Valentin-nap

6-os férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






Egy 6-os férfit nőies, finom megjelenéssel lehet elcsábítani. A szelíd, kellemes stílussal lehet felkelteni az érdeklődését, megtartani pedig gondoskodással és a szeretet kimutatásával lehet. Mély dekoltázzsal, finom parfümmel lehet elszédíteni egy 6-os férfit, mivel imádja a gömbölyű, dús keblű nőket, akik ezt nem titkolják, hanem szívesen megmutatják – természetesen a jó ízlés határain belül.
Nagyon fontos a 6-os számára, hogy a nő apró, pici tárgyakkal, finom gesztusokkal (kis levélkékkel, desszertekkel, kicsi csomagokkal, szerelmes SMS-ekkel vagy rádión keresztül küldött szerelmes dalokkal) mutassa ki a szeretetét. Ezt a 6-os férfi is szívesen és rendszeresen megteszi, de fontos, hogy ő is kapjon ilyen visszajelzéseket. Ugyanis ez tartja fenn azt a bizonyosságot, hogy „szeret engem a másik, továbbra is fontos vagyok a számára”.

Egy 6-os férfinak nem kell feltétlenül meglepetést szerezni, de jó hatással lehet a kapcsolatra egy-egy váratlan, gyertyafényes vacsora, amit otthon is el lehet költeni, de még jobb, ha ez valamilyen romantikus helyszínen történik. Egyébként is szentimentális, romantikus beállítottságú a 6-os, tehát szeret mindent, ami a holdfénnyel, a romantikus, olykor kissé giccses helyszínekkel kapcsolatos. A lényeg, hogy mind az öt érzékszerve ki legyen elégítve. Ezért érdemes a nőnek olykor mindent bedobni. Tényleg megéri! Jó ötlet például thai ételt készíteni, amit a földön ülve, pálcikával kell elfogyasztani, miközben finom zene szól, mécsesek égnek és füstölők adnak különleges illatot, s a nő esetleg kimonóban vagy száriban szolgálja fel az ételt.

A 6-os típusú férfi alapvetően tartós, békés, harmonikus kapcsolatra törekszik, mert neki a természetéből fakadóan igénye az, hogy megtartson, fenntartson egy szeretetteljes kapcsolatot. A nőnek ezért nem is kell túl sokat tennie, csupán annyit, hogy a szeretetét folyton-folyvást kisebb-nagyobb jelekkel kimutassa. Ez nélkülözhetetlen a 6-os férfi számára. Ha ezt megkapja, akkor a kapcsolata életre szóló lehet. A 6-os férfi számára fontos a család is, a gyermekek. Őket is nagyon tudja szeretni, nagyon tud gondoskodni róluk. Ezért a hosszú, tartós kapcsolatnak az is egy sarkpontja, hogy legyenek benne közös gyermekek.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top