Utazás
Szponzorált tartalom

„Életem legjobb nyaralása a nagymamámmal volt”

Gyerekeket kérdeztünk arról, milyen számukra az ideális nyaralás, hol szeretnének üdülni. Mindannyian lelkesen válaszoltak, boldogan meséltek az élményeikről, vágyaikról.

„Tőlem nem szokták megkérdezni a szüleim, hogy én hová szeretnék menni, de szerintem ez azért van, mert hárman vagyunk testvérek, és teljesen mások vagyunk, és úgyis mindannyian máshová szeretnénk kirándulni. De ha én választhatnék, akkor mindennap máshová mennék, nem lennék egy helyen egy hétig, ahogy mi szoktuk. Szeretem a nagy hegyeket, a növényeket és az állatokat is szeretem, az erdőben jó sétálni” – mesélte Bence.

Dórinak meglepetés lesz az idei utazás: „Ha én választhatnék, a tengerpartra mennék, de anyáék azt mondják, találtak egy jó helyet itt, a környéken, ahol én is jól fogom érezni magam. Tavaly Horvátországban voltunk, azért is akarok visszamenni, de apa meg azt mondja, hogy látni kell sok országot, nem csak mindig egybe utazni. Most Szlovákiába fogunk menni. Van ott olyan hely, ami pont gyerekeknek való, de nem árulták el, milyen lesz az utazás.”

kirándulás gyerekek„Tavaly nagyon jó volt nyaralni, mert a barátainkkal mentünk, és mindig együtt lehettem a legjobb barátnőmmel. Sokat nevetgéltünk, egy szobában aludtunk. A tesóm néha a nyakunkon lógott, de anyáék vigyáztak azért rá. Úgy tudom, idén sajnos külön nyaralunk, de remélem olyan helyet választottak a szüleim, ahol nem fogok sokat unatkozni” – mondta Panni.

Alex nagyon kedves történetet osztott meg velünk: „Életem legjobb nyaralása a nagymamámmal volt, amikor csak mi ketten elmentünk néhány napra a hegyekbe. Sétálgattunk, meg várat néztünk, kisvonatoztunk, és akkor fagyiztam, amikor csak akartam, de ezt anyáék nem tudják. Nagyon szeretem a nagymamámat, és alig várom, hogy megint ketten menjünk kirándulni. Idén az unokatesóm is jön velünk, remélem, az is nagyon jó lesz.”

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top