Utazás

Karácsonyi ajándékötlet az utazás szerelmeseinek! (X)

Közeleg a karácsony, a szeretet és az ajándékozás ünnepe. Lessük egymás gondolatait, hogy vajon szeretteink milyen meglepetésnek örülnének a legjobban.

Egyes felmérésekből kiderült, hogy mely termékek állnak a kívánságlista élén: ruházat, műszaki cikkek, könyv, kozmetikai szerek és még sorolhatnánk. Ugyanilyen népszerű ajándék azonban ma már az utazási élmények vásárlása is, amelyekből most bőven akad kínálat a Szallasguru.hu-n.

Egy exkluzív wellnesshétvége, egy vidéki kiruccanás, külföldi városlátogatás vagy éppen már a nyaralás mint ajándékötlet mindig jó választás, és csak néhány kattintás! A kedvezményes utazások korszakában egyre többször kerül egy-egy konkrét helyszínre szóló utazási utalvány a fa alá. Ha azonban Ön nem tudja, mi legyen az úti cél, akkor bízza azt a megajándékozottra, és vásároljon ajándékutalványt, és így akár 500-nál is több kedvezményes hazai és külföldi utazási ajánlat közül válogathat az ajándékutalvány boldog tulajdonosa a Szallasguru.hu-n!

Wellnessélményt adni tehát mindenképpen jó ötlet, és mindezt a pénztárcánkhoz igazítva tehetjük, ugyanis a Szallasguru.hu oldalán már 10 000 forinttól vásárolható utalvány, sőt idén is – a rendkívüli kedvezményeken túl – további 3000 forint engedmény jár mindazoknak, akik OTP SZÉP Kártyával vásárolnak a Szallasguru.hu karácsonyi ajánlatai közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top