nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Részeg utas őrjöngött a fapadoson

Részeg utas őrjöngött a fapadoson

Útközben molesztálta, lökdöste a többi utast, aztán leszállás után arccal előre esett a lépcsőn.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Részeg utas okozott felfordulást a Wizz Air Tenerife–Budapest járatán. Az Index egyik olvasójának beszámolója szerint az oroszul beszélő, megtermett, kopasz férfi már a felszálláskor sem volt józan, és az úton is kiszolgálták alkohollal.

A férfi molesztálta, lökdöste a többi utast, és a kezével megállította a mellette elhaladókat. Hiába próbálta az egyik légiutas-kísérő lenyugtatni, nem hagyta abba a balhézást.

A budapesti leszállás után, a gépből kilépve aztán a férfi arccal előre esett a lépcsőn. (Az erről készült fotót az Index cikkében nézheted meg.) A szemtanú szerint alaposan megüthette magát, mert folyamatosan kiabált, de annyira részeg volt, hogy meg sem tudott mozdulni.

De mindenki tehetetlenül nézte, senki sem akarta megmozdítani, az utasok jobb híján átléptek rajta. Még szerencse, hogy senkit sem sodort el az eséskor, pedig legalább 10 gyerek is volt a gépen.

A Wizz Air megerősítette, hogy a járatról leszálló egyik utas leesett a lépcsőről, de a gép személyzete azonnal értesítette a repülőtéri mentőszolgálatot, akik ellátták a férfit. Hozzátették, hogy a személyzet nem ad alkoholt olyanoknak, akik már eleve ittasak, és veszélyeztetik a biztonságot. Sőt, aki nincs repülésre alkalmas állapotban, meg is tagadhatják a fuvarozását.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon