Utazás

Végre itt az igazi síszezon! Vár Donovaly! (X)

A téli sportok kedvelői számára végre tényleg eljött várva-várt időszak, hiszen megérkezett a hóesés. Elő hát a lécekkel, bordokkal, korcsolyákkal, szánkókkal és induljunk a hegyekbe felfedezni a hideg évszak legszebb ajándékait - a havas lejtőket és a csodálatos hófedte tájakat.


Egyáltalán nem kell messzire mennünk, hogy különleges havas élményekben legyen részünk. A Szlovákiában található Park Snow Donovaly akár csak egy napra, egy hétvégére is igazi élményeket nyújt, de hosszabb téli kiruccanásra is alkalmas. A rengeteg program ugyanis kicsik és nagyok számára is tartogat izgalmakat, akár egész hétre.

A Budapesttől alig 200 km távolságra lévő síparadicsom 17 remekül síelhető pályával, 11 km hosszan és 16 felvonóval készült az idei szezonra.
A legtöbb síelő számára már ez is bőven elég lenne, de Donovalyban azokra is gondolnak, akik szeretnék kiélvezni a tél minden örömét.


Ez az a síterep ahová bátran mehetünk a családunkkal, mert bizony a legkisebbekre is gondolnak. Az újonnan épített FUNPARK a már létező Patty Ski Funpark Donovaly bővítése során alakult át. Ideális hely a síoktatásra. A piciket már 3 éves kortól várja a sí ovi, de a nagyobbak is számíthatnak a varázsszőnyeg 7 szalaggal működő segítségére, és a carusselre.  12 500 m2 csak a gyerekekért!

A te gyereked inkább snowboardozna? Jó hírünk van, mert rájuk is gondoltak.
A Burton riglet parkban – snowboardoktatás is van 3-6 éveseknek. Bátran próbáljátok ki az idei szezon újdonságát!

 A jó hír pedig az, hogy a 8 év alatti gyerekek ingyen vehetik igénybe a síterep felvonóit, ha valamelyik szülő 3 illetve 7 napos síbérletet vált. Ugye, érdemes családdal síelni?


Sokak számára az éjszakai síelés jelenti az igazi kihívást. Donovalyból tehát ez sem hiányozhat. 16-21 óráig mesésen kivilágított pályák várják a lesiklókat minden nap. A 4 üléses Buly Expres és a P2 felvonó két pályával, 2 km hosszan áll készen az esti kihívásokra.


Az extrémebb sportok kedvelői pedig bátran próbálják a ki a Riders parkot, ahol freestyle trükkökhöz találnak elemeket, akár léccel, akár deszkával szeretik meghódítani az akadályokat.

Itt nem csak a síelőkre gondolnak. Tényleg minden van, amivel a havas élményeket fokozni lehet. Sífutópálya, kutyafogatozás, motoros szánok, siklóernyőzés…és persze az elmaradhatatlan korcsolyapálya. Reggel 10-től egészen este 22 óráig van alkalmunk siklani a csodás jégen, így akár síelés helyett, vagy síelés után is megcsillogtathatjuk tudásunkat a jégtükör színpadán.

Kedvet kaptál? Már indulnál is?
Akkor eláruljuk, hogy már a síbérletekért sem kell sorba állnod. Néhány kattintással online előre is megveheted a jegyed, így Donovalyba érve, csak fel kell csatolnod a léceket, és már birtokba is veheted a fehér lejtőket.

Az internet helyett választhatod a Lupus utazási irodát is, ahol készségesen segítenek abban, hogy náluk válts meg előre a bérletet:
http://utazas.net/offers/1251/Szlovakia/*_Donovaly_*/Donovaly_siberlet


Már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet eljutni Donovalyba?

A Cartour segítségével nagyon egyszerűen. Budapestről 6000 forintba kerül az egy napos buszjárat, amivel már reggel 9.30-kor megérkezhetsz a síközpontba és egészen a felvonók zárásáig élvezheted a Park Snow Donovaly nyújtotta lehetőségeket. Visszaindulás 17 óra, így már vacsorára haza is érhetünk.
http://donovaly.cartour.hu/

Itt olvashatsz a kedvezményekről, amelyeket a Park Snow Card biztosít

Wellness és pihenés

Facebook oldalunk

Látogass el honlapunkra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top