Utazás

Személyes tippek Egerhez (X)

Ha Eger kerül szóba, mindannyiunknak van egy szép emléke, kedves sztorija a városhoz. Egert mindenki ismeri, és gyakran az a benyomásunk, hogy ugyanígy, mindenki szereti is. A fantasztikus adottságok évről-évre sok turistát vonzanak, a város új turisztikai honlapja pedig tökéletes segítséget nyújt mindenkinek a következő egri útja megtervezéséhez.


Egy kattintásra Dobó városa: visiteger.com

A visiteger.com egy átfogó, interaktív online kalauz, amire a kirándulás minden fázisában számíthatunk, tervezéstől egészen a szálláshelyről történő kijelentkezésig. Egerben mindig történik valami, ezért jó ötlet, ha kirándulásunkat összekötjük egy izgalmas programmal! A honlap eseménynaptárjában fesztiváloktól a borkóstolókig minden turisztikai programot megtalálunk, így már csak abban kell otthon egyességre jutnunk, hogy kit-mi érdekel jobban! Elképesztő az a kulturális sokszínűség, amit Egerben átélhetünk, válogassunk bőkezűen a kínálatból!


Mennyi látnivaló, egyetlen városban!

Egri vár, Bazilika, Minaret, alighanem mindenki fel tud sorolni legalább 5 látványosságot Egerből, de azt tudtuk például, hogy egy vezetéssel bejárható, hatalmas pincerendszer is húzódik a város alatt? És, hogy Kelet-Közép Európa egyetlen Beatles gyűjteménye is Egert gazdagítja? A visiteger.com látnivalói között a nagy nevek mellett kisebb ínyencségek is fellelhetőek, garantáltan találunk közöttük újdonságot! Bízzuk magunkat az oldalra, és válasszunk éttermet, borozót és szállást is magunknak a kínálatból – egyetlen kattintással akár már rögtön ajánlatot is kérhetünk.


Élmények mindenhol

A visiteger.com egy élményközpontú oldal, tele személyes tippel. Hiszen mást keresnek a fiatalok, családosok, nyugdíjasok, kutyások, biciklisek… Ötletek és ajánlatok kínálkoznak a felejthetetlen utazáshoz. A bőség zavara ellen hívjuk segítségül az innovatív MyEger funkciót! Ezzel elkészíthetjük a személyre szabott útitervünket, amit aztán pedig letölthetünk, vagy kinyomtathatunk kedvünk szerint. Mint egy személyes útikönyv.


Következő hétvégén Visit Eger!

Telefon mutatja meg a kedvenc borunkat

A visiteger.com oldalról is elérhető az Egri Borvidék 2018-ban debütált okostelefonos alkalmazása. Az androidra és iphone-ra ingyenesen letölthető Egri bor nevű kalauz a borvidék mintegy 50 borászát mutatja be, közel 260 palack boron keresztül. Az alkalmazás több mint egy adatbázis: a hatalmas kínálatból felhasználóbarát módon kereshetnek a laikusok is, választásunkat számtalan fotó, panorámakép és borjellemző segíti. Ha válaszolunk az alkalmazás kérdéseire, akár egyből megtalálhatjuk a kedvenc borunkat is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top