Valentin-nap

2-es férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






Mivel a 2-es férfi alapvetően békés, csendes típus, vágyik a vitamentes, harmonikus életre. Fontos számára, hogy ahol él, ott ne legyen feszültség, konfliktus. Az a nő, aki képes ezt nyújtani, már „nyerő” helyzetben van. Sokkal kevesebb háború és erőszak lenne a földön, ha a 2-es alapelve működhetne: „Boldogulni nem egymás rovására kell, hanem egymás megsegítése révén.” Kapcsolódni is csak az így gondolkozó nővel képes.
A 2-es férfit csak finoman, szelíden lehet megközelíteni. Rá csak a mind öltözködési módjukban, mind mozdulataikban, mind beszédstílusukban nőies nők vannak hatással. Igaz, hogy tetszenek neki a határozott, büszke nők is, de a félénksége miatt velük ritkán alakul ki kapcsolata. Elcsábítani nem is lehet, inkább elbűvölni. Egy légies, gyengéd, szolid nő tudja „felhívni” magára a figyelmét.

A 2-es férfi számára a szeretet kimutatásának egyik legjobb módja a figyelem. A mai rohanó világban talán a legnagyobb kincs, amit a párunknak adhatunk, az az idő, amit vele töltünk, amíg rá figyelünk. Ezt a 2-es férfi tudja értékelni. Őt éppen a rendszeresen kettesben töltött, meghitt hétvégékkel lehet megtartani.
Szeret a megmentő, segítő, gavallér szerepében feltűnni, ezért egy okos nő hagyja magát „megmenteni”. Ugyanakkor nemcsak az elismerésre vágyik, hanem a bátorításra is. Mély, bonyolult lelke van a 2-es férfinak, amivel foglalkozni kell. A nőnek érdeklődéséről, együttérzéséről és támogatásáról kell biztosítania a 2-es férfit. Cserébe ő is hasonló segítő hozzáállást fog kapni. A 2-es férfitől nem lehet olyat kérni, amit meg ne tenne a szeretteinek.

A kapcsolat tartósságának egyik alapfeltétele az elköteleződés, a kölcsönös bizalom és a szeretetteljes, békés hangulat megteremtése. A másik a családalapítás, a közös gyerekek vállalása. A 2-es férfinak nagyon fontos a család. A szülei után a saját családja, gyermekei. Hasonló gondolkodású nővel tudja csak elképzelni az életét, aki szintén tiszteli, szereti a saját szüleit, és vágyik közös gyermekekre.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top