Valami Amerika 3

Itt a Valami Amerika 3 első előzetese

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Valami Amerika harmadik része – óriási lelkesedés övezte a hírt. A forgatás már elkezdődött, a bemutató február 15-én lesz.

A múlt hét végén kezdődött a Valami Amerika 3 forgatása, ezt mi is megírtuk. Az első rész főszereplői, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Ónodi Eszter, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc mellett a második rész fontosabb figurái is visszatérnek, úgyhogy Csuja Imre és Tompos Kátya is játszik az új filmben. Nemrég pedig körvonalazódott, hogy miről is szól majd a történet, és megérkezett az első jelenetfotó is.

A történet szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul a hajsza, amelynek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. A film első előzetesében Csuja Imrét láthatjuk – már ezen is nevetve sírunk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top