Utazás

Ezért foglald le a legrosszabb helyet, ha repülővel utazol

Egy tapasztalt utazó meglepő javaslattal állt elő: ha a legjobb helyet szeretnéd, válaszd a legrosszabbat.

Sokan úgy gondolják, hogy a repülőgépeken a hátsó sorban a legrosszabb utazni. Azok az ülések vannak a legközelebb a vécéhez, ahonnan undorító szagok áradhatnak ki, és pihenni sem nagyon lehet, mert a mellékhelyiségnél folyamatos a jövés-menés.

Egy tapasztalt utazó mégis azt javasolja, ha repülőjegyet foglalunk, válasszuk az utolsó sort. John Burfitt turisztikai újságíró szerint a hátsó ülések a legjobbak a repülőn.

Erre akkor döbbent rá, amikor egyszer a gép hátsó részében ült, mögötte viszont egy lármás, izgő-mozgó társaság volt. Eldöntötte, hogy a későbbiekben csak az utolsó sorba vesz jegyet, mert akkor senki sem tudja megrúgni.

A következő repülőútját már az utolsó sorban, ráadásul az ablak mellett töltötte, és úgy érezte, megtalálta a legjobb helyet a gépen.

Könnyedén tud ki- és beszállni az üléséből, és sokkal kisebb az esélye, hogy nekimegy a légiutas-kísérő a kis kocsijával, vagy hogy az elhaladó utasok belekapaszkodnak az ülésébe. Ha pedig pihenni szeretne, csak befészkeli magát a sarokba, és alszik egyet.

(Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top