nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Durván megdrágul a benzin szerdán

Durván megdrágul a benzin szerdán

A benzin és a gázolaj ára is jelentősen emelkedik szerdától.
Határ Nóra
Határ Nóra
f Ajánlom

Bruttó 5-5 forinttal emelkedik szerdán a benzin és gázolaj ára is. Így a benzin átlagára a hét közepén már 354 forint, a gázolaj átlagára pedig 393 forint lesz – írja a holtankoljak.hu.

Az áremelkedés hátterében az áll, hogy jelentősen emelkedett a Brent típusú olaj hordónkénti ára a múlt héten: az olaj ára 66 dollár fölé emelkedett, 1 hét alatt közel 7 százalékot emelkedett az ár. A forint/dollár árfolyam szinte változatlan maradt a héten, 281 forintos árfolyamon tudunk 1 dollárt venni. Az olaj árának emelkedését leginkább az okozta, hogy az OPEC tartja ígéretét a kitermelés csökkentésével kapcsolatban.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon