nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Ingyen beutazhatod a világot, ha elviselsz egy idegent

Ingyen beutazhatod a világot, ha elviselsz egy idegent

Különleges akciót hirdetett egy utazásszervező cég: két embert ingyen elvisz egy öt kontinenst érintő utazásra. De nem ismerhetik egymást.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Az utazás szerelmesei általában minden lehetőséget megragadnak arra, hogy új helyeket, tájakat ismerjenek meg. Egy utazásszervező cég ezt a hozzáállást gondolta tovább, amikor meghirdetett egy ingyenes utazási lehetőséget. A szerencsés nyertes beutazhatja a világot, de van egy feltétel: egy vadidegennel együtt kell utaznia.

A többnapos túrákat szervező TourRadar két olyan embert keres, akik egyáltalán nem ismerik egymást, de hajlandók közösen átélni életük legnagyobb utazását.

A két idegen öt kontinensen vehet részt öt túrán. Élményeikről a közösségi médiában számolnak be, de egy profi videós stáb is dokumentálja majd a kalandot. A teljes költséget természetesen a cég állja, az utazás értéke nagyjából 22 ezer dollár (6,2 millió forint) fejenként.

Amellett hogy a kiválasztottak nem ismerik egymást, azt sem tudni előre, hová fognak utazni. A TourRadar csak annyit árult el, hogy 50-60 napig tart az utazás.

Jelentkezni itt lehet egy kétperces bemutatkozó videóval március 24-ig, az életre szóló élmény pedig májusban kezdődik.

(MSN Lifestyle)

Megosztás Facebookon