Utazás

Ismerd meg az élményteli pihenés titkát az év szálláshelyén! (x)

Mitől lesz felejthetetlen pillanatokkal és valódi értékekkel teli a kikapcsolódás? Mi szükséges ahhoz, hogy egy szálláshely elnyerje az egyik legrangosabb hazai elismerést? A 2018-as Év Szállása verseny fődíjával kitüntetett Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa-ban pihenve megtalálhatjuk a választ ezekre a kérdésekre.


A négycsillagos szálloda 2017-ben a lehető legjobb helyen, közvetlenül a Zalakarosi Fürdő szomszédságában nyitott meg, ahol a kiváló wellnesslehetőségek mellett egy igazán fiatalos és kreatív környezetben szerezhetünk új élményeket. A Radisson-lánchoz tartozó zalakarosi Park Inn a márka szabványait követve, sőt azokat túlszárnyalva a pihenés közbeni élményszerzésre helyezi a hangsúlyt.

Mindezt megtapasztalhatjuk a barátságos és segítőkész személyzet által, a lendületet sugárzó közösségi terekben, gasztrokülönlegességeket kóstolva az étteremben, a bárban koktélozva vagy a szobában lazítva. A vidám, stílusos és modern kialakítású szobák már önmagukban jókedvre derítenek, emellett ingyenes WiFi, légkondicionáló és nagyképernyős LED-tévé szolgálja a kényelmünket. A Nespresso kávégépnek köszönhetően akár ébredés után, az erkélyen ücsörögve kortyolhatjuk el reggeli kávénkat. De ha még ennél is többre vágyunk, és az élményeket még inkább fokoznánk, saját jacuzzival ellátott superior lakosztályban is megszállhatunk.


Minden vendég korlátlanul igénybe veheti az ország egyik legnagyobb, 5000 m² vízfelülettel, több mint 20-féle vízi attrakcióval és csúszdaparkkal rendelkező élményfürdőjének szolgáltatásait. A szállodából köntösben átsétálva, fűtött folyosón juthatunk el a Zalakarosi Fürdőbe, ahol az év bármely napján, akár a téli időszakban is megmártózhatunk a fedett és szabadtéri medencékben. És mi esik a legjobban az egész napos fürdőzés után? Például egy kiváló vacsora, ahol a megszokott félpanziós menü helyett a szálloda sztárséfjének fantáziadús fogásait élvezhetjük, aki személyesen győződik meg jóllakottságunkról, gyűjti be az észrevételeket, vagy akár a vasárnapi ebéd menüjéhez is szívesen ad tippeket. A tradíció és a megújulás jól megfér egymás mellett, nemcsak ismerős fogásokat, hanem meglepő, új ízkombinációkat is kóstolhatunk. Ráadásul az ételek különös gonddal készülnek, így számos diéta, ételintolerancia vagy allergia esetén is bőven van miből válogatnunk.


Legyen szó romantikus kiruccanásról, családi utazásról vagy egy hosszú hétvégéről a barátokkal, itt a zavartalan pihenésre, játékos kalandokra vagy új impulzusokra vágyók is megtalálhatják számításaikat.

A vendégek elégedettsége a legfontosabb elismerés, amit egy szálláshely kaphat, az pedig, hogy a vendégvélemények mellett az egyik legrangosabb szakmai díjat is elnyerte a szálloda – egy valódi sikertörténet.


A magyarországi Park Inn by Radisson nyújtotta különleges szolgáltatásokat nem csak Zalakaroson élvezhetjük: a sárvári hotel all inclusive pihenéssel és korlátlan fürdőélményekkel csábít, míg a budapesti szálloda 400 fős báltermével tökéletes rendezvényhelyszín.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top