nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Elfelejtették kitenni az óvodánál, órákra a buszban rekedt a 3 éves kislány

Elfelejtették kitenni az óvodánál, órákra a buszban rekedt a 3 éves kislány

A sofőr feladata lett volna figyelni, hogy a gyerek leszálljon, de nem vette észre a kislányt. A buszgarázsban találtak rá órákkal később.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Egy 3 éves walesi kislány 5 órára fogságba került egy gyerekeket iskolába és óvodába szállító buszon, miután elfelejtették kitenni az óvodánál. Mali Jones elaludt, és becsúszott két ülés közé, így nem vette észre a sofőr. A bezárt buszban síró kislányra végül a takarítók találtak rá a buszgarázsban.

A gyereknek szerencsére semmi baja nem esett, de az édesanyja nagyon felháborodott a történteken.

Amikor meglátott, zokogott, és azt mondta, azért hagytuk a buszon, mert valami rosszat csinált

– mondta Mali édesanyja.

Amikor a takarítók megtalálták a gyereket, enni és inni adtak neki, majd visszavitték az óvodába. Az intézmény küldött egy üzenetet az anyának, ám ő a munkája miatt délután 4-ig nem tudott ránézni a telefonjára.

A busztársaság szóvivője közölte, hogy a gyereket azért nem vette észre a sofőr, mert alvás közben becsúszott a két ülés közé. De a cég elismerte a felelősségét, és megdöbbent a történteken. Megjegyezte, hogy a gyerek nem volt veszélyben.

Az eset után egyébként egy új, biztonsági kamerával felszerelt buszt vásárolt a cég, a járaton pedig két kísérő dolgozik, hogy ne fordulhasson elő hasonló incidens.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon