldd el nekünk! Grecsó Krisztián és Karafiáth Orsolya segítenek csiszolni az írásaitokon!

Hisszük, hogy a szerelmes levél a chat és sms korában sem ment ki a divatból, sőt egy szenvedélyes kézírásos üzenet értékesebb Valentin-napi ajándék bármely wellnesshétvégénél.

De mi a helyzet, ha csak közhelyekre futja, ha hiányzik belőle az átütő erő, a stílus és homályos a mondanivaló? Így kerülünk mi a képbe.
Felkértük Grecsó Krisztián írót és Karafiáth Orsolyát írónőt, hogy a kívánt hatás érdekében segítsenek olvasóinknak kicsit „csiszolni”, kifejezőbbé tenni, megszépíteni írásaikat.

Ha a te tarsolyodban is van elküldésre szánt, de még nem teljesen tökéletes levél, küldd el nekünk, és az általunk két legnagyobb segítségre szorulónak tartott levelet átíratjuk úgy, hogy biztosan sikert arass vele! Kérünk arra, hogy azt is írd meg, miért lenne fontos, hogy a te leveled fogalmazzák át szerzőink!
Ide várjuk a leveleket csütörtökön (február 10-én) éjfélig!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top