Utazás

Különleges helyszínek, különleges emberek (X)

Csaba Shepherd a NewTourZealand ügyvezető tulajdonosa a Délalföldről származik, és tíz évvel ezelőtt egy óriási elhatározásra szánta el magát amit meg is valósított. Elköltözött Új-Zélandra, hogy megvalósítsa nagyapja álmát. A profi fotózás sok utazással járt, így született meg az idegenforgalmi vállalkozás, aminek célja hogy minél több magyarnak megmutassa ezt a csodálatos országot.

A nagyon extra és különleges helyszínek és programok páratlan összekapcsolása eredményezi azt a fajta színvonalat, ami jellemzi munkádat, az általad szervezett utakat. Mindez megfizethető, okos megtakarítással mindenki számára.

Csaba Shepherd a NewTourZealand ügyvezető tulajdonosa

Igen, a „service design” alapelveit követve szolgáltatásunk trendkövető és mindenki legnagyobb megelégedésére állítjuk össze az utakat, hiszen partnereink sokféle kínálatából nem könnyű válogatni, viszont az igényeknek megfelelően tervezzük meg a tökéletes utazást Új-Zélandra, egy jól működő csapatmunkában az utassal. Az utazás megkezdése előtt minden esetben részletes konzultáció keretén belül lehetőség van rá, hogy kitérjünk minden fontos részletre, ami meghatározza az utazás tartalmát és minőségét.


Az utas szemszögéből nézitek az ajánlatokat vagy van egy sztenderd ami kiszolgálja az ügyfeleket?

Célunk a közös értékteremtés – az utazás megkezdése előtt és közben is folyamatos visszacsatolás, kommunikáció és megelégedettségi ráta mentén együtt hozunk döntéseket az iroda tudásával, tapasztalatával és helyismeretével és az ügyfél igényeinek összehangolásával.

Az élmények kialakításánál fontos szempont hogy ne a tömegturizmust  tapasztalja az utazó, hanem hogy megélje a meghirdetett program valóságát, amiért azt a helyszínt választotta vagy a program részeként ajánlotok neki.  

A legapróbb részleteiben személyre szabott útvonalat és programot állítunk össze. Saját privát jármű szolgálja utasaink kényelmét sofőrrel és idegenvezetővel a megrendelt szolgáltatások szükségszerűsége alapján, az utazás teljes időtartama és a programok alatt is.  Itt vagyok az ügyfél mellett amikor szüksége van rám a nap 24 órájában, az utazó érti amit mondok, az ő anyanyelvén beszélek és két fő vagy az utas saját baráti társasága osztozik csak rajtam. A helyszínen élek, helyiként az adott országról a legpontosabb képet, tudást és információt osztom meg beavatottként. A szolgáltatás minden részével foglalkozunk. Fő szempontunk, hogy az utazás alatt is rugalmasan kezeljük a spontán kéréseket.

NewTourZealand a privát és kiscsoportos utak szakértője a különleges természeti helyszínekkel és az embertársakkal való harmóniában való együttélés  hagyományát képviseli Új-Zélandon és a Csendes-óceáni térségben.


A NewTourZealand kiemelt partnerei a Hobbiton, a Gyűrűk ura és a Hobbit filmek forgatási díszletfaluja, a Hotel Crowne Plaza Auckland  központi fekvésű szálloda exclusive szolgáltatásokkal, a Hot Water Beach Top 10 Holiday Park autentikus szállás gyönyörű környezetben, a Hell’s Gate Spa kényeztető wellness-szolgáltatásokkal, Wai -o – Tapu lélegzetelállító park, a Waitomo Glowworm Caves egyedülálló látványosságával , a Huka Jetboat a kalandtúra szerelmeseinek, és a Tamaki Maori Village kihagyhatatlan elemei a csomagnak. Ez a kiemelt csapatjáték adja a NewTourZealand útjainak savát és borsát.

www.newtourzealand.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top