Utazás

Mezőörsi tragédia: a baleset okozója büntetett előéletű, jogosítványa nem volt

A hét halálos áldozattal járó balesetet okozó P. Zoltán börtönben is ült már.

A vasárnap autóbalesetben meghalt P. Zoltán 2008 körül, tinédzserként társaival rendszeresen más fiatalokat vert össze, és rabolt ki. Emiatt 2009-ben letartóztatták, börtönbe zárták – derítette ki az RTL Klub Híradója. Szabadulása után is előfordult, hogy összetűzésbe került a törvénnyel: a baleset előtt nem sokkal megverte főbérlőjét, mert az megpróbálta elkérni tőle a lakbért.

Forrás: RTL Klub

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a férfi a hétvégén összeveszett barátnőjével, Cs. Ramónával, sejthetően azért, mert a 19 éves nő el akarta hagyni. P. Zoltán betuszkolta őt az autójába, majd elhajtott, noha nem volt érvényes jogosítványa. A baleset akkor történt, amikor előzni próbált, de kisodródott a saját sávjából, és összeütközött egy szemből érkező Audival.

A karambolban mindkét autó kigyulladt, mire pedig a mentők kiérkeztek, mind a hét utas bennégett. Az Audi öt utasa között volt egy kilencéves kisfiú is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top