Valentin-nap

9-es férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






A 9-es férfit nem igazán lehet elcsábítani. Egy nő a szelídségével, jólelkűségével, békés, harmonikus, empatikus kisugárzásával tudja felhívni magára a figyelmét. Aztán várnia kell, hogy komolyabbra fordul-e a kapcsolat, vagy sem.
Megtartani a 9-es férfit úgy lehet, ha a nő nagyon sok szeretettel és figyelemmel veszi körül őt. Tanácsos érdeklődni az őt aktuálisan foglalkoztató témák iránt. Lehetőleg el kell őt kísérni, együtt járni vele a természetet, közösen nyújtani segítséget a jótékony szervezeteknek. Ha egy 9-es férfi érzi a társán, a nőn, hogy megkapja tőle a támogatást, az elismerést, akkor biztosan tartós, békés, harmonikus kapcsolat lesz az övék.

A 9-es férfi afféle hősszerelmes, aki vágyik a szenvedélyes szerelemre, a romantikára, a különleges, intenzív érzelmekre. Kedveli a különleges helyszíneket. Nagyon szereti az állatokat, a növényeket, a természetet. Ezért őt randevúra vagy az állatkertbe, vagy az erdőbe érdemes hívni.
Nem különösebben érdekli a luxus, őt nem motiválja a nagy autó, a mutatós, felékszerezett nő társasága. Sokkal inkább a nemes ügyek, a természetvédelem, a világ jobbá tétele izgatja. A 9-es férfit úgy lehet megtartani, hogy ezekben a jó ügyekben támogatja és osztozik a lelkesedésében a nő. Ehhez természetesen neki is hasonló érdeklődésűnek és jelleműnek kell lennie. Ha mégsem az, akkor hangsúlyozza, hogy szeretne jobb ember lenni, és kérje a 9-es férfi segítségét ebben.

Mivel a 9-es férfit minden érdekli, fontos, hogy a társának szintén széles érdeklődési köre legyen. Kapcsolatuk szempontjából nélkülözhetetlen a nő olvasottsága, tájékozottsága és műveltsége, hogy lépést tudjon tartani a 9-es férfival. Viszont semmi esetre sem szabad rivalizálnia, versengenie a 9-essel. Itt nem egymás túllicitálása vagy legyőzése a cél, hanem a közös érdeklődés, a közös célok megtalálása.
A 9-es férfi elszántan tud küzdeni, ha megtalálja a nemes ügyet és a jó célt. Hajlamos egyszerre több témában is elköteleződni. Jó, ha ilyenkor van, aki segítsen neki. Ez is a kapcsolatot erősíti, harmonizálja.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top