nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Valami Amerika 3
Oroszlán Szonján nem látszik az idő múlása

Oroszlán Szonján nem látszik az idő múlása

A Valami Amerika első és harmadik része között 17 év telt el. Ha ránézünk a színészekre, de főleg Oroszlán Szonjára, akkor ez szinte hihetetlen – a színésznő alig változott az elmúlt majdnem két évtizedben.
NLCafé
f Ajánlom

Csütörtöktől vetítik a Valami Amerika harmadik részét, amire olyan sokat, egészen pontosan 10 évet kellett várni. A rendező, Herendi Gábor szerint leginkább azért, mert nagyon nehéz volt összeterelni a szereplőgárdát, hiszen mindenki nagyon sokat dolgozik, nehéz összehangolni a munkát. Na, de sikerült, és ez a lényeg. Érdekes azt látni, hogy az első rész óta eltelt 17 évben mennyit változtak a főszereplők – de nem Oroszlán Szonja, hiszen rajta alig látszik az idő múlása. 

Így néz ki most:

„Jó hazajönni és ilyenkor visszacsúszni a régi dolgokban. Ez a harmadik rész pedig nagyon nagy dolog. Olyan jó volt a forgatókönyv, hogy amikor kinyitottam, egyből jöttek a mondatok. A Timi karaktere most a legösszetettebb. Most vettem észre, hogy őt saját magán kívül igazából nem sok dolog érdekli” – mondta Szonja az általa megszemélyesített karakterről.

Ahogy már írtuk, a színésznő alig változott, de ezt egy képpel is bizonyítjuk.

Oroszlán Szonja a Valami Amerika első részében

Azért a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk… 

Tetszett a videó? Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!
Megosztás Facebookon