Valentin-nap

8-as férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






A 8-as férfit a nőiességgel, a kihívó, szexis öltözködéssel és stílussal lehet elcsábítani. Szereti, ha egy nő különleges ruhát hord, főleg, ha az egy kicsivel többet enged láttatni: egy dekoltázst, egy combot. Nem bánja, ha egy nő kissé „ledér”, laza erkölcsű, de nem prostituált.
Megtartani a 8-ast már sokkal nehezebb. A 8-as férfiak kedvelik az egyéjszakás kalandokat, ezért annak a nőnek, aki hosszabb távon szeretne egy 8-assal kapcsolatot fenntartani, folyamatosan izgatónak kell lennie. El kell érnie, hogy a férfi újból és újból meghódíthassa, a nő újból és újból elcsábíthassa, mert csak ez biztosítja közöttük a folyamatos, előrevivő feszültséget, a vibrálást, az izgalmas, izgató érzést. Ha a 8-as férfi megtalálja a párját, bárhol jelenjék meg vele, vibrál körülöttük a levegő. Az is előfordulhat, hogy egy partin, egy baráti összejövetelen el-eltünedeznek, nem tudni, mit csinálnak az alatt a 20-30 perc alatt, csak sejteni lehet. Ez is hozzátartozik ahhoz a játékhoz, ahhoz az izgalomhoz, ami a 8-as férfi érdeklődését fenn tudja tartani.

Nem könnyű egy 8-as férfit megtartani. Ám akinek sikerül, az maga is tapasztalhatja, hogy a 8-as férfi oldalán az élet egy izgalmas kaland. A szexualitás a 8-as férfi számára nagyon fontos. Egyrészt a férfiminőség megélése miatt, másrészt kalandvágyának, izgalomkeresésének okán. Ha a nő szeretné megtartani a 8-as férfit, akkor otthon is gondoskodnia kell a kalandról, az izgalomról, máskülönben párja egy másik nő ágyában fogja azt keresni. A 8-asnak rendszeres és kielégítő szexre van szüksége. Az unalmas dolgokat azonban utálja. Ezért minden szeretkezést különlegessé kell tenni számára. A nőnek újból és újból el kell csábítania a férfit, a férfinak pedig újból és újból meg kell hódítania a nőt. Ez már maga egy előjáték. Közben mind az öt érzékszervre érdemes különleges illóolajokkal, mécsesekkel, gyümölcsökkel és masszázzsal hatni. Amennyiben a szeretkezést sikerül szertartássá tenni, nincs az a másik nő, aki a 8-as férfit a párjától elhódíthatná. Ehhez sokat segíthet a nőnek a tantra ismerete.

Jó hatással lehet a 8-as férfira, ha egy okos nő kerül mellé. A 8-asnak – határozottsága ellenére – szüksége van irányításra, jó értelemben vett „terelgetésre”.
Mivel céltudatos ember, ezért a megfelelő cél kiválasztásán múlik, hogyan fog alakulni az élete: bűnözővé, csalóvá válik vagy köztiszteletnek örvendő mecénássá. Nagyon sok múlik ebben a nőn, mert nagy szerepe lehet a helyes célok kitűzésében. A nő értékrendje befolyásolhatja, milyen irányban mozdul el a férfi. Mivel hajlamos a meggondolatlan, indulatos döntések meghozatalára, fontos, hogy megfontolt, higgadt nő álljon mellette. Amennyiben ez teljesül, hihetetlen sikereket képes elérni, és a sikerek eléréséért hálából a tenyerén fogja hordozni a nőt.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top