Utazás

Hat órán át fogva tartották az utasokat a Ryanair gépén

A felszállás folyamatosan csúszott, de étlen-szomjan tartották a fedélzeten az utasokat a 10 fokos hidegben.

Több mint 6 órán át tartották a fedélzeten a Ryanair egyik járatának utasait a prágai repülőtér aszfaltján. A gép Madridba repült volna 189 – főleg spanyol – utassal, ám a felszállás többször késett.

Az utasok nem hagyhatták el a gépet, és nem kaptak vizet, ennivalót, de információt sem. Ráadásul a hőmérséklet csupán 10 fok volt. A beszámolók szerint volt, aki pánikrohamot kapott a fedélzeten, a szülők pedig szenvedtek a gyerekeikkel.

Végül több mint 6 óra után engedték meg, hogy leszálljanak a gépről, miközben maga a repülőút csupán 3 óra lett volna. Sokan a repülőtéren töltötték az éjszakát.

Azt mondták nekik, hogy másnap délelőtt 10 órakor indul egy másik gép, de az is késve szállt fel, mert jégmentesíteni kellett. Az eredeti időhöz képest végül 26 órás késéssel érkeztek meg Madridba.

A légitársaság elnézést kért, és közölte, hogy a jégmentesítési munkák lassúsága okozta a késéseket. Hozzátették, hogy a személyzet frissítőket szolgált fel az utasoknak, szállodai elhelyezést biztosítottak nekik, másnap pedig mindenki elutazhatott.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top