Utazás

140 féle körutazás / 400 időpontban / 10% kedvezménnyel! (X)

Z(s)eppelin Körutazások 2018-ban is!


A Z(s)eppelin Utazási Iroda legújabb katalógusában telis-tele újdonsággal megannyi ránk váró élménnyel találkozhatunk: az iroda repertoárjában helyet kapott rengeteg európai, ázsiai, sőt afrikai célállomás is! A Gibraltári-szorostól Toscanán át az Északi-fokig Európa minden szegletét bejárhatjuk és betekintést nyerhetünk a Dél-Afrikai Köztársaság és az Arab Emírségek mindennapjaiba is… 140-féle utazási program, közel 400 indulási időpontban Önre vár! A programok a 2-3 napos rövid utazásoktól egészen a 12-15 napos hosszú programokig kínálnak utazási élményt az utazónak! Programjaik már a kb. 25.000 Ft/fő összegtől indulnak, így mindenki számára elérhető minőségi utazások lehetőségként szolgálnak akár egy hosszú hétvégi kirándulás alkalmára!

Az iroda 24 éves tapasztalatával a lehető legnagyobb biztonsággal utaztatja csoportjait, ingyenes szolgáltatásaik pedig az utazási élményt a kényelem biztosításával garantálják! Az iroda folyamatosan megújuló, fiatal autóbusz parkjának köszönhetően az utazási élmény a biztonság érzésével válik teljessé!

Jelentkezéskor nemcsak ingyenes budapesti parkolást, hanem a közel 30 vidéki várost érintő ingyenes transzferszolgáltatásukat is választhatjuk, foglalásunkat pedig akár 10%-os kedvezménnyel jutalmazzák!


Folyamatosan fejlődő honlapjukon komplett információval szolgálnak az egyes programokról, sőt, az évek óta egyre bővülő törzsutas tábor számára üdvözölt fejlesztésünk által a kedvelt idegenvezetők alapján is kereshető program a honlapon!

Élvezze a választás és várakozás örömét, keresse a Z(s)EPPELIN Programokat a www.zseppelin.hu  weboldalon!

10% előfoglalási kedvezmények 2018. március 31-ig történő foglalás esetén!

Z(s)EPPELIN Programok – az utazás kultúrája!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top