Utazás

Megalázta a 87 éves nénit a közlekedési társaság

Otthon felejtette az ingyenes utazásról szóló igazolványát, ezért rendőrt hívtak rá.

Rácsukták az ajtót a villamoson, egy másik alkalommal pedig rendőrt hívtak rá az ellenőrök, amiért otthon felejtette a 65 éven felüliek ingyenes utazásáról szóló igazolványát – erről számolt be egy 87 éves szegedi néni a SzegedMa.hu-nak.

Az idős hölgy könnyeivel küszködve mesélte el, hogy amikor rácsukták az ajtót, sem a sofőr, sem az utasok nem segítettek neki, senki sem kérdezte meg tőle, hogy nem esett-e baja. Az ügyben panaszt tett az Szegedi Közlekedési Társaságnál, ahol elmondása szerint bocsánatot sem kértek, csak annyit mondtak, hogy legközelebb az első ajtónál szálljon fel. A néni azonban már eddig is ott szállt fel.

Amikor az ingyenes utazásra jogosító igazolványt felejtette otthon, az ellenőrök rendőrt hívtak rá, akik felvették az adatait. Ezután közölték vele, hogy mutassa be az igazolványát a DAKÖRT ügyfélszolgálatán, ahol 900 forintot kellett kifizetnie. Ezután új igazolványt készíttettek vele, ami összesen 1520 forintjába került.

A SzegedMa.hu oldalán a hozzászólók közül többen jelezték, hogy Szegeden a személyi igazolványt is elfogadják az ellenőrök, így lehetséges, hogy az idős hölgy azt is otthon felejtette.

Kiemelt kép: Kelemen Zoltán Gergely/MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top