Valentin-nap

A szerelmes Vízöntõ

A Vízöntõ hajlamos elfojtani az érzelmeit, mert gyakran gyengeségnek és zavarónak találja õket. Ebbõl arra is következtethetünk, hogy nem õ a legromantikusabb vagy a legáradozóbb szeretõ.





 Hogyan viselkedik a szerelmes Vízöntő

 






Szívügyekben gyakran bájosan naiv és megnyerően esetlen, ami különös ellentmondásban van eszméivel. Képtelen eljátszani a hódító szerepét, ha ez nem a szívéből jön.

A Vízöntő őszinteségére és hűségére biztosan számíthatunk. Kissé esetlenül mozog az érzelmek világában, viszont ha kimondja, hogy szeret valakit, azt úgy is gondolja. „Igazságfüggő”, nem szeret hazudni, de jobb, ha az érzelmeit illetően nem akarunk ígéreteket kicsalni belőle.

Ha a Vízöntő hűséget ígér, és komolyan is gondolja, akkor azt megtartja. A romantikus kalandozás sem igazán az ő stílusa. Gyakran sokkal megnyugtatóbb és egyszerűbb számára hűnek maradni, így foglalkozhat azzal, amit a legjobban élvez: a gondolatokkal.
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Vízöntő nem tud szenvedélyes lenni, viszont nem kifejezetten érzéki alkat, és nem tölt annyi időt erotikus fantáziálással.

A Vízöntő valóban érdekes társ, és az összes jegy közül ő tudja a legjobban, hogyan kell igazi barátnak lenni. Ez számára sokszor többet jelent, mint a szerelem, amit néha túl bonyolultnak, túl problematikusnak talál. Szerinte a barátság eszményét könnyebb életben tartani. A Vízöntő jegy szülöttei tehát minden értelemben a legjobb barátok, hűségesek, törődnek a másikkal, de nem szabad elvárnunk, hogy részt vegyenek érzelmi életünkben. Egy házasságban vagy szerelmi viszonyban igazi áldás az ilyen jellegű barátság megteremtésére való képesség.

A Vízöntő, bár sokkal féltékenyebb típus, mint bárki más, ezt nagyon ritkán mutatja ki, sőt nem is ismeri el. Másrészt viszont egyáltalán nem az a típus, aki ráerőszakolja magát a partnerére. Hisz abban, hogy mindenkinek szüksége van egy bizonyos fokú szabadságra, és még akkor is hajlandó ezt megadni a partnerének, ha közben tudat alatt ez félelemmel tölti el.

Ha érzelgősségre és romantikára vágyunk, tartsuk távol magunkat a Vízöntőtől. De ha olyan szerelmet keresünk, aki egyben barát is, akkor a legkitűnőbb választásnak bizonyul. Őt őszintén érdekli a partnere, csak az ne támadja le érzéseivel, a virágot pedig vegye meg magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top