Utazás

5 kevésbé ismert, de szuper romantikus tengerpart idén nyárra

Mindig csak a Riviéra meg az unásig ismert olasz és görög tengerpartok! Jöjjön most öt kevésbé ismert, de nem kevésbé csodás tengerpart, ahol süttetheted a hasad idén nyáron.

1. San Sebastian, Spanyolország

Elsősorban gasztromániások élvezhetik ezt a számtalan kulináris gyöngyört kínáló tengerpartot. A leghíresebb a tengeri csemegéket felvonultató pintxos, amit tényleg muszj megkóstolni, ha arra járunk!

2. Algarve, Portugália

Salema kis halászfaluja közelében található ez a csillogó vizű partszakasz, amely tökéletes helyszíne lehet egy nyugis, pihentető nyaralásnak. A Portugália legdélebbi régiójának számító Algarve kínálja az ország legmenőbb tengerpartjait, szóval tényleg nem érdemes kihagyni idén!

5 kevésbé ismert, de szuperromantikus tengerpart idén nyárra

3. Polignano a Mare, Olaszország

Az olasz tengerpartokat nem kell bemutatni, de Rimini Siófokra hajazó partja helyett jobb lehet valami különlegesebb helyszínt választani. Polignano a Mare Baritól nem messze található, és különlegessége, hogy a csodaszép, fehér házikók a tenger melletti sziklafalra épültek. Kell ennél több?

4. Szamoa

Ha nagyobb út is szóba jöhet, akkor sem érdemes leragadni a Maldív-szigeteknél, hiszen ott van például a Csendes-óceán délnyugati részén elterülő Szamoa, amely számos izgalmas lehetőséget és meseszép tájat kínál.

5. Phú Quoc-sziget, Vietnám

Ez az egzotikus helyszín tökéletes választás lehet Thaiföld helyett! Tengerpart fehér homokkal, azúrkék víz, kókuszkoktél, szóval minden, ami kell! Tökéletes lehet, ha búvárkodni, snorkelezni szeretnénk!

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top