Valentin-nap

3-as férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






A 3-as férfit először és leggyorsabban a beszéd, a kommunikáció, a társalgás révén lehet megnyerni, megfogni. Ha egy nőnek választékos a beszéde, kellemes a hangja, nőies a megjelenése, finomak, könnyedek és fiatalosak a gesztusai, akkor a 3-as férfi „meg van nyerve”. Az első benyomás nem csak vizuálisan fontos a 3-asnak. Néhány szót is kell váltaniuk ahhoz, hogy a 3-as férfi véleményt alkothasson a nőről. Ugyanakkor fontos, hogy a 3-as férfi elismerést, kedvező visszajelzést is kapjon. Ő ugyanis nem az a típus, aki túlságosan strapálja magát egy nő megszerzéséért. Nem fut olyan szekér után, amelyik nem akarja felvenni…

Megtartani már nehezebb egy 3-as férfit. A flörtölés az első része a kapcsolatnak, amikor még minden izgalmas, és mindig van új információ. Ez könnyedebben megy, ez még „fekszik” a 3-as férfinak. Hosszú távon úgy lehet a 3-as férfi érdeklődését fenntartani, ha a nő, egyfajta Seherezádéként, folyamatosan mesél neki, mindig újabb izgalmas történetekkel és témákkal szórakoztatja. Ezeknek a sztoriknak természetesen a valóságot kell tükrözniük, hogy információtartalmuk is legyen. A nő mesélhet a saját életéről, a családja a régi történeteiről, de mindig elmesélheti, akár ki is színezheti azt, ami vele történik éppen, legyen az egy munkahelyi történet, a tévében látott hír, film vagy bármi ilyesmi. Emellett nélkülözhetetlen, hogy mindig legyenek közös programjai a 3-as férfival. Egy okos nő a 3-as férfinak időről időre szervez valamilyen programot, részt vesz vele valamilyen társasági eseményen (színház, mozi, koncert), vagy olyan helyre viszi, ahol információhoz lehet jutni, ahol történik valami izgalmas dolog, amiről később lehet beszélgetni, és jókat lehet derülni, ha visszaemlékeznek.

Emellett nagyon jó, ha közösen sportolnak. A tenisz, a röplabda vagy bármilyen labdajáték szóba jöhet. Ezt is lehet rendszeresen csinálni, de ne kelljen kötelező jelleggel. A 3-as nem nagyon szereti, ha bármi ráerőszakolnak, ráerőltetnek. Nem biztos, hogy a 3-as sokoldalúságának megfelel, ha minden szerdán 6-tól 8-ig fallabdáznia kell. Ha ez a fallabdázás az egyik héten szerdán, a másik héten pénteken van, vagy ha egyszer fallabda a program, máskor meg mozi, az már sokkal nagyobb változatosságot biztosít, és valószínűleg nagyobb örömet is okoz neki. A változatosság, a változékonyság szintén nagyon fontos a 3-as férfi számára. Ki is írhatná magára, hogy: „A változatosság gyönyörködtet”.
Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top