Valentin-nap

A Valentin-nap csábító fegyverei

Fehérnemû-vásárláskor többnyire a kényelem és a praktikum vezérel bennünket, Valentin-napra azonban érdemes beszereznünk egy különleges, vadító darabot, amelyben ízig-vérig nõnek érezhetjük magunkat azon az éjszakán.







Fotó: Victoria’s Secret


Különleges modellek Valentin-napra

Erotikus extravagancia, finom filigrán hímzések, játékos részletek, exkluzív textúrák jellemzik az idei Valentin-napra kreált káprázatos fehérnemű-költeményeket. Csupán a képzeletünk szabhat határt, hogy bájosan romantikusak vagy vadítóan szexik legyünk a szerelmesek éjszakáján.


Titokzatos fűző

A kivételes alkalmon kápráztassuk el a párunkat egy csábító, romantikus fűzőbe öltözve. A mai míderek már közel sincsenek a XVI. században hordott derékgyötrő, páncélszerű elődeikhez. A rugalmas halcsonttal merevített és többnyire selyemből vagy szaténból készült fűzőknek számos fazonja létezik. Így választhatunk a derék, mell alatti, félmelles vagy a mellet eltakaró fűzők bármelyikéből. Természetesen a szemérmesebb hölgyeknek ez utóbbi modellt ajánljuk, amely tökéletesen kidolgozott melltartórésszel rendelkezik. A fűző látványossága abban rejlik, hogy kifogástalanul karcsúsítja a derekat, követi a csípő ívét, megtámasztja a felsőtestet, egyfajta királynői tartást kölcsönözve ezáltal viselőjének. Így ha e különleges alkalomra szeretnénk nem mindennapi fehérneműt ölteni, döntsünk a míder mellett, ezzel maximálisan hangsúlyozhatjuk a nőiességünket, és igazi homokóra alakot varázsolhatunk.

Tipp: Miracle Fashion >>






Figyelem: A teltebb alkatúak bánjanak óvatosan a csillogó szaténnal, az apró fodrokkal, a fényes flitterekkel és a nagy mintákkal. Ezek ugyanis minden esetben még jobban felhívják a figyelmet az előnytelen testrészekre.






Exkluzív fazon, káprázatos textúra







 





Fotó: Victoria’s Secret
 





Fotó: Victoria’s Secret

Amennyiben inkább a klasszikus melltartó-bugyi párosításánál maradnánk, válasszunk különleges fazont, vagy dobjuk fel meglévő fehérneműnket vadító kiegészítőkkel. Hangsúlyozzuk a nőiességet, és emeljük mellünket szorosabban összezáródó, push-up vagy szilikonbetéttel ellátott melltartóval. Azon szerencsések, akiket nagy keblekkel áldott meg a sors, bátran válasszanak áttetsző, rugalmas tüllből készült és hímzésekkel gazdagon díszített modellt. Ami pedig az alsóneműt illeti, nem minden esetben egy apró slip vagy tanga a legmegfelelőbb választás a romantikus estére. A kevésbé tökéletes hátsón vonzóbb lehet a franciabugyi vékony szaténból vagy csipkeváltozatban. Ha tanácstalanok vagyunk a színt illetően, Valentin-napra válasszunk a tűzpiros, fekete, púderrózsaszín, arany, bézs és szilvaárnyalatok közül.


Bodyba öltözve







Testhez simuló kosaras body, rugalmatlan tüllbeillesztéssel és flitterhímzéssel a Sarianától

Azon hölgyek, akik nem szívesen hangsúlyozzák a hasukat, válasszanak egy elegáns bodyt a szerelmes estére. Bár a body kiválasztása nagy körültekintést igénylő feladat, hiszen nem elegendő csupán a jó kosárméretet szem előtt tartani, a törzsnek megfelelő modellt is ki kell tudni választani. Azonban ha valaki megtalálja a saját testkontúrjának megfelelőt, egy exkluzív body igen mutatós darab. A legújabb trendben a bodykat beépített szivacsbetéttel gyártják, és puhán kidolgozott, csipkével, flitterhímzéssel és vastag bújtatópántokkal teszik kifinomultan elegánssá.


Pizsama helyett baby-doll






 





Áttetsző „Christies” fekete csipkecsoda…
 





…és tűzpiros selyem hálóing az Intimissimitől

A csábítás estéjén legjobb, ha félretesszük a hőn szeretett pihe-puha flanelpizsamánkat, és áttetsző, légies baby-dollba bújunk, mely újra fénykorát éli. Már nem lehet kifogás többé az anyáink idejében hordott szúrós csipke és nejlon rémisztő élménye. A mai csipkével kombinált selyem-, szatén- és pamutmodellek maximális kényelemérzetet nyújtanak. Válasszunk elöl nyitott, masnival díszített bájos modellt, vagy akár merész dekoltázzsal és leheletvékony pántokkal kombinált szexi fazont, esetleg egy elragadó, finoman áttetsző, kecsesen hímzett, bővülő modellt, kétségkívül elkápráztatjuk benne a párunkat.


Fókuszban a nőiesség







Fotó: Wolford

Végre egy este, amikor mi is megtestesíthetjük az örök nőideált, a harisnyatartó, combfix, csipkék és hosszú lábak minden férfi álmát jelentik. Ha a hétköznapokban nincs is lehetőségünk ilyen különleges kiegészítőket viselni, most bepótolhatjuk. Dobjuk fel meglévő fehérneműinket néhány őrjítő darabbal.

A legfontosabb azonban, hogy a választott fehérneműben elsősorban mi érezzük jól magunkat, semmi esetre se erőltessünk magunkra olyan darabot, amely homlokegyenest különbözik az egyéniségünktől. Elsődleges szempont, hogy olyan modell mellett döntsünk, amely anyagában, méretében, színében, minőségében és formájában is az egyéniségünket tükrözi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top