Valentin-nap

5-ös férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






Egy 5-ös férfi érdeklődését, kíváncsiságát feltűnő módon kell felkelteni: egy színes ruhával, egy kicsit erősebb sminkkel, egy mind hangszínben, mind gesztusokban drámai, színpadias belépéssel, megnyilvánulással. Az 5-ös férfi szereti az ilyen színpadias dolgokat egy nőben. Elcsábítani egy 5-ös férfit sosem olyan nehéz, mint megtartani. Egy párkapcsolat hosszú távú, tartós jellege ugyanis általában együtt jár az unalmas, izgalmaktól mentes hétköznapokkal. Az 5-ös férfi viszont mozgalmas, eseménydús közös élményekre vágyik. Folyamatos impulzusokra, folyamatos történésekre van szüksége, szereti a váratlan helyzeteket, szereti, ha zajlik az élet. Ezért egy okos nő kielégíti ez irányú vágyait is, vagyis időről időre szervez valamilyen szokatlan programot, egzotikus körülmények között. Jó, ha ez valamilyen utazással társul, de ha erre nincs mód, otthon is lehet új ötleteket „bedobni”: például thai ételt készíteni, amit a földön ülve és pálcikával kell elfogyasztani, miközben kínai zene szól, mécsesek égnek, füstölők adnak különleges illatot, s a nő esetleg kimonóban vagy száriban szolgálja fel az ételt. Miért ne? Az 5-ös férfi nagyon kedveli a színpadias, jól megrendezett jeleneteket, amelyek eltérnek a hétköznapi szokásoktól, így a hastáncot is valószínűleg az 5-ös férfiak értékelik a legjobban.

A kapcsolat alapja mindenképpen az 5-ös férfi szabadságvágyának kielégítése. Egy okos nőnek arra is vigyáznia kell, hogy az 5-ös nehogy visszaéljen ezzel a szabadsággal. Ezt nehéz a gyakorlatban megvalósítani. Az 5-öst nem szabad beszámoltatni, viszont valamilyen úton-módon érdemes tudni, hogy mi foglalkoztatja, mi az, ami pillanatnyilag izgalmas a számára. Mert egy 5-ös férfit úgy lehet megtartani, ha a partnere, a nő érdeklődést tanúsít, és nyitott a férfi ügyeire.
Szerencsés, ha a nő mindig hoz valami izgalmas, váratlan dolgot a kapcsolatba. Lehet ez egy új frizura, egy új ruhadarab. Megnyilvánulhat ez valamilyen új ízvilágú, különleges reggeli kapcsán, mert az 5-ös férfiak szeretnek étkezni. Nagy kanállal eszik az életet, a szó szoros és tágabb értelmében egyaránt. Az 5-ös férfira is igaz a mondás: „a szívéhez a gyomrán át vezet az út”. De egy kreatív nő esetleg más utat is talál…

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top