Valami Amerika 3

Júliusban indul a Valami Amerika 3. forgatása

Most már biztos, hogy júliusban elkezdik forgatni a Valami Amerika 3. című filmet, miután a Magyar Nemzeti Filmalap 480 millió forintos támogatást ítélt meg a produkciónak.

Júliusban kezdődhet a Valami Amerika 3. című film forgatása, miután a Magyar Nemzeti Filmalap 480 millió forint gyártási támogatást szavazott meg Herendi Gábor nagy sikerű filmsorozatának folytatásához. A következő Valami Amerika-rész forgatókönyvét Herendi Gábor most is Divinyi Rékával közösen írta, saját bevallásuk szerint ez lesz a széria legmeglepőbb darabja. 

Szabó Győző, Pindroch Csaba és Hujber Ferenc, azaz a három testvér új története a korábbról ismert Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs és Faragó András által megformált karakterekkel együtt folytatódik. Sőt, a tervek szerint a csapathoz további ismert színészek is csatlakoznak a stábhoz. 

Az alkotók a mozibemutatót 2017 végére, de legkésőbb jövő februárra tervezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top