nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Két perccel lekéste a repülőjét, megúszta a katasztrófát

Két perccel lekéste a repülőjét, megúszta a katasztrófát

A férfit azért nem engedték fel a később lezuhant etióp gépre, mert nála volt a csomagja.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Egy görög férfi lett volna a 150. utas azon az etióp repülőgépen, amely 157 emberrel a fedélzetén lezuhant vasárnap. A katasztrófát senki sem élte túl.

Antonisz Mavropoulosz két perccel késte le a járatot. A Szerencsés napom című Facebook-posztja szerint azért nem engedték fel a repülőgépre, mert nála volt a csomagja.

A felesleges poggyász azonban nemcsak az életét mentette meg, hanem tisztázta is. Mivel ő volt az egyetlen utas, aki nem szállt fel a gépre, a hatóságok kihallgatták, ám mivel a csomagja nem került fel a repülőre, nem volt logikus kapcsolat közte és a szerencsétlenség között.

A görög férfi egyébként egy szemétkezeléssel foglalkozó civil szervezet elnöke, és az ENSZ környezetvédelmi gyűlésére igyekezett. A szerencsétlenségben 19 ENSZ-alkalmazott halt meg, ők ugyanerre a rendezvényre mentek volna.

(Euronews)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon