Utazás

Részeg utas őrjöngött a fapadoson

Útközben molesztálta, lökdöste a többi utast, aztán leszállás után arccal előre esett a lépcsőn.

Részeg utas okozott felfordulást a Wizz Air Tenerife–Budapest járatán. Az Index egyik olvasójának beszámolója szerint az oroszul beszélő, megtermett, kopasz férfi már a felszálláskor sem volt józan, és az úton is kiszolgálták alkohollal.

A férfi molesztálta, lökdöste a többi utast, és a kezével megállította a mellette elhaladókat. Hiába próbálta az egyik légiutas-kísérő lenyugtatni, nem hagyta abba a balhézást.

A budapesti leszállás után, a gépből kilépve aztán a férfi arccal előre esett a lépcsőn. (Az erről készült fotót az Index cikkében nézheted meg.) A szemtanú szerint alaposan megüthette magát, mert folyamatosan kiabált, de annyira részeg volt, hogy meg sem tudott mozdulni.

De mindenki tehetetlenül nézte, senki sem akarta megmozdítani, az utasok jobb híján átléptek rajta. Még szerencse, hogy senkit sem sodort el az eséskor, pedig legalább 10 gyerek is volt a gépen.

A Wizz Air megerősítette, hogy a járatról leszálló egyik utas leesett a lépcsőről, de a gép személyzete azonnal értesítette a repülőtéri mentőszolgálatot, akik ellátták a férfit. Hozzátették, hogy a személyzet nem ad alkoholt olyanoknak, akik már eleve ittasak, és veszélyeztetik a biztonságot. Sőt, aki nincs repülésre alkalmas állapotban, meg is tagadhatják a fuvarozását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top